bambi

Tävling: Vinn valfri outfit från Nova Star!
Nu har ni möjlighet att vinna en valfri överdel och valfri nederdel från Nova Stars fina höstkollektion! Nova Stars kläder håller bra kvalité men kan oftast också användas väldigt väldigt länge då nästan alla deras byxor har muddar men också ärmarna på deras zip-tröjor har en lång mudd också.
 
 
Det finns så mycket fint i deras höstkollektion så det kan bli svårt att välja. Men jag vill ändå höra vad ni skulle välja om ni vann? Allt ni behöver göra för att delta är alltså att lämna en liten kommentar till detta inlägg om vad ni skulle vilja vinna ur deras kollektion. Nästa måndag (den 22 oktober) utser jag en vinnare som vinner den överdel och den underdel dom önskade att vinna!
#1 - N

Jag skulle vilja ha jeansen med det där spännet bak och den röd/grå hoodien. Så snyggt!

#2 - Therese

jag skulle vilja vinna det setet som du har på bild ovan med jeans och den gröna ziptröjan till min dotter =) Perfekta kläder till dagis!

#3 - johanna med tyra o otto

Åh jag bara älskar Nova Star för deras kvalité och långa användningstid. Min son har ärvt allt som min dotter använt och det är minst lika fint fortfarande. Nu fyller 4 år skulle bli så glad och få lite nya kläder.
De rosa zebra leggingsen och den rosa klänningen skulle hon blir såååååå glad för. Det är bara klänningar som gäller just nu annars hade deras fina jeans varit perfekta om amn tänker ärvemöjligheter Hoppas på tur

#4 - Lina

Eftersom det bara är leggings som gäller här hemma, och en av favoritfärgerna är lila så skulle jag gärna vilja vinna de lila leggingsen med dragkedja och den lila tröjan med huva och dragkedja!

#5 - Mia

Vilken rolig och bra tävling, gillar verkligen Nova Star! Om jag vann skulle min dotter bli så glad för en rosa ziptröja (sweat star pink) och ett par jeans (denim original moon).

#6 - Johanna

Jag skulle gärna vinna haremjeansen och den gröna luvtröjan :)

#7 - Veronica

Å vilken härlig tävling!

Jag hade valt "Nova Star, Denim Harem AW 12" och "Hood 4 purple" i strl 110.

#8 - Maria

Den turkosa munkjackan med rött tryck samt de mörka jeansen UTAN spänne på rumpan skulle vara super snyggt!

#9 - Helena - mamma till storA och lillA

Åh vilken tävling! Älskar jeans med muddar, både bekvämare för barnet och de kan användas mycket längre!
Ja om vi vinner önskar vi såklart ett par jeans, hittar inga produktnamn, men de byxorna pojken i den röd/blå tröjan har på sig och sen den gröna ziptröjan som var jättefin!

#10 - Linn

Jag skull vilja vinna de lila chinosen (chinos i bestäm form?) samt den gröna zipjackan. :-)

#11 - Ella

Om jag skulle välja skulle det bli mörka jeansen och den rosa- och brunrandiga långärmade t-shirten. Min 4-årige son är helt tvärsäker på att det är rosa zebraleggings och lila lurvfleece som han vill ha, så det är det vi önskar oss om vi vinner!

#12 - Rammis

Vad mycket fint de hade!

Min fyraåring skulle gilla den lila lurvjackan, han älskar just mjuka lurvisar! Och själv gillade jag de där jeansen med långa muddar, himla praktiska!

#13 - ♥ ♥ Melissas Prinsar ♥ ♥

åh det är här en tävling för mig som ÄLSKAR nova star och deras kläder
OM jag hade turen på min sida och vann skulle jag vilja ha dessa byxor: Nova Star, Denim Harem AW12
och denna tröja: Nova Star, WCT Jacket Aqua

#14 - Ida

Vilka snygga kläder. Har aldrig haft Nova Star förut. Den turkosa munkjackan och de mörka jeansen med spänne på rumpan, blir nog snyggt i höst.Jag tror att stl 116 blir bra. alt stl 122 om de är små i storleken.

#15 - Helena

Åh, jag älskar Nova Star och det gör mina killar också. Perfekta lekkläder som håller i alla väder :-)
Jag skulle välja en grön NS hood eller jeans. De randiga tröjorna är också underbart fina och stilrena (blir väldigt fina på dagiskort).

#16 - Jennie T

Åhh så fina kläder. Då skulle jag välja den turkosa ziptröjan till min son och ett par jeans till honom. Detta skulle han få som komplement i 6-års present. Han skulle bli så glad. /Jennie

#17 - Carola

Min tjej heter Nova så Nova stars kläder är ju som gjorda för henne ;) Dock har vi bara en mössa därifrån då vi inte har råd med mer därifrån just nu när jag är hemma med henne och pappan pluggar. Outfiten skulle iallafall bli komplett (till mössan) med den gröna zip-hooden och ett par snygga jeans!

