bambi

Att minnas tillbaka
En av dom bästa sakerna med att ha en blogg är att man själv kan gå tillbaka i den och kika i arkivet. För oftast när vi minns tillbaka på någonting så gör vi ofta om minnena. Det kan handla om att vi inte minns alla detaljer och kanske "fyller i" luckorna med sånt som vi antar ska passa in...

Men jag roade i allafall mig med att sitta och läsa i min graviditet-kategori. Det är lite kul att läsa om att namnet Leah inte ens var ett alternativ när vi funderade på namn till lillasyster. Det är roligt att läsa om listan på saker som jag längtade efter när jag var gravid, jag kan fortfarande minnas hur jobbigt det var att inte kunna sova en hel natt utan att behöva gå upp och kissa. Nu sover jag inte hel natt men utav andra anledningar - eller snarare två anledningar!

Men när jag tittar på bilderna från graviditeten så kan jag inte låta bli att tänka på tumören. Då fanns tumören i min kropp, men jag var helt ovetandes. Helt ovetandes om att jag några veckor efter förlossningen skulle få beskedet att jag hade cancer. Jag som trodde att mitt största bekymmer skulle vara bajsblöjor och spyor (eller i värsta fall kolik - vi förberedde oss alltid på att någon av barnen kunde få kolik men som tur är så slapp vi det!), tänk vilka vändningar livet kan ta!

Jag tror att det är nyttigt att ibland stanna upp en stund och minnas tillbaka och förstå va mycket man har utvecklats egentligen....
#1 - Soffy

Satt precis själv och kollade igenom gamla inlägg för att se vad jag gjorde för ett, två år sen. Har nämligen funderat på att lägga ner bloggen. Nu när jag läste slog det mig varför jag fortsätter! Vilket tidsdokument det är, man uttrycker sig i text och bild vilket gör att när man läser inlägget kastas man direkt tillbaka till ögonblicket.

#2 - Juicy Couture Free Style

If the life of regret and remorse, to rediscover the courage to pick up after five decades, to confession, go to the successful and get the fate of the final answer and forgiveness.Well, old, no longer become so hateful? So, old, not even would cause the heart to hope and moving.