bambi

Vinn en personlig almanacka i valfri storlek!
 
Nu är det snart dags för höstterminens start och nu har ni chansen att vinna en jättefin personlig almanacka från personligalmanacka.se. Alla kunder får själva designa hur dom vill att just deras almanacka ska se ut. Man kan lägga in egna bilder på fram- och baksidan, välja färger och innehåll och får hem sin almanacka i brevlådan inom 1-2 veckor.
 
Jag har själv en almanacka därifrån sen tidigare som jag är supernöjd med! Alla på jobbet har beundrat bilderna och det är roligt att alltid kunna titta på barnen och på bröllopsbilden (som är på baksidan).
 
 
Nu finns almanackan även i A5 storlek! Och om ni vill vara med och tävla om en valfri personlig almanacka så behöver ni bara att lämna en kommentar till detta inlägg om hur ni skulle designa er almanacka om ni vann. Vilka bilder skulle ni använda? Vilka färger? 
 
Ni får gärna gilla deras Facebook-sida också!
 
Tävlingen pågår i en vecka och avslutas den 26 juli!
#1 - Lotta Anderström

Jag hade velat ha en i blått med bilder på min son och på vår familj! Jag ska precis börja jobba efter föräldraledigheten så en bra kalender hade behövts!

#2 - Karolina med k för bövelen

Jag skulle använda mig av grönt (favvofärgen) och en bild från när lillgrisen var alldeles nyfödd och en från vårt bröllop (förutsatt att de blir bra, vi har inte gift oss än!).
Då kunde jag ha med mig mina kärlekar var jag än går :)

#3 - Mimmi

Åh, jag vill jättegärna vara med och tävla om en personlig almanacka. Om jag skulle ha turen att vinna så skulle jag vilja ha en i färgen rosa förstås, eftersom det är min älsklingsfärg. Jag skulle även ha bilder på mina underbara barnbarn i den. Då kan jag ALLTID ha dem med mig vart jag än är ♥
Ha en fin dag !!
KRAM

#4 - Maria

Åh, jag har suktat efter dessa kalendrar och nu när jag fått en ljuvligt underbar liten dotter så hade det varit så härligt att ha med sig henne på jobbet i form av härliga bilder som jag kan titta på när saknaden blir för stor. Jag hade blandat med lite bilder på henne och lite bilder på hennes far och kalendern hade fått färgerna grönt och rosa som är mina favoritfärger.

#5 - Erika

Åh, jag hade också använt bilder på barnen och min favoritbröllopsbild. Underbart att få en dos med kärlek varje dag när man kikar stressat i kalendern! Rosa hade den varit också, tror jag, eller kanske beige. :)

#6 - Kari

Snart är det dags för mig att gå tillbaka till jobbet efter min mammaledighet, så en kalender är snart ett måste! Vill ju så klart ha en rosa och med bilder på barnen, kanske till och med har nån fin på hela familjen så jag får med maken också :)

#7 - Monia - mamma till Tuvalie

Om jag vann skulle jag göra en stilren i mörka färger åt min sambo. Han är en såndär glömsk slarvpelle som aldrig kan komma ihåg något, hehe. Nu till hästen börjar han plugga folkhögskola, och jag är som en hönsmamma som går och oroar mig för hur han ska klara sig.

Bilder som han skulle få på almanackan skulle såklart vara på våran dotter Tuvalie - strax 5 månader. När han sitter i skolan och saknar henne kan han titta på bilderna och förhoppningsvis få lite mer energi till att orka. Plugga är jobbigt, och att vara småbarnsförälder och plugga samtidigt gör att det blir extra jobbigt. Hoppas almanackan ska hjälpa honom på traven :)

jag gillar deras facebooksida med namnet Monia Sundgren

#8 - Zanne

Min skulle väre rose, men billeder af min dotter och mann, så jag altid har dom nära mig under dagen :)

#9 - Amanda

Hejsan! Gillar redan sidan på facebook :) Vill gärna vara med och tävla om en almanacka! Åh, jag skulle välja en vacker lugn naturbild och grön färg eller en bild på kompisgänget och blå färg. De personliga almanackorna ser verkligen snygga ut :)

#10 - Heidi

Åh jag vill vara med och tävla! Har beställt en sån här en gång och var såå himla nöjd! Gilla verkligen att man liksom skapar ett konto där alla födelsedagar man lägger in sparas och så, så uppdaterar man bara till nästa almanacka. Men min tar snart slut nu, så det hade varit perfekt med en ny! =) Vi får vårt första gemensamma barn vilken dag som helst så jag skulle se till att få till ett fint fotografi på den lilla bebben tillsammans med sina två storasyskon och så skulle jag ha det som framsida. Jag gillar mörka färger, min förra almanacka var svart, men jag tror den här skulle gå i mer jordnära nyanser, kanske mörkbrunt och vinrött... Ja, så skulle det nog få bli! =) Jag gillar redan personligalmanacka på facebook (Heidi Larsson) Ha det så bra!

#11 - A.

Jag hade valt att ha den i A5-format, med en harmonisk blå färg som man nästan blir manipulerad till ett leende av. Sedan hade jag nog haft med en bild av min underbart söta systerdotter på ett hörn också. Även det för att bära med mig glädje!

#12 - JessicaS

Min almanacka skulle fyllas med bilder på fina djur. Djur är fascinerande och något hela familjen är intresserade av. Kul med intressen som enar olika personligheter!

#13 - Åsa

Rosa. Glitter och neonljus. All storstadsflärd som man bara kan för att i få känna sig chic fast man bor i Byahåla.

#14 - Reggi

Åh skulle vara perfekt till höstterminen, bra med en bra almanacka när man läser på universitet och har massor att skriva upp.
Skulle självklart vart min favo färg som är röd och sen ha kort på min underbara brorson som jag inte träffar så ofta för vi bor en bit i från varandra och sen skulle de vara kort på bonusdottern som inte är hos oss så mycket :(

#15 - Line

Åh har gjort liknande på ett annat ställe förut och funderade häromdagen på om jag skulle göra en i år igen. Vore superlyx att vinna en! Jag skulle vilja göra en liten, så att jag alltid kan få med mej den. Foto på sonen och maken på framsidan. Bara sonen på baksidan. Rosa höstlöv som design inne , randigt med rosa, klockslag, jobbtid. Rosa linjal. Förskoleruta. 2013 + linjerat på slutsidorna. Utdrag ur "utan dina andetag" med Kent (sjöngs vackert på sonens namngivningsfest för 2 år sedan och älskar texten) på ägarsidan + kontaktinfo till mej.. Så skulle den bli.

#16 - KisseGirl väntar smått igen

Jag har lite gravidcravings på lime nu så jag skulle göra min kalender i lime om jag vann en. Tidigare har jag brukat använda förskolans kalender (jobbar på förskola) men är inte helt nöjd så jag är på jakt efter en bättre. Låter ju perfekt att jag kan utforma denna kalender lite som jag vill men tyvärr tycker jag den är för dyr. Jag har satsat på att vara ledig hela sommaren med barnen och ekonomin får sig en smäll men vi behövde lång ledigt efter ett tungt år :(

Jag skulle lägga in bilder på barnen, från utflykter vi gjort tillsammans hela familjen. Minnen som gör vardagen lättare att orka med!

#17 - Rebecka

Jag skulle designa med bilder på familjen, då jag ska flytta utomlands ett litet tag :)

#18 - Lina

Åh självklart måste jag vara med och tävla, fullkomligt älskar dessa almanackor, har köpt en till min lillasyster två jular i rad nu och hon blir lika glad varje gång. Självklart skulle jag göra en fin åt henne i år igen och det skulle ju vara toppen om det blev gratis tom. Jag brukar skriva något fint citat om systra kärlek på insidan. Kanske i år skulle slå på stort och göra en egen design med kort, har förr använt de framsidor som redan finns eftersom dom i sig är väldigt vackra. Men antingen skulle jag se om det fanns ett kort på mig och min syster eller skulle jag helt enkelt ta något på henne och hennes pojkvän.

