bambi

Dagens....
God morgon fina bloggläsare! Maken har precis gått iväg till förskolan med barnen och jag ska alldeles strax ta tag i rättningshögen och börja skriva omdömen som ska vara klart denna vecka. Det är himla skönt att ha möjligheten att sitta hemma och jobba! Jag sparar ca 1 ½ timme i pendlingstid (vilket jag hellre lägger på något annat!) och man kan sitta i myskläderna och jobba  :)
 
Men jag vet inte om jag kommer kunna sitta hemma och jobba för dom håller på med renoveringar i huset, så det borras en hel del. Så, eventuellt får jag förflytta mig och min rättningshög till ett café om det blir för mycket oljud.
 
...och så börjar dom borra nu igen.....
 
Dagens gullungar: Zack i tröja och jeans från Polarn o. Pyret och Leah i tunika från me&i och byxor från Maxomorra.
 
...och dagens rättningshög....
#1 - Ylva Nilsson

Åh så irriterande sådant kan vara. Jag pushar för närmaste bibliotek, mycket bättre än ett (oftast) stökigt café. Satt själv och tentapluggade på stadsbiblioteket i Lund igår, allt för att plugget skulle gå undan.
Men hoppas det går bra vare sig du väljer att stanna hemma med borrmaskinen eller om du traskar någon annan stans!

Svar: Tack :)
bambi

#2 - Anonym

Presenterades de som fick gå på bion?

Svar: Nej, det kommer senare under dagen!
bambi

#3 - Caroline Andersson - Mamma till Elias

Dom har renoverat i vårat hus och på området hela två somrar nu så det börjar bli ganska irriterande med att oväsen. Hoppas du får lite lugn och ro ändå! :)

#4 - Lotta H

Underbart fin tunika Leah har!! =)

#5 - dianasdrömmar

Åh, vad irriterande.Funkade frukost imorgon?stor kram Diana

Svar: Hej! Ja, frukost blir fint! Vart? Klockan 8.45 skulle vara lagom för mig... KRAM
bambi

#6 - Sara

Vad är det där för en underbar maskin? (te el kaffe)
För jag är också en tedrickare. :) *nyfiken som bara den*

Svar: Det är en te-bryggare, Magic Tea från Tefal. Underbar :)
bambi

#7 - Helena

Skönt att sitta hemma ibland, jag tror jag ska sitta hemma o jobba imorgon också. Känner mig alldeles uppblåst i magen (ser höggravid ut fast jag är i v18 bara) och skyller på järntabletterna som min BM tyckte jag skulle ta. Så en dag hemma på en skön stol med gott kaffe känns som att det blir skönt..

Gillar Leahs uggletunika, var på mitt första me and i-party i september och gillade ugglorna men det var så dåligt med ugglor på pojkkläderna, känns inte som att jag sätter på Eskil en tunika direkt.. öht fokuserar de väldigt mycket på flickiga kläder, lite synd (bla bloggers collection var mycket flickiga).
Eskil valde dock själv tröjan med grävskoporna på (han är lätt anal med grävskopor just nu) så den godkändes i alla fall.. :-)

#8 - Ida

Barn/ungdomar är helt underbara! Därav att jag snart är klar med lärarutbildningen. Det kommer bli så skönt att få börja arbeta, även om det är skönt att läsa ibland...

#9 - Cissi - mamma till Emma och smurfen i magen

Fy vad irreterande det är med renoveringar ibland - tycker alltid de lyckas infinna sig när man ska natta, skriva tenta eller har huvudvärk.. konstigt det där! Rätta på café lät ju inte helt fel det heller iofs

#10 - Longevity - en blogg om hälsa

De är så lika så jag ser knappt vem som är vm :-)

#11 - Mamma Maria

Vad är det för kaffekanna?? Nyfiken :)

Svar: Det är en te-bryggare :)
bambi