#18 - michaela- med syskon i magen ♥

underbar tävling! KLART jag är med! ääälskar novastar men konstigt nog har sonen ännu inte välsingnats med plagg där ifrån. kanske är det dags nu? ;)

om vi skulle vinna skulle vi gärna vilja ha den röda/fråa hooden och ett par mörkblå jeans (dom utan spänne på rumpan :)

#19 - Maria

Underbar kollektion. Aldrig provat kläder därifrån, då plånboken inte tillåter det.
Dottern skulle få den där ljuvliga lila huvtröjan samt ett par rosa mjukbyxor till. Så fint!!

#20 - Malin

Åååh baggyjeansen (harem) är ju så sjyssta! Ihop med den gröna luvtröjan blir den vilda treåringen här hemma riktigt snyggt klädd inför vintern! :)

#21 - Agnieszka- 2barnsmorsan

Såklart man vill vinna dessa fina kläder! Winter chinos Denim åt Elton och en Cycle Sweat Dress Pink åt Nova!

Hoppas på massa tur!

#22 - themoneypenny

De snygga jeansen med spänne på rumpan och den randiga tröjan skulle vi gilla här hemma (och med 'vi' menar jag 'jag') =^.^=

#23 - jessamy

Jag har en son som växer som ogräs nu så att de snygga jeansen med matchande grön ziptröja vore underbart att få hem på posten.

#24 - Karolina

Härlig tävling! Magic Dress och NL Leggings Zebra hade varit uppskattat att vinna:-)
Hälsningar Karolina

#25 - Martina

Dessa underbara Nova Star, Cosy trousers Super Pink och denna fina kjol Nova Star, Denim Skirt Flounce Light skulle göra min dotter lycklig tror jag. Båda i storlek 110.

#26 - Fanny

Jag skulle välja den första lila tröjan och de rosa byxorna med ränder längs benet.

#27 - johanna

men åh vilken underbar tävling!!
Jag skulle välja winter chinos denim och cycle sweat dress pink
in a heartbeat!!
håller allt jag har

#28 - Margrethe

Hei, jeg elsker NS, men dessverre er det få butikker/nettbutikker som tar inn de største storlekar, derfor skulle jeg gjerne ønske meg: NOVA STAR BYXA DENIM ORIGINAL MOON och NOVA STAR TRÖJA RAGLAN T CHILI, till min son som straks fyller år!

Mvh Margrethe

#29 - Barnprylsbloggen - tävling pågår

Min tjej skulle gärna få cruisa omkring med de ursnygga jeansen med spänne bak och den lila wcjackan.

#30 - Bee

En stjärna åt en stjärna, det skulle jag vilja ge mitt älskade barn i födelsedagspresent. Jag tycker det skulle vara super kul att vinna Nova Star kläder åt hen. Den mjuka fleecen och de härliga rosa mjukisbyxorna med röd rand på är så där underbart snygga samt känns väldigt funktionella.

#31 - Anna

Perfekt med två plagg, då kan barnen få ett var! :) Zebraleggings till lilltjejen, som älskar djur, och turkos ziptröja till storkillen, som älskar att mysa i luvtröja, skulle jag ta. Plis. :)

#32 - Lina J

Om jag vinner skulle min lille kille få en grön zip-tröja och ett par snygga jeans. Jeans med mudd är verkligen toppen :)

#33 - Thina

Älskar jeansen från Nova Star med mudd och skulle bli jätteglad för de och till dem skulle den grå/röda munktröjan göra sig så fin. Min lilltjej vill helst ha byxor som inte sitter och muddjeans är perfekta.

#34 - Sara - Mamma till Max & bebis i magen

Har aldrig testat Nova stars kläder men har hört mycket gott om dem så vore jättekul att prova på till Max! Det råder just nu extrem jeansbrist i hans garderob så ett par med mudd vore ju kanon. Till det skulle vi gilla den gröna ziptröjan!

#35 - Julia Strandgren Bäckman

Hjälp vad fina mina, rödhåriga, tvillinggossar skulle bli i ett par bagy jeans och en chockrosa ziptröja!! Jag skulle nästan bli tvungen att köpa en outfit till om jag vann :) Fast hur skulle folk då skilja dem åt? Nåväl, det är ett lyxproblem för den dagen :)!! Hoppashoppashoppas!!!

#36 - Åsa

Åååååh!


Den underbara lila lurvjackan med ett par bruna byxor skulle sitta perfekt på Bus.

Och så kan LillSmurfen ärva så småningom.

Hoppas på tur.
*går och tuggar på naglarna och svimmar lite av spänningen*

#37 - Ella

Skulle väldigt gärna vinna jeansen med mudd & huvtröjan i brunt/blått!