Sen skulle jag lägga in träningsdagbok, så hon varje dag kan planera vad hon ska träna. Och självklart sudoku på sista sidorna då hon gillar att lösa sådant.

Åh skulle vara så underbart att få vinna en sån super fin grej! Och underlätta julens alla utgifter. :)
Kramar och tack för en toppen kalas bra blogg!

#19 - MammaCicci

Jag hade haft massa bilder ifrån semstern med barnen och färgerna jag hade valt hade varit grönt, gult, rosa. Allt för att hålla sommaren nära hela hösten och den kalla vintern

#20 - Linda

Personlig almanacka är den bästa almanackan jag vet. Min är på väg att gå ut och jag behöver verkligen beställa en ny, och har varit på väg i flera dagar att göra det, men så har det kommit annat emellan. Om jag vann så skulle jag pryda framsidan med en bild på barnen och baksidan med ett fotografi på min och sambons ringar när vi förlovade oss. Invändigt så skulle jag nog vilja ha ett mönster med rosa i.

#21 - Tess

Jag skulle ha bilder på mitt barn och mina djur. Färgerna skulle gå i lila och petrol, gärna mörkt :-)

#22 - Marie

Jag har precis fått jobb i en ekologisk trädgård
Skulle ju så klart vilja ha en grön,några bilder från trädgården och de vackraste blommorna av alla, mina barn.Självklart skulle en eller två bilder på jycken också slinka med

#23 - Amanda

Oj det skulle inte vara dumt att vinna. Min tar slut i augusti och då ska jag dessutom börja jobba igen efter en härlig föräldraledighet. Tror jag skulle välja en i grönt med design av Isa som jag tycker gör så fina bilder. Annars en bild av barnen. Och så skulle jag nog välja det nya A5-formatet med lärarsidor då jag är lärare.

Tack för en mysig blogg!

/Amanda

#24 - Pomea

Vill vinna! En plommonlina med bild på ungarna; Esias start 3 år samt Lillasyster beräknad om tre veckor.

#25 - Erika

Jag skulle välja färgerna rosa, brun och vit.
Bilderna skulle vara på mina barn som är 2 år samt 5 månader. Det kommer även finnas lite bilder på min man :)
Det är mycket man behöver hålla reda på med två barn samt jobb, så den skulle användas flitigt! :)

#26 - Katja

Det är givet att jag skulle ha bilder på min dotter på 3 månader. Skulle göra mitt eget kollage till fram och baksida med svart/vit-design inuti. :)

#27 - Frida

Jag skulle nog ha färgtema rosa&limegrönt och såklart en bild på mitt lilla troll :) (har också en Leah)

#28 - Bella

Oj vad den vinsten skulle göra stor nytta hos mig. Sen min kalender gick ut för ett par veckor sen har jag lyckats med att komma 20 min sent till både optiker och doktor (kom på på morgonen att jag hade tid), glömma bort 2 jobbpass och trippelbokat mig ett par gånger med kompisar/ familj. Min almanacka styr mitt liv (eller kanske bristen på en sån) Om jag skulle vunnit skulle jag haft bilder från min fantastiska resa till Thailand i höstas när jag arbetade som volontär på ett barnhem. Det minnet och de bilderna gör mig alltid varm i hjärtat. Jag skulle förmodligen försökt få in någon bild på världens finaste Wilma, min lillasyster som är 11 år och stjärnan och solen i mitt liv.

