Äggstanning:
2 ägg
1 burk kesella
2 rivna morötter
2 dl riven ost
2 pressade vitlöksklyftor
lite salt och peppar
Fyllning:
Fetaost
Svarta oliver
Strimlade soltorkade tomater
1. Tärna smöret och blanda med vetemjölet. Finfördela med fingrarna eller använd matberedare. Tillsätt vattnet och bearbeta tills du får en deg.
2. Lägg degen i kylen i ca en timme. Kavla sen ut och klä en pajform med degen. Förgrädda i 200 grader i 10 minuter.
3. Vispa ihop ägg och kesella. Tillsätt rivna morötter och riven ost.
4. Pressa ner vitlök och krydda med lite salt och peppar.
5. Fyll pajskalet med äggstanningen och tryck sedan ner fetaostbitar, strimlade soltorkade tomater och oliver i äggstanningen.
6. Grädda i ugnen i 225 grader i 20-25 minuter.