Filmer på flyget

När vi flög till New York så hann jag med en hel del filmer på flyget. Det var himla skönt att sitta och se på film ostört måste jag säga. Jag hann med att se några som jag inte hade sett tidigare:

500 days of Summer: En kärleksfilm som inte är en kärleksfilm, ungefär så beskriver filmen sig själv i början. Filmen handlar om en kille som träffar sitt livs kärlek (tror han) på jobbet. Summer heter hon (därav titeln) men det är bara det att hon tror inte på kärleken, vilket hon också berättar för honom från första början. Hjärtan krossas och man få se historien ur två synvinklar... En helt okej film som jag ger en 3:a av 5 möjliga.


Rise of the Planet of the Apes: Jag älskar dom klassiska Apornas Planet filmerna men nu har det ju gjorts flera nya filmer på samma idé och jag tycker ärligt talat att dom inte alls är lika bra. Denna film som ska visa hur Ceasar (första apan att tala) blev superintelligent var väl ändå ganska okej, men inte särskilt spännande eller gripande. Jag ger den en 2:a av 5 möjliga.


Baksmällan: Denna film hade jag inte tänkt se. Jag sållade bort den som en av dom där sexistiska amerikanska komedierna som jag inte vill slösa min tid på. Men när maken satt och skrattade åt den så kunde jag inte låta bli att se den. Och jag blev verkligen positivt överraskad! Den var faktiskt riktigt riktigt roligt! Jag ger den en 4:a av 5 möjliga.Date night: En annan komedi, med två stora komiker... det kan väl inte bli fel? Men jo... den var rätt så lam och förutsägbar. Ett par som har varit tillsammans länge och har barn försöker att ta hand om sin relation genom att gå på dejt en gång i veckan. Men även det blir rätt så förutsägbart... så maken försöker överraska frun men allt bara blir fel. Jag ger den en 2:a av 5 möjliga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet