bambi

Vill ni ta med barnen och se Tigers film?



Jag har fått möjligheten att bjuda TRE stycken andra bloggare på nypremiären av Disneys Tigers film som Mgroup PR & Event anordnar! Så vi kör en snabb tävling över dagen där allt ni behöver göra är att lämna en kommentar och motivera kort varför just ni ska vinna!

Tre stycken vinner och då får varje vinnare ta med sig en vuxen och två barn! Tävlingen avslutas IKVÄLL! (Tyvärr måste man vara bloggare för att delta men vännen som man tar med sig behöver inte vara det!)

P.S. Jag, LadyDahmer och Lofsan (bland andra) ska dit! Så kom och mingla med oss!!

Och glöm inte att tävla om ett lyxigt olivolje-paket också!
#1 - Zanne

Min dotter älskede nalla puh filmen, så hun skulle älska denne film! Hun har seden hennes Papa tog til Turkiet for at jobba over sommaren, så gärna ville i Bio, så at må muligheden for at tage henne med in och se Tiger, skulla virkelig väre stor for henne, samt for mig som hennes mamma.

#2 - Anna

Hej!

Jag vill gärna bjuda min brorson och hans mamma på Tigers film. Han älskar tiger och vi mammor älskar alla disneys filmer. Min egen dotter får såklart haka på, fast hon bara är 1,5 år. Jag har en blogg som jag skriver på dagligen. Det ska bli kul att gå på bio.

#3 - Camilla

Ååå det vore toppen om jag kunde ta med mig min son och en kompis till honom för att ha en mor och son dag bara han, jag och hans kompis. Borta från hans syster som får så mycket som inte han får.



Hälsningar

Camilla

#4 - Elise

Jag skulle gärna ta med min son och se filmen. Han blev storebror i oktober och lillebror har det kämpigt med tänder och är väldigt gnällig. Så storebror har fått stå tillbaka en hel del de sista veckorna och skulle bli överlycklig av att få lite egen tid med mamma.

#5 - Barbafjant

Åh, klart att jag vill vara med och tävla! Då skulle min 4-åring och hans jämngamla kusin få följa med. De bor 30 mil ifrån varandra, men just den helgen kommer båda två befinna sig i Stockholm, så det vore ju hur häftigt som helst för dem att gå på filmpremiär tillsammans! :-)

#6 - Emma

Hej!

Jag vill vinna biobiljetterna till mig och min son. Han har för 10 månader sen blivit storebror och behöver all kvalitetstid ensam som han kan få.

Håller tummarna!

//Emma