bambi

Mr. Potato Head



Jag nämde Mr. Potato Head tidigare lite snabbt i bloggen. Pratade med en vän om den och hon hade ingen aning om vad det var! Konstigt tycker jag - varför säljs inte denna roliga leksak i Sverige? I USA har typ alla barn en Mr. Potato Head och det var riktig nostalgi när jag såg den i New York så därför var jag tvungen att köpa en till barnen.



Mr. Potato Head är alltså en potatis som man kan byta ut ögonen, munnen, näsan, öronen och armarna på. Man kan välja olika storlekar, färger och former på näsan, öronen, mm. Det finns även en massa roliga tillbehör så som hattar, örhängen, glasögon, mm. Så barnen kan skapa sin egen gubbe. En jätterolig leksak ju! Varför finns den inte här? Man kanske ska börja importera potatishuvuderna....?
#1 - Hells

Saljs inte ens Toy Story potato head??

Bor i England och har ar det oxa en gamal popular leksak, kopte precis min forsta (tror det kommer bli fler :-S ) i mandags till min 2 och 4 aring och dom alskar mr Potato Head.

#2 - BAMBI

Hells Jag kollade bara Toys R' Us svenska hemsida och där fanns den inte.

#3 - tindra

Min Mor hade sparat mina bröders gamla leksaker & där fanns det ett antal mr potato head´s...

Matteus älskar honom!

Säljs dem inte längre el??

#4 - TUMADRE - ensamstående mamma till två - på väg upp till Sälen just nu!

Potato Head är förknippat med Toy Story och jag har minne av att jag har haft en sådan leksak när jag var yngre och Toy Story var en helt ny film (inte tvåan, trean och allt som det är nu)

#5 - Malin

De verkar så kul men jag har bara sett Toystoryvarianten här. vilken modell köpte ni, vad står det på kartongen? finns att beställa från tex Amazon till bra pris men det är svårt att välja...

#6 - Malin

De verkar så kul men jag har bara sett Toystoryvarianten här. vilken modell köpte ni, vad står det på kartongen? finns att beställa från tex Amazon till bra pris men det är svårt att välja...

#7 - BAMBI

Malin Vi köpte ett set med 35 delar. Är på jobbet just nu så jag kan inte kolla på förpackningen...

#8 - Malin

Ok, då kan jag sortera lite, tack! Vet inte varför det blev två inlägg. Förstår inte heller varför de inte finns här i Sverige.

#9 - Natali BLOGGAR OM LIVET

Vi köpte oxå en Mr och Mrs potatohead i Barcelona när kidsen var små. Mycket uppskattad :)

#10 - Tess

Finns den inte i Sverige? Skumt! Trodde det var en känd väletablerad leksak.

#11 - tesa

dessa fanns då jag var liten för jag har haft en... (född 1977) men nu kanske de inte säljs längre??