bambi

Friends with benefits
Igår myste jag själv framför filmen Friends with benefits, som handlar om en tjej och en kille som är trötta på förhållanden. Dom blir vänner men börjar ha sex med varandra och lovar varandra att det inte ska krångla till det eller äventyra deras vänskap.

Men självklart gör det det och ni kan nog alla lista ut hur det hela slutar.

Det är en väldigt förutsägbar film men den är stundvis rolig. Jag vet inte riktigt om jag gillar Justin Timberlake som skådis, han är inte helt trovärdig i alla scener men Mila Kunis är bra på att spela en tjej som levererar bra one-liners.

Jag ger filmen en 2:a av 5 möjliga.

Nån annan som också har sett filmen? Vad tyckte ni?
#1 - Fröken Gredelin

Jag har tyvärr så svårt att koncentrera mig på EN sak när jag ska se på film hemma, jag grejar med datorn, läser tidningen... Men det jag såg av filmen var sådär faktiskt. Hade hoppats på mer. Håller med dig om Timberlake...

#2 - Karoliina - med K och två i

jag tycker tvärtom när det gäller Justin som skådis, jag tycker han är uppfriskande på något vis, kaaaanske för att jag inte gillar honom som artist.. :P

#3 - Marlene W

Jag ÄLSKADE den! ;)

#4 - Sandra Michelle

Tänk att smaken kan vara så olika. Jag ÄLSKADE filmen! :)

#5 - Sofia Ekström

jag började se den förra (eller förrförra?) helgen hos min brorsa och hans tjej, och vi stängde av den efter ett tag. kändes alldeles för förutsägbar och dåligt skådelspeleri från justin. Nej tack säger jag.

#6 - Beata

Jag har sett den och tycke den var super bra! Angående Justin Timberlake har jag aldrig riktigt förstått om han är skådespelare eller artist.. Och ett litet filmtips är Crazy, Stupid, Love. Den är jätte bra!

#7 - Rita

Jag tyckte filmen var helt okej och hade gett den en 3:a av 5. Den var ju nästan för förutsägbar men Mila Kuni var ju bara för suverän i sin roll! Kul film!

#8 - Angelica - En Bebislängtan ♥

Har sett den och den var väl inte superbra enligt mig men den gick att se :)