bambi

Ibland önskar jag att jag hade en bebis...
...enkom för att det finns så jäkla söta bebiskläder! ;)

Jag är lite svag för tassavtryck... jag har faktiskt tassavtryck intatuerade på kroppen  ;)  Denna fina body kommer från Lindex och kostar 89,50.

Andra bebisfavoriter är dessa:



Overall med elefanter från Po.P. 299 kr, finaste sparkdräkten från Lundmyr of Sweden 299 kr och en söt body med hundar från Lindex 79,50 kr.
#1 - Maria

Den har jag köpt med tassavtrycken. Jättesöt.

Hoppas bara att den kommer till användning :-/

#2 - MissParker

JAg har också köpt den med tassavtrycken, det gjorde jag efter jag gjort mitt NUPP-ultraljud, nog var det tidigt i graviditeten, men ibland tar ju saker slut!



Och den är inte bara fin, utan supersupermjuk. Men den där med hundarna har jag ju inte, än...

#3 - Rosi med bebis och 2 stora

Jättesöta är de! Älskar Lindexkläder till Melker. Men till och med min lilla bebis har liksom växt ur de där minsta storlekarna...snyft!



Barnkläder är kul upp till barnen är 5-6 år tycker jag, sen är det svårt att hitta fina grejer som även barnen gillar (i alla fall till pojkar, som jag har). Till min 10-åring är det supertrist, jeans och luvtröja..

#4 - Sandra- Med Pojke I Magen

Åhh jaa de finns verkligen mycket fint :D Jag hoppar loss som en tok nu.. dock svårt att veta med storlekarna.... :S



Vilka supersmarriga kakor i inlägget under :D

#5 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Åh så fin den med matssar var.



Jag tror aldrig jag svarade på din kommentar dujmt nog. Jag skulle mycket gärna slå följe på något event någon gång och/eller ta en fika. I framtiden.



Ha en trevlig kväll!

#6 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

"matassar"?

Ja eller bara TASSAR. ;-)

#7 - Rita

Jag köpte byxorna med tassar. Såå fina! Nu väntar jag bara på att bebisen ska komma, men det dröjer ännu ca 2 månader... :)



Har du andra tatueringar? Har du skrivit om det nångång förut? Kommer inte ihåg att jag skulle ha läst om det... Älskar tatueringar men har bara en än så länge. Ska tatuera in alla barnens namn när trean kommer. :)

#8 - Sara, mamma till tre små troll

Jag stod och kollade på den fina "tassbodyn" häromdagen men självklart fanns den inte i Harleys storlek, hittade som tur var massa annat fint. Älskar Lindex alla färger och mänster :)

#9 - Sara, mamma till tre små troll

Ursäkta mönster menar jag givetvis!

#10 - Heidi

Älskar de här bodyn, fick den i julklapp av min bror. Men nu är den för liten, sonen fick sin första tand igår. Oj vad tiden går.

#11 - Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag

Den där bodyn har jag också spanat på. Synd att den bara finns upp till 68. Känns onödigt att köpa mer till Ida i den storleken. Hon har så mycket...