bambi

Underbara Barn Mässan
 
Idag blev det alltså först pressfrukost på Underbara Barn Mässan. Jag har varit på mässan flera gånger, tror att detta blir tredje året. Men mässan firar faktiskt 10 år i år! Jag var där med Natali som är en gammal vän från Odd Molly-tiden. Hon är nu gravid med sitt fjärde barn! Vi hade en sån underbart trevlig dag tillsammans! 
 
 
Även trevliga Malin var där!
 
 
Och jag blev så glad över att träffa finaste Nina igen! Ni känner väl igen henne från Hela Sverige Bakar?
 
 
Kan du gissa hur många blöjor det är i den enorma tårtan?
 
 
Jag besökte även Philips Avents monter där jag fick lite självlysande nappar till Leah. Hur perfekt är inte det i mörkret?
 
 
Mässan är ju perfekt för barn. Vi ska gå hela familjen på söndag så att barnen kan få leka där på mässan. Det finns så mycket för barnen att göra!
 
 
Detta brukar vara populäraste stoppet på hela mässan, bilarna!
 
 
Vi fick med oss sååååå många goodiebags med oss hem. Fina mössor från Nova Star och Geggamoja. Nappflaska och napp från Mam som kommer i en steriliseringsburk. Så enkelt att bara sterilisera i micron!
 
 
En favorit var body buttern från The Body Shop, en massa smoothies, Vanish (som vi inte klarar oss utan) och fina vantar från Vossatassar.
 
 
Jag höll mig och shoppade inte så mycket på mässan (vi ska ju dit på söndag igen så då kanske det blir mer shoppat). Det blev två cupcakes (20 kr/st) och en prinsesstårta (50 kr) från Bombadill och sen en t-shirt från Rockefella för 100 kr. Zack är ju inne i en pirat-fas just nu så han älskade ju t-shirt, vilket jag förstod att han skulle göra  :)
#1 - Sara - Mamma till Max & bebis i magen

Ser ut att vara riktigt bra grejer! va kul!

#2 - Maria

Åhhh önskar jag bodde lite högre upp i landet just nu.
Kram

#3 - Maja

Åh vad roligt! Jag vill också gå på mässan. Men i år prioriterade vi att renovera hemma då vi precis har köpt hus. Det drar snabbt iväg när man ska åka från Örebro, betala inträde, äta och handla... Men nästa år kommer jag igen!

#4 - Lottiz - Fotograferande fyrabarnsmamma

Oh vad roligt. Jag var där en gång för 9 år sen då jagbara hade ett barn som var bebis då ;-) Nu är det svårare att ge sig iväg och så har vi ju 18-20 mil att åka också. Men det hade varit roligt att komma dit.

#5 - Hanna Karlsson

Vad kul att ha varit där. :-)

#6 - Emma & Wilma

Ser lugnt och skönt ut! :) Hoppas det är lika lugnt imorgon... ;)

Kram

#7 - Rita

Jag och mina tre barn var på mässan igår hela dagen. Vi hade en helt underbar dag! Vi shoppade massor, bl.a. Tröstisar så nu finns åtminstone min lillkille (Milo) på deras FB-sida. Gosigt foto! Jag har som tradition att alltid gå på mässan så jag har varit på den i 9 år. Missade tyvärr ett år när vi var bortresta.

#8 - Cissi

Massa bra grejer! Blir en tur dit idag så att Emma får rasa av sig lite!

#9 - Beatrice, mamma till skrutten Robin- Tävlingar igång!

Åhh va roligt! Jag hade också velat gå på mässan... Kanske nästa år...?

#10 - Longevity - en blogg om hälsa

Massor av fint :-)