bambi

Barnens julklappar
 
Har ni börjat med julklapparna ännu? Vi är i stort sett klara, det kanske blir nån mer.  :)  Rätt så skönt faktiskt! Detta är vad barnen kommer att få av oss:
 
 
Leah ska få ett paket med Duplo-lego, en massa lera (hon älskar att leka med lera), två nya Nicke Nyfiken filmer (hon är besatt av den där apan!), Lilla Gubben och Herr Nilsson och sen Pippi-pussel. Just pussel är något som Leah älskar just nu. Hon lägger pussel hela tiden, även på förskolan! Hon har inga problem att lägga 20-bitars pussel så jag ska nog köpa något 30-bitars som hon också kan få i julklapp.
 
 
Zack ska också få ett lego-paket som Klossbutiken sponsrade oss med, en ABC-väska med små djur till varje bokstav, ett nytt spel till Nintendo DS (han kommer bli så glad för detta, tror jag för han älskar att spela Super Mario) och sen ett pirat-spel. Han har även önskat sig Spiderman-leksaker och lite utklädnadskläder (bland annat en prinsessklänning) så eventuellt så köper vi till något av det.
 
 
Till barnens strumpor så blir det en hel del Lego Minipåsar (också sponsrade av Klossbutiken) men också lite kortspel och nån liten bil. Så har dom något att sysselsätta sig med under julaftons medan dom väntar på att tomten ska komma  :)
#1 - Longevity - en blogg om hälsa

Fina presenter :-) Toppen med sponsring. Jag har köpt hälften ungefär. Vi har ju sju barn att köpa till och dessutom fyllde min ena dotter år i söndags och min äldsta dotter fyller 15 på julafton. Hon skall få en kombinerad jul- födelsedagspresent i form av en moppe. Hon får spara till körkortet själv dock men det vet jag att hon fixar :-)

#2 - Elin

roligt att fixa julklappar, de blir säkert jätteglada!:)

#3 - kristin- vivre la vie

åh vilka toppen tips!
Men funderade på legot, leker leah med smålego eller är det för svårt?
Min son är 3 och jag har ännu inte "vågat" mig på att ge honom smålego.... mest för att jag inte orkar städa och leta rätt på försvunna bita ;-)

Svar: Jo, Leah leker en del med små-lego men hon föredrar Duplo fortfarande. Duplot är så bra för det har dom i en låda i deras rum som dom kan plocka fram själva, medan små-legot får dom leka med vid köksbordet.
bambi

#4 - En pojkmammas vardag - Blivande trebarnsmamma

Superbra julklappar! Här hemma bli det lego i årets julklappar med ... ja och lite annat ;)

#5 - Hanna E

Listan på vad som ska köpas är i princip klar och vi har köpt några grejer, nästa helg blir det inköp.
Vi kommer att köpa en del lego, både vår 5-åring och vår 2-åring leker med lego. Eftersom 2-åringen i princip inte stoppar saker i munnen längre så har vi ställt in även smålegot på deras rum och nu leker de nästan aldrig med duplot. Så snart plockar vi bort det för att få plats med mer lego...
2-åringen kommer att få lite Briotåg och även lera. Hen gillar att pyssla och bygga så det tror jag blir bra.
Vi har inga julstrumpor istället får de paketkalendrar, i år har jag "slaktat" två lego city kalendrar och gjort paket av. Jag hittade en webshop som hade kvar utav förra årets kalender så att det blir lite olika till barnen.

#6 - Anonym

Vart också klar till både dottern och hennes kusiner. Vart radiostyrda bilar, böcker, kassaapparat, kläder m.m Det är kul med barnklappar.

#7 - SYSTRARNA Q

hee

#8 - jenny - mammaliv i nashville

Härlgt att ha klapparna nästintill färdiga! Och vilka fina saker barnen får.
Vi har faktiskt börjat & är förvånansvärt halvt klara vi med. Annars är vi alltid ute i sista sekunden. Stress stress. Idag skickar vi även julkorten. Så skönt att ha det avklarat :)
Kram!

#9 - Beatrice, mamma till skrutten Robin och gravid igen :)

Jag var iväg igår och köpte julklappar så nu är Robin och sambon klar(fast jag måste tillbaka och lämna en grej för den såg jag att sambon redan hade...).

kram

#10 - Hondjur

Ett krossat förhållande, en flytt .. noll inkomst men väldigt mycket ut gör att det blir .. eh.. noll julklappar i år.. kottar, barr och snäckor tror jag minsann..
Låter jag bitter? Kanske en liiiiiten aning! :)

#11 - Lina

Woow vad duktigt å snart vara klar :) skönt!!! Fina julklappar! Vart firar ni jul? Kramar

Svar: Vi kommer att fira hemma hos svärföräldrarna :) KRAM
bambi

#12 - Ulle

Vad härligt att vara klar. :)

Vi är så gott som klara. Det blir upplevelser blandat med Lego och böcker. Kanske några klädesplagg också.

#13 - Sara - Mamma till Max & bebis i magen (bf 29/12)

Fina julklappar! Jag har inte börjat handla än vilket ger mig panik eftersom vår bebis är beräknad att komma om en månad och det kan ju faktiskt bli tidigare... men men... det ordnar sig. Till sonen ska vi bara köpa lite grejer till strumpan för vi ska köpa cykel till honom i vår och han får så mycket av alla andra så det räcker och blir över! =)

#14 - Helena - mamma till Eskil och lillasyster i magen

Åh vi har inte ens börjat... vi byter bara med makens familj och har satt 200 kr som gräns per julklapp så det är rätt skönt.
Har dock börjat skriva listor på vad vi ska köpa, blir lite enklare att shoppa än att gå planlöst fram coh tillbaka och leta :-)
Jag håller på o broderar på en julstrumpa till Eskil men får nog se mig besegrad av slappemonstret i år också (köpte den när han låg i magen haha) men nån present på förmiddagen ska han få också.. Det har jag alltid fått, fick alltid nån bok eller nåt som höll mig sysselsatt under dagen, väldigt smart av mina föräldrar har jag insett såhär i vuxen ålder *skrattar* men också mysigt för mig :-) Ska definitivt föra den traditionen vidare..

Hoppas du mår bättre, förstår att det är många tankar som flyger omkring men försök sänka kraven på dig själv och att allt inte står och faller med dig, snart är du på banan igen!
många kramar

#15 - Tessa i höghuset

Ha, är du redan färdig!? Jag har inte börjat alls, och tycker att allt innan den 22:a är god tid ;-). Men självklart är det smart att ha det fixat redan så att du kan fokusera på julpyssel och mys under december. Jag är bara inte sån själv ;-). Men fina julklappar! Tror att det blir en del lego, böcker och playmo till barnen här så småningom.

#16 - LILITH - boktokig mamma med Borderline

Jag har inte hunnit så långt, två julklappar till Maja och en till Leo är det enda jag hunnit med.

#17 - Tess

Skojigt :-) Connors julkalender är en till tre Duplobitar/grejer per dag som till slut går att göra en stor grej av :-) Julklappar får han tre stycken. En på vintersolståndet (som vi firar som jul): tillbehör till Zhu Zhu Pets som han älskar. Två på julafton: en synth (ingen dyr, men ändå en med riktigt ljud) och en leksakskassaapparat.