bambi

Parfym och lösnaglar för små barn
 
Ja, en del saker är verkligen annorlunda här i USA. Jag hittade pyttesmå lösnaglar i mataffären med Dora på. För små barn?!?! När en vuxen kvinna knappt kan göra någonting med lösnaglar utan att dom ramlar av, hur skulle inte ett litet barn bli begränsad av dessa? Barnet skulle knappt kunna leka!
 
Lika konstigt som parfymen för småbarn som jag hittade här om dagen. Men där fanns det i allafall parfym för både både pojkar och flickor. Men växer inte våra barn upp tillräckligt fort som det är?
 
#1 - Tess

Huh! Patetiskt att det ens finns sådant! Skrämmande att det finns föräldrar som köper det :-S

#2 - Sofia

Usch, vad tråkigt sånt där är. Barn ska få vara barn!

Jag tänkte också tipsa dig om en bakningsrelaterad webshop som jag ramlade över och som jag inte vet om du sett ännu: www.styleandfunstuff.se, tänkte direkt på dig när jag såg den! Har aldrig testat att handla där själv men de verkar ha mycket roliga grejer.

#3 - helena

Parfym för barn finns i Sverige också. Bara till att gå in på närmaste ICA eller H&M.

#4 - Natali bloggar om LIVET

Parfymer för barn finns ju överallt även i Sverige. Allt möjligt Barbie och Dora har jag sett. Lösnaglarna har en självhäftande baksida och min dotter tycker det är urkul att klä ut sig och sätta fast naglarna. Självklart faller de av efter någon timme men det är ju en utklädnings atteralj, inte för att vara "vacker".
Jag är just en sådan förälder som gärna köper sådant till mina barn. Även mina pojkar har tyckt det har varit kul med lösnaglar i leken, på med en piratlapp och en häxhatt och leken är igång. Jag förstår faktiskt inte denna eviga jakt efter folk som gör "fel" ur genus perspektiv.

#5 - Sandra

Parfym för barn finns även i Sverige. Min 6 åriga dotter fick parfym i julklapp förra året och flaskan åkte raka vägen ner i soporna.