#38 - Heléna Kämpe

Nova Star är mitt absoluta favoritmärke, fin kvalitet, tidlöst och unisexa plagg.
Om jag vinner skulle jag vilja ha jeansen med ett litet spänne där bak och en Hood i blått/brunt till min ena tvilling så kan lillebror ärva sedan!

#39 - Akka-mamma till Gustav

Åh den här tävlingen skulle vi verkligen vilja vinna! Den fantastiska outfiten med grön ziptröja och de coola jeansen skulle sitta så fint på min lille prins. Nu håller vi alla tummar och tår och kattens tassar och klor för oss själva!

#40 - Jenny - mammaliv i Nashville

Min lilla gofis skulle gärna få lära sig gå i ett par Denim XL star jeans & en Nova Star cycle sweat sea i grönt & blått :)

#41 - Karin

Jag skulle vilja ha gröna tröja och jeansen som pojken har på bilden ovan :)

#42 - Josefine A

Nova Star har en jättefin höstkollektion. Har aldrig testat deras kläder eftersom det inte har funnits så små storlekar till min lilla tös. Skulle bli väldigt glad om jag fick chansen nu!! Hon blir 6 månader idag så hade varit en fin present. De rosa sebraleggingsen och den rosa zip tröjan med en stjärna hade varit en jättefin kombo till min stjärna! I stl 74. :)// Josefine

#43 - Eva

Vi behöver verkligen nya jeans! Vår äldsta har kunnat använda samma jeans i tre år tack vare muddarna, men tyvärr börjar de bli så uppnötta att det inte är något att ärva åt syskonen. Gamlamormor har lappat och sytt vartefter, men ett par nya vore verkligen på sin plats. Den turkosa ziptröjan var också jättefin - bland mycket annat på hemsidan. Men jeansen är bäst!

#44 - Johanna

Jag skulle vilja ha jeansen " winter chinos denim" och den turkosa hooden "hood 4 moon"- Nova Star är ett av favoritmärkena :-)

#45 - Hanna E

Jag skulle vilja vinna den gråa/rosa luvtröjan och de ljusa jeansen. Det är så svårt att hitta ljusa jeans som håller mer än 2 veckor på mina barn, men jag tror att Nova Stars skulle klara den utmaningen.

#46 - Sandra Åkerström

Jag skulle vilja vinna jeansen med spännet på rumpan och den gröna tröjan:) Med vänlig hälsning, Sandra Åkerström

#47 - Mia

Åh, då skulle jag välja nåt som skulle vara mys att ha under vinterytterkläderna i vinter. Mjukt och skönt med med rätta looken, så att det även faller "lill-herrn" i smaken.
Cosy trouser java och Hood star java.
Håller tummar och tår att jag å min pojk vinner!
Mia

#48 - Daniel

Den blå jackan och jeansen på näst sista bilden skulle vara finemang till världens sötaste och coolaste son ;-)
Mvh Daniel

#49 - Linda Fransson

Hej!
Jag vill gärna vinna en WCT Black jacket och Nova star denim Harem AW 12 i strl 110 till min äldsta dotter för hon har lärt sig cykla utan stödhjul. Hon tränade och kämpade tills det lossnade. Och eftersom kvaliteten är så god hos Nova star kan lillasyster ärva dom sen!

#50 - Maria H

Jeansen med spännet där bak och den gröna jackan på bild nr 4 skulle vara fint till min prins när han blir lite större.
Kram

#51 - Anonym

Åh! Så fint! Här står de mörka muddjeansen med spänne högst på listan, med en rosa ziptröja till :)

#52 - Li

Detta är den bästa tävlingen på väldigt länge tycker jag, älskar Nova Stars kläder och skulle kunna fylla hela sonens garderob. Han är också helt galen i deras kläder.

Han älskar grönt så jag skulle välja ziptröjan Nova Star - Sweat Star Fern i stl 130. På underkroppen skulle jag välja jeansen med spännet där bak, tror de heter Nova Star - Winter Chinos Denim i stl 130.

Tack för en bra blogg och en bra tävling!

#53 - Sara S

Jag har aldrig haft chansen att köpa kläder från Nova Star (på grund av ekonomin) men har alltid kikat in och önskat mig ett par plagg till barnen!

Har bara fått höra bra saker om Nova Star, slit starka och är tidlöst på grund av muddarna. Perfect till dottern nu när det är mycket spring i bena och så växer dom så fort.
Så därför sitter jag här och bara ÖNSKAR att få vinna haha

Och om jag fick vinna så skulle jag ha valt Nova Star, Hood 4 Purple i stl 104 och Nova Star, Winter Chinos, Denim i stl 104 till min dotter. Perfekt till dagis nu när det är kallt.

