bambi

Lite shopping inför resan...



Idag har jag sprungit på stan och handlat lite "nödvändigt" inför resan. Vi ska ju fira midsommar over there så behövs förstås en liten midsommarstång, svenska flaggan och lite annat smått och gott. Hittade även ett roligt spel om vad som är typiskt svenskt som jag tänkte att man kunde spela på kvällen (men då får vi förstås översätta frågorna för dom andra). Tur att det är studenten-tider för det var inte direkt svårt att hitta blå-gula ballonger och annat pynt  :)

Min syster (här i sverige) skulle fixa och ta med sig sillburkar. Hoppas att dom håller i resväskan bara! Inte så roligt med en resväska full med kläder som stinker sill!  ;)
#1 - Sofie

Spännande att ni ska träffas :) Tänkte bara på det med sillen, får man lov att ha med sig sånt? Eller det är bara färskt kött man inte får?

#2 - Victoria

USA är kanske annorlunda än England men i England finns det inte färsk jäst att köpa i affärer (det finns på bagerier men när jag brukade böna och be om att få köpa färsk jäst brukade de titta på mig som att jag var knäpp). Med tanke på att du gillar att laga mat och baka är jäst kanske ett tips?!

#3 - Fitt

Är det inte smartare att ta med "femminuterssill" i konserv och göra egna smaker, typ senap osv. Så slipper ni ev kladd i resväskan...



/Fitt - så tänker jag...

#4 - BAMBI

Fitt Jag kan ingenting om sill (äter inte det) men jag kan föreslå det till min syster!

#5 - ♥ Sojka ♥

Har missat! Vart reser ni? Har inte alls tänkt på att ta med något men man kanske skulle ta med sig en Svensk flagga till Kreta haha.

kram!♥