#29 - Maria

Hej!
Vilken kanontävling!
Jag skulle använda mig av svart-vita bilder på den mest underbara gåvan eller gåvorna man fått i livet, sonen på 4 månader och min fina make make. Han får inte glömmas bort ;-)
Gillar på Facebook.
Kram

#30 - Marie S

Jag är en rosa-tjej så jag skulle givetvis använda rosa som färg :D Barnen hade fått välja vars ett foto som jag hade satt i almanackan.
Gillat på FB

#31 - Anna

Jag skulle verkligen behöva en stor fin kalender så att jag kan strukturera upp den kommande hösten.... Med tre barn blir det oändligt många tider att passa känns det som. Skulle jag vinna sätter jag mina tre pojkar på pärmen med rosa i bakgrunden.
Tack för en trevlig blogg med fina tips på smått och gott.
Ha det bra/Anna i Malmö

#32 - Hanna

Jag hade valt bilder på mina vänner som kommer att flytta "ifrån mig" till andra orter för att plugga. Kommer sakna dem supermycket.. Skulle välja massvis av färger, älskar färg!

#33 - Nathalie-Mamma till Athida och Edwin

jag skulle nog vilja ha en i färgen blå. uppiggande och fräscht. Och med bild på barnen på framsidan. Och med sambon och mig på baksidan.

En almanacka skulle sitta bra med tanke på att jag har lätt minnesförlust eller nått. Glömmer allt iochmed min hypotyreos. Så en extra fin hade varit kul! :)

#34 - Emma S

Vid min systers födelsedag senast tog vi en bild på hela min närmaste familj så den skulle vara en självklar framsida på min almanacka.
på baksidan skulle nog utsikten från familjens stuga finnas så man kan drömma sig bort något när man har allt för mycket måsten över sig. Färgen jag skulle använda mig av tror jag skulle bli rosa, man måste få vara lite tjejig ibland :-)

#35 - alexandra

Jag skulle ha bilder på solnedgången över min hemby i norrland så att jag överlever min hemlängtan här i Skåne :)

#36 - Cissi J

Jobbar inom barnomsorgen o en kalender är bara ett måste när man har olika tider varje dag. Skulle va kul att ha en med sina personliga bilder.
Min skulle va rosa som är min favoritfärg. Bilderna skulle vara på mina söner som är snart 11 år o 17 år. Tävl avslutas den 26 juli när min son fyller 11 år så det vore kul att vinna en sådan.
Kram Cissi

#37 - Thina

Jag skulle vilja ha en i blått, Har just börjat som hemförsäljare av barnkläder och skulle verkligen vilha starta upp mitt nya liv med en ny sorts kalender. Ligger även i startgroparna för att starta internet butik. Bilder skulle vara på barnen så klart min kamera tokglada tre åring och den lite mer fundersamma tolvåringen. Kanske en bild på sambon också :)

#38 - ANNAS BLOGGTÄVLINGAR

jag är inte med men har tipsat här

http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2012/07/21/almanacka-267/

#39 - Kristina

Åh en ny kalender vore toppen!
Min går ut efter sommaren!
Som mamma till en 9 månaders bebis och en till på G är våra dagar fulla av äventyr som måste kommas ihåg!
Minnet är absolut inte var det har varit tidigare så en kalender för mig är ett måste :)
Jag hade valt favoritfärgen lila och bilder på min söta son! <3

#40 - Caroline G

Åh, perfekt tävling, då jag börjar 9an i höst!
Jag gillar de sedan innan på facebook.
Jag skulle ha en cool bild med mina vänner på framsidan och några bilder och citat i boken. Sedan skulle jag vilja göra mitt eget plugg schema, så många vita blad längst bak. Självklart ska den vara rosa också.
Kram

#41 - Dilin

Jag är med! :) Snart börjar skolan och det skulle vara jätte kul att vinna en almanacka! :)
Har bildlänkat till tävlingen i menyn på bloggen! :)
Och så har jag gillat deras sida på Facebook! :D

Jag skulle vilja ha en bild på mig och min tvilling syster på framsidan och så skulle almanackan få vara rosa! :D

Håller tummarna, ha det bra! :)

#42 - liselotte

Är gärna med och tävlar, skulle välja en röd almanacka och ha bilder på mina barn och på mitt barnbarn.

