bambi

Book of spells
 
Är ni också såna som blir som barn på nytt när ni spelar tv-spel? Jag är definitivt så! Jag älskar tv-spel så jag tyckte det var jätteroligt att få testa det nya PS3-spelet Book of spells på WeRFamily-eventet förra helgen. Spelet är baserat på Harry Potter så man känner ju igen en hel del i spelet. Superhäftigt att själv kliva in i Harry Potters värld och själv få lägga besvärjelser med "trollspöt".
 
Ni ser hur jag håller i trollspöt, men sen har man även en bok som man bläddrar i för att komma vidare i historien. Så det är verkligen som om man är en del av sagan (man ser även sig själv uppe på skärmen i mitten).
 
Tror att jag barnen ska önska mig sig ett PS3 i julklapp  :)
#1 - Lesthi

Åh det verkar jätteroligt!

#2 - Hanna E

Det är kanske något jag skulle önska mig. Det verkar ju bara finnas till PS3 och det finns inte jättebra barnspel till den tyvärr. Så jag tycker att du ska önska till dig själv. Vi köpte ett WII till barnen istället (vi har ett PS3 också som vi spelar lite på och använder för att se på film) för till det finns mer barnvänliga spel. Hemma spelar 5-åringen Mario Kart och Bilar 2 själv utan problem, men spelar tillsammans med någon vuxen när vi spelar Shrek eller Scooby Doo.

#3 - Matilda

Hej!
Jag ville bara säga TACK!
Tack vare dina recept (både mat och bak) har jag börjat tycka det är kul att laga mat! Av nästa veckas recept är samtliga från dig. Jag började läsa din blogg för du som jag var odd molly intresserad men efter tiden så har jag börjat uppskatta alla dina inlägg jättemycket. Keep on och hoppas du börjat må bättre. Jag tror det är vanligare än man tror med "duktiga flickor" som tar ut sig och inte orkar med allt.

Svar: Va roligt att höra! :) KRAM
bambi

#4 - Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Älskar också tvspel. Super skoj :-)