Den 8 mars 2002

Idag för 10 år sen - den 8 mars 2002 - skulle den snygga killen som jag hade chattat med en massa komma över och hälsa på hemma hos mig. Vi hade träffats två helger innan och gått på fest. Efter festen så skulle jag sova i hans säng och han i soffan i samma rum, men istället så låg vi och pratade hela natten - inget annat.

Så när han sen två helger senare (den 8 mars 2002) skulle komma och hälsa på mig så pirrade det i magen. På kvällen tittade vi på film och vi satt båda i min röda soffa och där kysste vi varandra för första gången. Tänk om jag visste då att han skulle bli far till mina barn och att vi skulle gifta oss på en strand i Thailand?En rolig anekdot från den där helgen: Han bodde i Stockholm (ca en timmes tågfärd från byhålan jag bodde i) men han ville så gärna umgås så mycket som möjligt med mig så han bestämde sig för att åka väldigt tidigt på måndagmorgon och åka direkt till jobbet istället för att åka hem söndagkväll. Så jag visade honom vägen till tågstationen, för han tyckte inte att jag behövde gå upp så tidigt och följa honom dit. Men ca 10 minuter efter han har gått ut ur dörren så ringer han och hittar inte alls - för att det har snöat! Han säger "men allt ser helt annorlunda ut!".   ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Amanda
2012-03-08 @ 14:28:51

Å.. vad fint! :-) Hur träffades ni på internet?

tindra
2012-03-08 @ 14:39:08 Blogg: http://tindraohara.blogg.se/

heheheh bästa "allt ser annorlunda ut" hehehehe

Emma
2012-03-08 @ 17:23:08 Blogg: http://emmawelin.blogg.se/

Så romantiskt! Och vad underbart med bröllop i Thailand. Ha en fin dag!Kramar!

Lady Dahmer
2012-03-09 @ 13:09:02

Haha, så gjorde jag och min man varje helg första månaderna. Jag bodde i norrland, han sthlm och han åkte upp till mig varje fredag efter jobbet och hem tidigt måndag morgon för att bege sig direkt till jobbet.

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet