bambi

Strumpor som luktar vanilj

God morgon från New York! För ja, här är det morgon och vi har precis ätit frukost! Vi har ringt hem en kort stund varje dag för att höra hur det går med barnen och det verkar som att det går så bra så. Leah är jätteglad och det var mest henne jag var orolig för då hon inte riktigt förstår när man förklarar för henne.


Superbra att ni tipsar om att det finns chocolate chips i Sverige också! Jag förstår inte hur jag kan ha missat det då jag nästan alltid besöker bakhyllan när jag är i mataffären och har faktiskt aldrig sett det! Jag vet att Chokladfabriken har chokladpellets, som mer ser ut som platta linser och det blir inte riktigt samma sak. För egentligen är det ju inte hackande det är jobbigt (jag var ju ironiskt där) utan jag vill ha det för att det är snyggt att dekorera med. Men nu har jag köpt med mig några påsar, så att jag har... dom är ju rätt så billiga här  :)


Det har även blivit lite annan shopping. Mest till barnen faktiskt. Leksaker i överflöd, men dom har ju så mycket roliga leksaker här. Men jag har även handlat lite Redken, Philosophy och strumpor som luktar vanilj till mig (bland annat).




Strumporna köpte jag på Little MissMatched som bara säljer omaka och omatchade prylar. Haha, jag klarar inte riktigt av det så jag köpte två stycken 3-pack (ja, strumporna säljs i TRE pack). Strumporna luktar vanilj vilket ska hålla i 10 tvättar enligt dom.




Jag gillade att det var cupcakes på dom  :)
#1 - Martina

Vilka häftiga strumpor!!

#2 - Bee

Sephora är så bra :-) Du vet om att det finns amerikanska mataffärer i Stockholm va? Grays, ligger bland annat i Gamla stan. Ha en underbar resa! Glöm inte att besöka Victoria's secret :-)