#43 - Sandra

Jag skulle ta foton på min dotter som är 3 veckor gammal, färger skulle nog kunna bli turkos/lila. Hade varit perfekt med en ny roligare almanacka, att ha koll på allt för en nybliven mamma =)

#44 - Lotta

Som den naturälskare jag är skulle den bli i grönt och med mina egna bilder på växter och djur. Skulle välja någon mellanstorlek där mina arbetstider och liknande skulle få rum utan att almanackan tar upp hela väskan.

#45 - Dilan Dilir

Jag är självklart med! Om jag vann skulle jag ta ett av mina foton som jag fotat eller en teckning som jag tecknat och ha det som framsida, då skulle den vara personlig och ingen skulle ha en likadan! Jag skulle välja ett foto med ljusa färger, det får mig att känna mig glad! :)

#46 - Linsan

Jag skulle nog välja en glad färg (enligt mig). Vet inte om man kan ha fler färger, kan man det skulle jag nog välja lila, rosa och ljusgrönt. Kan man bara ta en så blir det nog lila.
Foton skulle jag antagligen välja i svart/vitt, kanske någon favoritbild från när jag bodde på Gotland eller möjligtvis bild på min älskade och saknade katt. Eller nä, jag skulle nog göra den helt "ego" och bara ha foton på mig själv!

#47 - Malin

Jag är jättegärna med i tävlingen. Jag gillar på facebook under namnet Malin Lundell. Jag skulle välja bilderna från min resa till Spanien där jag tillbringade hela våren då jag pluggade där. Skulle vilja ha den mycket ljust i vitt och grått med härliga strand bilder därifrån!

#48 - Barbro Vigeant

Jag bor i Florida och denna kalender vore utmarkt,
paminnande mej om mitt hemland. En liten almanacka med min dotters brollops bild pa framsidan och min alskade hund pa baksidan. I gront som gras.
Barbro

#49 - Natalia

Åh om jag vann skulle jag fylla almanackan med massa goa bilder med familjen! Sen skulle grundfärgen vara grön, för grönt är skönt! Jag vill fylla almanackan med betydelsefulla bilder som gör mig glad så att det blir en fin upplevelse bara att öppna sin almanacka!
Tack för chansen!

#50 - Camilla Pettersson

Ååå vilken perfekt tävling.. Jag skulle jätte gärna vilja ha en i turkost med bilder på barnen från den gågna sommar semestern så jag även i höst och vinter kan minnas vad roligt vi haft och vad härligt det är med sommar och semester..
Hoppas på vinst..
Kram Camilla

#51 - Camilla Pettersson

Ååå vilken perfekt tävling.. Jag skulle jätte gärna vilja ha en i turkost med bilder på barnen från den gågna sommar semestern så jag även i höst och vinter kan minnas vad roligt vi haft och vad härligt det är med sommar och semester..
Hoppas på vinst..
Kram Camilla

#52 - Anders

Jag är gärna med :-)
Jag skulle vilja designa almanackan i en blå färg och med bilder på mina barn på framsidan. På baksidan skulle jag vilja ha en bild på min flickvän med gravidmagen. Vi får se om de blir en liten prins eller prinsessa 2012.
Gillar på fb; Anders Nson
Jag behöver en almanacka när minnet svacka :-) Förskoletider, bvc, tandläkare osv är svårt och hålla reda på. Jag hoppas på tur.
Njut av sommaren!