PICK ME PICK ME ;D

Tack för en bra blogg

#54 - Lina Eckerström

Åh MAKE MY DAY !
Älskar Nova Star, speciellt jeansen så givetvis hade jag valt ett par om jag var den lyckliga vinnaren. Dottern har faktiskt inga jeans alls för tillfället så det bör fyllas på :) Sen är jag lite extra svag för den lila munktröjan så en sån hade gärna fått pryda dottern tillsammans med jeansen.

Jag hoppas o hoppas o hoppas nu.
Vi kan ju säga att du kan ge det till min man i födelsedagspresent nu när han fyller nästa månad ;)
Ha nu världens bästa kväll.

#55 - KarinM

Hej hej! Jag är gärna med på denna tävling också!!

Är en jacka en överdel? Isåfall skulle jag vill jag vinna en i storlek 130 i dotterns favoritfärg lila. Är ute efter en vinterjacka till henne och denna är precis i hennes (och min) smak.

Till den minsta sonen skulle jag vilja vinna ett par Winter Chinos Denim i stl 104. Dom verkar mjuka och bra under vinterkläderna. Ett bonus är det broderade N för Nova Star då sonens namn också börjar på N.

Om man inte kan önska sig en jacka så önskar jag mig istället en fin grön och blå-randig tröja med röd stjärna med N:et till sonen i stl 104.

Kram!

#56 - Mona

Jag blir alltid så besviken när jag inte vinner bloggtävlingar, så jag har lovat mig själv att inte tävla någon mer. Men denna gången kan jag inte låta bli, detta får bli den sista.
Jag hoppas innerligt att jag vinner dem bruna byxorna med fickor, tunna ränder på sidorna och en liten stjärna vid vänstra fickan. Till dessa tycker jag att den brun-rosa randiga tröjan skulle passa bra! Om jag vann skulle min äldsta son få dessa och sedan skulle lillebror få ärva.
Håller tummarna stenhårt denna gång!

#57 - Madde

Jag har aldrig haft något klädesplagg i Nova Star till barnen men tycker att kläderna är supersnygga! Om jag vann skulle jag välja jeansen på bilderna längst ner, dom var supersnygga! Och den turkosa hood:en. Hoppas på vinst, det skulle vara superkul!:)

#58 - Johanna

Åhhh så snygga kläder, vill ha ALLT :-)

Men som första plagg skulle jag välja en turkos munkjacka med en röd 4 på bröstet och det står Nova Star på luvan. SUPERSNYGG!!! Stl 104 skulle passa sonen perfekt

#59 - Anna-Carin W

Min son har nu nött upp ett par svarta mjukisbyxor med vita revärer från Nova Star så han skulle bli superglad över ett par bruna med revärer och den ljusblå/turkosa hoodien med röd fyra på bröstet. Han tycker att de där byxorna passar så bra att ha när han går på dans för han känner sig lite cool i dom. Så vi håller tummarna för en ny cool outfit :0)

#60 - Kim

Min dotter hade älskat dem mörka harem jeansen och den lila hooden. Så det hade jag velat vinna :)

#61 - Ulle

Vi har aldrig testat Nova Star så nu tar jag chansen att få prova. :) Den turkosa ziptröjan skulle jag ge till min dotter i julklapp. Till det hade ett par ljusa jeans passat bra. Håller mina tummar hårt!

#62 - Lina

Älskar Nova stars kläder! Så snygga och samtidigt mjuka och sköna! Om vi vinner så skulle vi vilja ha den rosa mjukisbyxorna med stjärna fram och den rosa/brunrandiga klassiska NS-tröjan!

Perfekt att mysa runt i under vintern!

#63 - care69

Jag är gärna med!
Har länge suktat efter Nova Star men det har inte blivit av ännu...
Sonen skulle bli ursnygg i Denim XL Star och Sweat Star Fern.

Tipsat.
http://care69.blogspot.se/2012/10/22-okt-vinn-valfri-outfit-fran-nova-star.html

#64 - Fröken svår

En gång Nova star alltid Nova star...
Vi skulle bli överlyckliga här hemma lagom till tjejens 2-årsdag om vi vann Nova Star, Winter Chinos, Denim samt CYCLE SWEAT DRESS PINK.
Så härliga kläder, helt klart gjorda för att kunna röra sig i!

#65 - Emma

Såg NovaStar på mässan och jag älskar verkligen deras färgglada kläder! Jag älskar den lila teddytröjan med röda detaljer på.

Kramar Emma

#66 - tina

åh vad rolig tävling så är det vår tur nu kanske att äntligen få kamma hem dessa underbara kläder Den lila huvtröjan med dragkedja och dom rosa byxorna skulle sitta fint på storasyster nu när hon har blivit stor sen lillan kom=)

#67 - Linda m 3

Är i stort behov av vinterjacka till min yngsta så jag önskar så klart den lila vinterjackan med ett par matchande lila chinos till:). Svårt att välja för att jag gillar hela kollektionen som vanligt:).

#68 - JesicaS

Jag vill vinna ett par jeans till sonen. Vet inte hur många par jag köper, man för vara glad ifall byxorna är hela en månad... Hur han lyckas är en gåta, men still är han aldrig!

#69 - Malin

Jag var på mässan och klämde och kände på Nova Stars fina kläder men tyvärr fanns det inga kläder kvar i 98...men kvaliteten verkar vara fantastisk! Hoppas på lite mer tur här än på mässan...på önskelistan:
Nova Star, Denim XL Star
Nova Star, Hood STAR Java

#70 - Isabell

Jag skulle önska mig den fina ljusblå collagetröjan till min son på snart fyra år, den var underbart lysande i färgen och jag vet att han skulle bli överlycklig!
(Och jag med)! :)

#71 - Natta

Vilken bra tävling!

Jag skulle vilja vinna lila tights och en lila munkjackan, den tunnare modellen.

#72 - Sanna

Jag är gärna med och tävlar, och skulle vilja vinna Nova Star Hood 4 Moon samt Nova Star Denim XL Star till min dotter Alva som fyller år nu på fredag. Det vore en perfekt födelsedagspresent, utöver det hårda paket hon redan fått utav mig.

Kram Sanna

#73 - Ioana

hej!

Om jag vann skulle jag vilja den gröna zipjackan och jeansen med spännet där back. hoppas hoppas jag vinner :)

ioana

#74 - Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Jag är med. Om jag skulle ha turen vill jag vinna den outfiten som pojken med mössan har dvs den blåatröjan med röda armar och jeansen. Men allt var super fint.

#75 - Marlene

Om jag vinner skulle jag vilja ha byxorna Nova Star Denim Harem till min son och en Nova Star Sweat Star Grön, åt min dotter! Har aldrig testat Nova Star men hört väldigt mycket positivt om märket så skulle vara otroligt roligt att få testa! :) Kram

#76 - Emmelie- Mamma till Ebba och Hugo

Jag skulle lätt vilja vinna den rosa/brun randiga tröjan, älskar randigt! Till de ett par jeans med mudd, ! Storasyster behöver lite kläder hon med, blir lätt man köper mer till bebisen som växer mest. Dessutom har jag aldrig testat NS och de vill jag absolut göra:)

#77 - Michelle & GirlZen

älskar den lila hoodtröjan och de rosa byxorna som du har bild på :)
Skulle passa perfekt hemma hos oss då lila och rosa är favoritfärgerna!

Kram

#78 - Karin

Jag skulle välja dommörka jeansen och den turkosa zipjackan, superfint!

#79 - saga påhlsson

den blåa tröjan med röda ärmar, samt jeansen som pojken på bilden ovan har på sig skulle bli perfekt till min dotter! Blå och röd är nämligen hennes favoriter så det skulle hon bli jätteglad för! Det skulle vara riktigt skönt med lite bättre kvalité på kläderna.. När man lever på studielån blir det tyvärr mycket h&m kläder, där sömmar lossnar efter första tvätten och liknande..

#80 - Pia

"Den är fiiin! " sa tvååriga dottern och pekade på den blonda flickan på bild nr 15. Så vinner vi så skulle vi välja de jeansen och den rosa tröjan till.

Vilken rolig tävling!

#81 - Sanna W

Min snart åttaåriga son är en oerhört aktiv person. Han studsar och skuttar och sitter aldrig still. Nova Star är definitivt det klädesmärke som passar bäst till hans natur därför att de är mjuka men samtidigt sitter uppe. Dessutom tycker både han och jag att de är supersnygga! jag skulle vinna de mörkblå jeansen utan spänne bak plus den gröna huvlösa sweatshirt-koftan.

#82 - Helena Lindgren

Dom rosa byxorna och lila tröjan med dragkedjan till min syster dotters favoritfärger skulle bli en mycket uppskattad julklapp är ju och tänka på sånt nu

Kram

#83 - Camilla Wihlborg

åh vilka fina kläder!!

Min treåriga tjej skulle älska jeansen med spänne bak!
Och den lila lurvjackan med tumgrepp ser gosig ut :)

#84 - VeronicaP

Jag skulle välja jeansen med spänne på och den gröna tröjan till min dotter!
Har aldrig haft råd att köpa jeansen och letar ständigt efter fina på loppisar (där vi köper mer eller mindre alla kläder) då vi älskar dom här hemma! Vore kul att få ett par helt nya som bara var hennes<3 Dessutom har hon nu, 4 år gamla bestämt sig för att bli sk8are, då passar ju tröjan (och byxorna) toppen!:)

#85 - VeronicaP

Jag skulle välja jeansen med spänne på och den gröna tröjan till min dotter!
Har aldrig haft råd att köpa jeansen och letar ständigt efter fina på loppisar (där vi köper mer eller mindre alla kläder) då vi älskar dom här hemma! Vore kul att få ett par helt nya som bara var hennes<3 Dessutom har hon nu, 4 år gamla bestämt sig för att bli sk8are, då passar ju tröjan (och byxorna) toppen!:)

#86 - Maja

Värsta bästa tävlingen ju!

