bambi

Sista dagen
 
Sista dagen gjorde min syster iordning tacos. Jag gjorde inte riktigt som man skulle, för jag hade inte på bönröran men resten hade jag på och det var verkligen sueprgott! Hon friterade bröden själv!
 
Det var en underlig känsla att behöva säga hejdå till dom nya familjemedlemmarna som jag har lärt känna. Jag visade min systerson lite Balls of steel på Youtube och vi skrattade. Det har verkligen varit underbart att få lära känna honom men jag känner samtidigt att det är synd att jag missade dom första 18 åren i hans liv! Men jag är så glad att vi kom iväg på resan, som var lite av en impulsresa men hade säkert inte blivit av annars. Man skjuter så lätt upp sånt - det är ju ALLTID något som kommer i vägen som gör att det inte passar att åka.
 
Men mycket är utrett nu angående min familj och jag känner min syster. Jag vet också varför hon inte har rest till Sverige på 24 år och jag vet att hon har ett jättebra liv därborta.
#1 - fröken K | vill bli amatörfotograf

Ha du planerat att åka tillbaka snart och hälsa på dem igen med hela familjen?

Svar: Ja, vi pratade massor om det! Men också att dom skulle komma hit till Sverige kanske redan nästa år! *hoppas hoppas*
bambi