#53 - Louise

om jag vann skulle ja vilja ha en almenacka i färgen rosa, och bilderna skulle va på min fina lilla familj <3

#54 - JoHaNNa - Alltid Ny Tävling På Måndagar!

jag skulle ha en massa bilder på mej och min sambo :) perfekt att alltid ha han med i fickan ;) och sen färgerna rosa såklart :D

jag är helt beroende av en kalender då jag jobbar väldigt olika tider och studerar. jag skriver verkligen ner ALLT i min kalender. men snart är min slut, så vad vore inte roligare att designa en egen då ?

gillar dom på fb: Johanna Hellberg

#55 - care69

Jag skulle vilja vinna detta till min dotter, så att hon fick designa sin egen elevkalender. Hur den skulle se ut vet jag inte, men troligtvis en snygg bild på framsidan som hon själv tagit.
Har länkat.
http://care69.blogspot.se/2012/07/26-juli-vinn-personlig-almanacka.html

#56 - Sanna

Har en personlig almanacka därifrån nu, men året lider emot sitt slut fort och en ny behövs snart och den skulle givetvis pyntas med en fin bild på min dotter som är den största inspirationskällan i mitt liv tillsammans med min favoritfärg turkos.

Gillar på FB (Sanna Kaakinen).

Kram Sanna

#57 - Fanny

Jag hade tagit rött, silvrigt och guldigt =) Hela boken ska vara röd med typ små prickar som är guldiga och silvriga, för att representera dem små guld/silverkornen i vardagen =)

#58 - Jenny

jag skulle fylla almanackan med semester bilder och skulle ha den i färgerna rosa och grått.

#59 - Maria

Jag tror jag skulle välja en rosa bakgrund och skriva något fint citat på framsidan och kanske också baksidan :)

#60 - jennifer ♥

Jag skulle velat ha almanacka i den minsta storleken. Rosa & vit, med mitt namn överst, och under ett litet citat. Skulle vara super bra att ha en almanacka nu när skolan börjar och det är dags för betyg! :)

#61 - Carolin

Jag skulle designa min i lila-ljuslila och grått snöre. Mitt namn skulle stå på och även något glatt att tänka på varje dag. Bilderna skulle nog vara egenhändigt tagna på barnen, de skulle bli överförtjusta att få se sig själva i mammas viktiga bok!

#62 - Sofie L

Jag skulle ha en massa bilder pá mina underbara resor i Turkiet och en bild pá mig och min sambo. I höst väntar fullspäckat schema med jobb och annat sá en fin egendesignad almanacka hade inte suttit fel

#63 - Maria

Hejsan! Jag är gärna med! Jag skulle ha bilder på min fina familj och antagligen i nyansen grön eller rosa :)

#64 - Anonym

Jag skulle gärna vilja vinna. Då jag verkligen behöver en ny. Jag skulle vilja designa den med några modellbilder, boken skulle jag nob vilja ha i svart.

#65 - Martina

Åh, jag skulle välja en i mellan-storlek, och den skulle få ha min nyfunna favoritfärg turkos på sig (gärna även med designtema 10-11, med stadsbyggnader)! Eftersom jag bor ungefär 40 mil ifrån min familj, föräldrar och småsyskon, och det ibland dröjer ett halvår mellan gångerna vi ses skulle bilder jag tagit av dem finnas i almanackan - då känns det inte alltid lika jobbigt att ha dem långt ifrån mig.

#66 - Jennysen

Jag skulle vilja dekorera en med bild på min fina häst. Har en personlig almanacka sedan tidigare, men då hade jag inga bilder med tillräckligt hög upplösning.
Jag skulle nog välja stadsbyggnader i lila, eller blomtema i rosa! :)

#67 - Monika O-sson

Jag deltar gärna. Almanackan skulle jag designa i min dotters favoritfärg som är, lila. På framsidan av almanackan, en bild på hennes barn. På baksidan av almanackan, en bild på min dotter när hon var liten.
Hon brukar läsa din blogg men nu under semestern är hon utan internet. Det skulle vara roligt att överraska henne med en almanacka nu när hon ska börja studera i höst.
Varm sommarhälsning från Monika

#68 - Emma & Wilma

Hej!

