bambi

Söndagens middag
 
Ikväll blev det en gammal favorit - Cannelloni. Om ni inte har provat att göra egen cannelloni förut så måste ni göra det! Ni kommer att ångra att ni inte har testat det tidigare!  :)
 
Maken har semester nu i två veckor, vilket känns skönt! Vi har några lösa planer och sen ska vi ju till Kolmården men annars ska vi mestadels vila upp oss.
#1 - Natali bloggar om LIVET

Åååh vad gott det är, länge sen vi åt det faktiskt. Måste laga det snart.

#2 - Systerdotter

Hej!
Jag fick precis mail från lyko.se och tänkte på dig.. Massor av odd molly grejer till finfina priser!
http://www.lyko.se/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.fcgi?funk=steg_tva&limit=163&Visn=Std&visa=1-35&Sort=PublDat
Kram
Carin

#3 - Saga -mamma till Emilia

gud så gott! Det måste verkligen prövas :) Var förresten på kolmården härom veckan, finns lite bilder från dagen på min blogg. Det är så himla kul där, Zack och Leah kommer nog stormtrivas!

#4 - Lina

Har läåst om din resa L) Så bra du verkar ha haft det :) Å vad mkt roliga bakgrejer du kommit hem med ;) E bara så dålig att kommentera. Hoppas allt är bra m dig. Kul m kolmården oxå :) Vill höra allt om vi kankse åker dit nåt i sommar?! Här det fullt ös 1v kvar tills 4v semster m maken, må så gott. kram kram.... Stackarws Leah.... Har du sommar lov? Hu r var det att vara utan barnen 11 dar?

Svar: Ja, jag har sommarlov nu fram till 14 augusti :) Det var jobbigt att vara ifrån barnen så länge, stundvis väldigt jobbigt men samtidigt så gjorde vi så mycket saker hela tiden så jag hann inte sakna dom för mycket :)
bambi

#5 - ann

Det ser lækkert ud. Skal absolut prøves :D