The Paul Frank Store och hundvalpar i skyltfönsterIgår blev det också en hel del shopping. Vi gick igenom China Town, Little Italy och Nolita (bilder från kvarteren kommer senare). Men det fanns en massa rolig shopping där. Jag hittade en Paul Frank Store i Nolita området och det var ju så oerhört mycket billigare än hemma i Sverige där man får betala 500 kronor för en t-shirt. Här köpte jag linne, shorts, trosor och en t-shirt för 300 kronor.Jag har även shoppat dom obligatotiska I Love New York tröjorna  ;)


Igår kväll gick vi förbi en djuraffär som hade så söta hundvalpar i fönstret. Jag vet inte hur bra jag tycker att sånt är, för det blir nog lätt att folk köper hundvalpar på impuls eftersom dom tycker att dom är sååååå söta (vilket dom verkligen är). Men en hund ska man verkligen tänka igenom noga innan man köper.


_

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Elisabeth
2012-03-02 @ 15:16:31 Blogg: http://www.dagenselisabeth.blogspot.com

Kul att se bilder från er resa! Dröm att åka dit själv :)Ang valparna så är det ju knappast risken för impulsköp som är beklämmande i historien, utan att valparna som säljs på djuraffärer ofta kommer från sk puppymills med horribla förhållanden där hela affärsidén går ut på att få så många kullar som möjligt att prångla ut till naivt folk som tycker valparna är sååå söta. Sen får de ingen riktig socialisering och berikning när de sitter i de där glasburarna, plus att de valpar som blir kvar är där alldeles för länge och får ingen social stimulans överhuvudtaget -> dålig mentalitet. Hade velat veta vad affärerna gör med valpar som inte säljs när de blir för stora och inte nog söta... Eller nej det vill jag inte i alla fall.Leah
2012-03-03 @ 20:01:45

Fruktansvärt att sälja valpar på det sättet. De flesta valpar kommer från sk vidirga valpfabriker. Att de dessutom måste sitta på en liten yta i ett skyldfönster är förjäkligt. Rent durplåger och borde förbjudas.

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet