bambi

Littlephant hos Lindex
Hade ingen matlåda hemma idag och orkade inte gå ut och köpa någon lunch så jag värmde ett par bullar från frysen istället. Haha, ibland är det skönt att vara vuxen... så kan man äta bullar till lunch om man vill  ;)
 
 
På tal om barn, om jag hade en liten bebis eller bebis på gång så hade jag besökt Lindex i början av december för då kommer nämligen dessa söta bebiskläder med Littlephant! Lite synd att dom bara kommer att finnas i storlekarna 56-86.
 
Håller ni inte med om att det finns mycket mer fina barnkläder till bebisar?
#1 - Johanna - Från förort till Förort

Joo verkligen, de borde göra en större T-shirtvariant av varenda härlig bebisbody tycker jag, och ha upp till storlek 160 iallafall. :P Gärna vuxenstorlekar med i många fall. Underbara ser de ut!

#2 - Cissi - mamma till Emma och smurfen

Å så fint! Visst kan man köpa julklappar även till liten i magen?! ;)

#3 - Emma

men så fina kläder!! Måste dit och kika!

ha en bra dag!

kram

#4 - Mamma till Eddie & bebis i Oktober 2012

Jätte fina bara hoppas man får en liten flicka nu i slutet av Oktober då

#5 - Heidi

Åh den där bodyn ska Adam få! Jag kan inte säga att jag är särskilt aktiv i någon genusdebatt men nu sen vi fick vår son får jag ofta kommentarer om att kläder eller leksaker han har är "barnsliga" eller "tjejiga" Grejen är att jag själv tycker retromodet med orange och brunt och sånt är otroligt fint! Således tycker min tioveckorsbebis likadant ;) Jag gillar oxå när kläderna är riktigt färgglada och tycker han klär riktigt fint i rött. Men alla kommer med blått, och det finns fina blå kläder oxå, men varför så enkelspårigt? Jag vill väl inte ha samma färg på alla mina kläder? Nu bara för vi fått en pojke ska allt vara så tufft... Jag vill inte ens sätta på honom styva jeans för han kan ju knappt röra sig i dem, men då är jag barnslig för det är ju så TUFFT med jeans. Nä mjuka Goa kläder ska det vara. Lite rörigt inlägg för jag skriver från telefonen samtidigt som jag vaggar lillen till sömns i sin vita OTUFFA vagga! ;) Simultankapacitet it is! :) Kram

#6 - Mia

De såg riktigt fina ut, får hålla utkik i december. Julkklappar kankse? :-) Men tråkigt att det inte fanns i större storlekar, böckerna är poppis här hemma.

#7 - Catharina

Fina kläder, men jag är lite mindre väl inställd till Lindex efter deras mönsterstöld: http://sleepyking.net/2012/10/08/swedish-corporation-steals-design-from-sleepy-king-please-help/

#8 - Beatrice, mamma till skrutten Robin- Tävlingar igång!

Bodyn med elefanten var ju riktigt söt :)

#9 - Beatrix

söta kläder!:D

#10 - Carolina

Helt underbara bebiskläder - man kanske skulle skaffa en liten till?! ;-) Kram

#11 - Annah

men så söta kläder. tycker alltid att det kommer massa snyggt när ens egna barn passerat bebisåldern och nu blir det inga fler så jag får väl uppvakta de omkring mig med söta bebiskläder =)

#12 - Fråga Ugglan | Klok som en coffeetablebok

Det finns sjukt mycket fint till bebisar! Man vill köpa allt allt allt och sen så växer de ur det på två veckor och hinner använda plaggen en gång. Men då får man ju i alla fall köpa nytt, kan man tänka?

#13 - Lottiz - fotograferande fyrabarnsmamma

Jätte söta. Jag tycker det verkar finnas mycket fint nu till små flickor. Kanske får ta mig en sväng till stan och köpa lillan lite nytt.

#14 - Helena

Jättemycket sött!! Om allt går som det ska får jag handla bebiskläder till våren så jag hoppas det fortsätter vara fina bebiskläder i butikerna :-D