bambi

Borde jag testa detta nästa vecka? Baconglass!



Burger King lanserade för några månader sen i Nashville, Tennessee en baconglass (!!) och från och med imorgon kan man köpa den på alla BKs restauranger runtom i USA. Den innehåller glass, chokladsås och baconbitar.

Ska man testa? Det låter väldigt äckligt, men samtidigt så brukar det vara gott att kombinera sött och salt. Men kött och glass.... neeee 
#1 - Annica

När min mamma och hennes syskon var små var det just detta som var på tapeten hemma hos dem. ler Min morbror ville prompt ha glass och bacon, dessa två var det bästa han visste och "två bra saker kan ju bara bli bäst" - resonerade han. Sagt och gjort. Han fick som han ville, men frågade aldrig efter det igen. ::)

#2 - Borderline & Jag

Usch nej, skulle inte testa :P

#3 - Josefine

Som du säger så är det ju gott att kombinera sött och salt. Men bacon?! Njaa, jag är MYCKET tveksam...

#4 - Natali bloggar om LIVET

Jag har alltid tyckt om att doppa pommes i mjukglass på donken, så detta låter faktiskt gott :)

#5 - Gaymasen

Haha det är säkert jättegott men låter sjukt äckligt. UPPDATERING PÅ DET, tack! ;-)



Och ja usch ja! Jag träffar min bror sällan också, och han bor ändå "bara" på Gotland. Men man ska värna och ta hand om sina nära och kära för man vet som sagt aldrig vad som kan hända.



Men 23 år. Det är väääldigt länge. Jag är inte ens så gammal, haha (och nej jag vill inte få dig att känna dig gammal) ;-).



KRAM på dig! :)

#6 - Karin

Nä fy va äckligt!

#7 - malabuz

Nä fy vad det inte lät gott (tänkte skriva äckligt) men man ska inte säga så mycket. Vem vet det är kanske gott. Pommes och glass är jätte gott!!

#8 - Karin

Åh ja det måste du ju testa !! Jag älskar både bacon och glass, och som du säger - sött och salt är gott att blanda :)

#9 - tesa

jag bor i Järvsö och här har vi 2 damer som driver en glassbutik, de gjorde julen 2009 glass med smak av julskinka och senap. och jag LOVAR er att det var inte gott...smakade skit.

usch :)