Jag är själv lärare med och en kalender är verkligen a och o. Jag har nu varit hemma ett år med min lilla Wilma. Börjar få lite jobbångest och att jag ska klara mig utan Wilma på dagarna...Därför skulle det vara underbart att vinna en kalender med ett fint kort på W. Favoritfärgen är lila så det skulle passa fint!

kramar

#69 - Malin

Jag skulle gärna vinna en söt almanacka i rosa med min underbara son på bild. Han har för 2 månader sen fått diabetes och jag skulle verkligen behöva något snyggt att skriva upp alla hans blodsockervärden och läkarbesök i! // M.

#70 - erika

Jag skulle lägga in bilder på mig och sambon. pastelliga färger

#71 - Carola L

Jag skulle ha nått snyggt på typ enbilder från Storforsen. Jag skulle använda den till att skriva in mina jobbtider - eftersom jag jobbar som timvikarie på 3 olika ställen krävs det att jag har koll på var jag ska vara och när jag ska vara där!

Länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2012/july/personlig-almanacka-1-2.html

#72 - Petra Nordeng

Jag älskar sötsaker så en bild på en läcker bakelse skulle få pryda min kalender. man kan inte annat än bli glad av att plocka upp den ur väskan då. :-)

#73 - Helena Lindgren

Jag skulle desgina den modeinriktad så ska det stå text med Fasihion week på. Ser framför mig hur den ska se ut.

Gillar på facebook sedan förut under namnet Helena Lindgren

Kram

#74 - Charlotte "Clotte"

Jag är med.
Dem jag älskar mest av allt skulle få plats på min almanacka - Mina barn!
Bakgrundsfärgen får vara neutral och jag skulle sluta köpa förskolekalendern om en personlig almanacka ersätter mina behov.
Mvh
Charlotte

#75 - Caroline L

Min almanacka skulle vara rosa med text och snodd i grått. Som pricken över i skulle mina vackra katter pryda framsidan :-)

#76 - Fredrika

Jag skulle låta min syster designa almanackan om jag vinner. Hon har haft en tumör men besegrat den och nu i höst ska hon börja plugga vidare på sin gymnasieutbildning.
Hon skulle nog designa almanackan med naturbilder som hon tagit.

#77 - Celine - Maskrosbarn med Aspergers

Vilken rolig tävling. Jag har gillat sidan på facebook sedan tidigare (Celine Naminah). Jag är med och hoppas på turen att vinna. En almenacka som jag trivs med skulle verkligen underlätta mina aspiga dagar.

#78 - Emma A

Som så många andra skulle jag ha bilder på mina två fina döttrar och min man. Skulle vara perfekt med en ny almanacka i lila eftersom det blir en hel del planerande till hösten. Min man flyttar till Paris och vi ska försöka pendla lite åt båda hållen. Kommer funka fint hoppas vi då jag är föräldraledig med minstingen som föddes nu i juli :)

#79 - Anonym

Älskar dessa almanackor/kalendrar och har tidigare haft. Kombon rosa och grått är en stor favorit hos mig. Skulle passa finfint och finns stort behov av när jag om en månad efter femton år lämnar läraryrket och kastar mig in i en helt ny och spännande värld där jag inte bara ska ha koll på mig själv och privatlivet med familj och träning utan också vd:n som jag ska assistera och alla möten och besök som skall ordnas för honom och ledning. Bilderna skulle vara en härlig från i vintras i fredagsmyssoffan med hela familjen i fokus och något av alla de fina på brorsorna, finns en favvo från lekparken. Hoppas på tur!
ps gillar såklart på fejjan

#80 - therese

skulle stått therese

#81 - Jasmine NG

Jag är med :)
Almanackan vill jag designa i färgen svart, med en bild på mej själv på framsidan. Jag är gravid i vecka 34 och de är den bästa gåva jag har fått.
Kramar