Jag vill vara med och tävla om ett par Winter Chinos denim i storlek 98 och en grön Sweat Star fern tröja i 98 (alltså kläderna på bilden ovan) till min son.
Vi älskar Nova Stars kläder, framförallt byxorna, min son är ganska rund och det är svårt att hitta jeans som han kan röra sig i (eller få på sig över huvud taget) men Nova Stars jeans funkar alltid, synd att dom är så dyra..

#87 - Veronica Ekblad

Min son skulle gärna vilja ha de (mellan)mörka jeansen och den blå långärmade tröjan med röda ärmar. Han vill just nu att allt ska vara "blixten mcqueen"rött :)
Håller tummarna!!

#88 - liselotte

Är jätte gärna med och tävlar, tycker så mycket om Nova Star kläder. Skulle jag ha turen att vinna skulle jag välja ett par mörka jeans, ej spänne, och den gröna tröjan( som du har på bild i inlägget)

#89 - kristina

Jag vill vara med och tävla. Om jag vinner skulle jag välja de mörka jeansen och en hoodtröja utan luva till min lilla tjej. De utan luva verkar perfekta att ha under overallen i vinter.

#90 - Spacegirl

Åh, har jag turen att vinna skulle jag ekipera min kompis lilla dotter med de lila jeansen och den lila lurviga jackan.
Det skulle passa henne bra :-)

#91 - Caroline Andersson - Mamma till Elias

Elias vill vinna ett par jeans och den gröna ziptröjan i storlek 104, älskar nova stars kläder och sonen får mer än gärna bli ägare till dessa kläder! :)

#92 - Caroline

Jag älskar Nova Stars kläder! Jag har köpt begagnade Nova Star kläder flera gånger och de har alltid varit i bra skick vilket visar på god kvalite. Min hjärta skulle bli så varmt om jag fick vinna jeans och den gröna ziptröjan åt min son. Jag hoppas.. Hoppas och håller tummarna :)

#93 - Jennier

Hej!
Skulle jag ha turen att vinna så skulle jag välja de blå jeansen med spänne bak och den mysiga lila lurvtröjan, så himla gosig :-)
Sonen älskar systerysters vitalurvtröja så han skulle bli överlycklig om han fick en egen.
Ha en supertoppendag!

#94 - Kattis

Vilken kanontävling. Nova Star har så fina (och slittåliga) kläder. Perfekta för lekande busiga barn :). Jag skulle vilja vinna ett par Nova Star Denim Harem åt sonen och eftersom han passar så bra i leggins (leggins måste vara den perfekta byxan, både för tjejer och killar!) så skulle jag vilja vinna de lila legginsen åt honom också.

#95 - Lina

Jag skulle vilja vinna muddjeansen killen på cykeln har på sig (den bilen med tre tjejer i bakrunden) och en grön ziptröja åt min dotter.

#96 - Emma

Vilka toppen tävlingar du har!
Alfred vill om han vinner ha en hood star JAVA stl 110 och ett par demin orginal moon jeans i stl 110, dom var häftiga sa han;)

#97 - Aviaja

Huvtröjan i brunt och blå, samt baggy jeans är perfekta för min tjej, där är förskolans mest busiga tjej... - Hoppas dom kan hitta vägen till Danmark :-)

#98 - Monica

Min dotter skulle behöva lekvänlga kläder så jeans med mudd så et inte trycker på magen eller dom visar rumpan! Sen en fleecejacka till det så hon kan leka ute på skolgården som en varm, tuff och snygg tjej! Allt går att kombinera

#99 - Suzanne Buchholtz

Om vi får välja skulle nog min äldsta son vilja ha den lurviga fina lila tröjan med röda detaljer och tumhål. Till den de mörka muddjeansen som barnet på cykeln bär.

Vi har många gånger kikat på novastars kläder men faktiskt ännu inte provat deras kläder så det här vore ett ypperligt tillfälle för dem att värva en kund till ;-)

#100 - Agnes, nybliven mamma

Skulle vilja vinna lika kläder som grabben har på din bild till min son :)

#101 - Carolina

Om jag har turen med mig skulle jag ju gärna vilja att barnen fick varsitt plagg så jag önskar den lila klänningen till dottern och ett par ursnygga jeans till sonen!

#102 - Fanny

Nova Star är favorit märket här hemma, grym kvalitè och lika grymt snygga kläder :)
Nån utav luvtröjorna och ett par jeans står på min inköps lista så en vinst utav det hade varit perfekt :)

#103 - emlisch

skulle vilja vinna de lila legginsarna med dragkedja samt den lila klänningen med rosa skärp =) Vore perfekt till lillan!

#104 - Malin

Hej! Har precis upptäckt Nova Star och vill gärna vinna kläder till min dotter som snart fyller fyra år. Jag har valt ut den lila fleecejackan och winter chinos plum.

#105 - Sara Eriksson

spännande har aldrig testat Nova Star men hört mycket gott om kläderna!!

har precis rensat dotterns garderob och det ekar så lite nya kläder passar utmärkt.

Den gröna hhod tröjan och jeansen med spännet på rumpan..

#106 - Caroline S

Jag skulle vilja vinna jeansen ovan samt den röd/gråa munkjackan! :)

#107 - LILITH - boktokig mamma med Borderline

Jag hade velat vinna setet med jeansen och den gröna tröjan till dottern. Det är neutralt så att det kan vandra vidare till sonen sen när dottern vuxit ur det.

#108 - Carro

Nova Star byxa Denim Original Moon och Nova Star tröja Striped T Sea skulle jag välja. Framförallt tröjan som skulle passa perfekt till sonen som strax fyller 4 =)

#109 - KisseGirl väntar smått igen

Älskar nova stars byxor barnen kan verkligen ha dom länge! Om vi vann skulle jag välja följande outfit

Demin harem byxorna - grymt snygga (gillar inte chinosarna pga spännet bak kan tänka mig att de repar stolar m.m.)

Striped T sea med sin härliga petrolblåafärg

#110 - Pernilla Henningson

Vilken bra tävling, sonen växer ju ur sina kläder hela tiden. Jag skulle välja Nova Star Demin XL Star och Hood för moon till sonen.

#111 - Johanna - Tvåbarnsmamman mitt i kaoset

Svårt att bara välja en outfit, finns så mycket sen har jag juh två barn. :)

Men skulle jag välja åt Minna skulle hon få de lila coola leggingsen med dragkedja nedtill tillsammans med den mysiga lila fleecetröjan. Ser mysigt ut och sedan är Minna en lila flicka, en lila Nova star-tjej. :)

Till Love skulle jag välja de coola jeansen som är längst ner på kollektionsbilderna (vita sneakers och blåa jackan med röda detaljer) tillsammans med den blåa "hoodien" med röd 4 på, det fanns inget gult i kollektionen vilket är Loves favorit, men näst efter kommer blått och Love gillar sköna jeans och luvtröjor.

Hoppas hoppas! :D

#112 - Lotta

Vilka fantastiskt färgglada och härliga kläder! =) Måste dock erkänna att vi aldrig ägt några kläder från Nova Star, så det vore otroligt roligt att få testa. Om jag vann skulle jag välja det blå jeansen med spänne till sonen och dottern skulle få den lila munkjackan. De skulle bli såå fina! =)

#113 - Anna Vid

Hejsan!
Vilken super tävling.
Om jag hade turen med mig skulle jag vilja vinna dem lila byxorna och den lurviga lila hooden, Perfekt för detta höst rusk.

#114 - Rebecca andersson

älskar nova star men tyvärr är det ju dyrt så blir bara några enstaka plagg då och då och till ett barn då och då så nu håller jag tummarna på att just jag vinner detta. :)

Cycle Sweat Dress Pink och Denim Skirt Flounce Light skulle jag vilja vinna till min lilltjej. :)

#115 - Cim von Wowern

Hej!

Vill gärna vinna: Cycle Sweat Dress Pink i stl 130 samt leggings zebra i stl 130.

#116 - EN MÖLNBOBOS LIV - TRE BLIR FYRA

Jag är gärna med och tävlar.

Länkat här

http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2012/10/19/nova-star-2210/

Skulle välja de mörkblå jeansen som pojken på cykeln har (med spänne) och sedan den ljusblå/turkosa hoodtröjan med en röd 4a på. Snyggt.

#117 - Kattis

Ojdå, såg att jag råkade skriva två underdelar, ändrar till lila leggins till sonen och lila klänning åt dottern =) Hoppas hoppas och ursäkta min förvirring!

#118 - evaj

Hej!

Jag skulle vilja vinna svarta WCT byxor stl 150 till min stora 9-åring. Det är svårt att hitta snygga kläder, lekvänliga byxor i den åldern och Nova stars är favoriter.

Jag skulle välja Nova stars Fleece purple stl 110,till min 4-åriga rödtott. Passar super och är riktigt gosig både till höst och i vinter under overallen.

Hoppas på tur!

#119 - Dessie

Åhh! Jag skulle vilja vinna överdelen och nederdelen som pojken på bilden har på sig!
http://www.novastar.nu/images/41.jpg

Länkat i min tävlingsblogg!
http://dessie-tavlingsblogg.blogspot.se/2012/10/22-oktober.html

#120 - Pernilla W

Underbar tävling :)
Om jag har turen att vinna önskar jag mig
1. Nova Star, Denim Harem AW12 - st 120
2. Nova Star, Sweat Star, Grön - st 120

#121 - Magdalena F

Hej!
Fantastiska kläder men ACK så dyra ;( Om jag vinner så min sonblir finast i Polo Fern tröja (samma som din son äger) och Denim original Moon jeans :) Jag köpte ett par jeans för länge sedan o han använde de i 2 år men till slut gick till annan pojke ;) Barn växer :)
Kram från Alexander o hans mamma Magdalena

#122 - Hanna mamma till Oliver

Jag skulle vilja vinna dom mörka jeansen och den turkosa munktröjan till min tuffa lillkille! [email protected]

#123 - Annica

Min dotter skulle vilja ha dom möra jeansen. :D och sen ziptröjan som är grön :)

#124 - Emma

Vilken otroligt fin blogg du har! Har sagt det igen men det bör tilläggas igen!

Jag vill gärna vara med och tävla, har tipsat i min blogg: http://kiwigiirl.blogg.se/2012/october/tavling-valfri-overdel-och-valfri-nederdel-fran-nova-stars.html

Om jag vinner skulle jag vilja ha nederdelen som denna pojke har, dom var otroligt fina jeansen! http://www.novastar.nu/images/41.jpg

och överdel: Den turkosa munktröjan!

Svar: Tack! :) Va roligt att du är med och tävlar :)
bambi

#125 - alexandra

jag är jätte gärna med och tävlar!

Jag skulle gärna vilja vinna: http://www.novastar.nu/images/41.jpg och den turkosa munktröjen:)

#126 - Jenny Alexandersson

Jag är med.
Bilden som är längst till höger, (tjejen).
De byxorna samt tröjan vill jag vinna!
Tipsar även om tävlingen på min blogg: http://jennystavlingsblogg.blogg.se/2012/october/nova-star.html

#127 - Sofie

ååååååh underbar tävling och vinst. Finns så mycket jag bara skulle ÄLSKA att vinna.
http://www.novastar.nu/images/43.jpg
och
den lila munkjackan skulle vara underbara att vinna. Ett plagg till varje barn. Så man undviker alla bråk :)

#128 - Maria Westerberg

Min lilla dotter Lovisas kläder består till stor del av plagg i rosa och lila har vi konstaterat här hemma! Därför vore det kul att vinna den gröna dragkedjströjan och de coola jeansen till. Det vore en härlig uppdatering i garderoben till en tuff liten tjej!

#129 - Celine - Tävla i min blogg

Vilka fina kläder de har. Här vill jag såklart vara med och tävla. Ja har jättesvårt att förklara vad jag vill vinna, men jag har tipsat om tävlingen i min blogg och i samma inlägg finns bild på vad jag vill vinna.

http://phantazia.blogg.se/2012/october/nova-star-22-oktober.html

#130 - Emelie - Mamman som älskar vitt

Jag skulle gärna vilja vinna den turkosa ziphooden och dem mörka jeansen till min son! :-)

#131 - Jessica Hellström

Den gröna Ziptröjan och de mörka jeansen som pojken på cykeln har på sig skulle passa perfekt på min son, då blir han ju den coolaste killen i byn :-)

#132 - erika

gillar jeansen på bilden och den lila zip tröjan

#133 - bitskemma

jag e med=)
jag skulle vilja vinna den rosa/brun randiga tröjan med stjärnan med N:et på och de ljusa pösigajeansen till min tjej=))

#134 - Linda

Jag skulle vilja vinna ett par denim baggy cut light och en turkos Hood/ziptröja.

Hoppas på vinst! :-)


#135 - Anna Engström

Åh, vilken fantastisk tävling för en shopoholic 6-barns mamma i ett köpfritt år :)
Jag skulle helst vilja vinna ett par winter Chinos denim och en hood star Chili ♥

#136 - Sandra - mamma till Molly

Hej, jag är gärna med och tävlar! :)

Skulle hemskt gärna vilja vinna ett par ljusa jeans åt min dotter. (som de på bild på han som åker skateboard) och så en bubbelgum/cerise-färgad zip-tröja :) Så fina kläder! :D

#137 - Pia Li

Hejsan!
Om turen står mig bi, då detta det får bli!
De ljusa jeansen och den cerise/bubbelgumfärgade zip-tröjan. :)
Den som får detta är mitt ÄLSKADE barnbarn, solen och hjärtat i mitt liv!
Tackar för möjligheten att få överraska!
MVH Pia

#138 - Helene Wiklund

Åh vilken härlig tävling!

Jag skulle vilja vinna jeansen med spännet bak och sen den gröna ziptröjan, min son skulle vara så snygg i det! :)

Kram Helene