bambi

Ett praktiskt sätt att frakta och förvara cupcakes
 
Jag hittade denna muffinsform med lock hos Campadre (Funktion heter märket) för 99 kr. För det första så var det ett väldigt bra pris för en muffinsform men sen att dessutom att få med ett lock är ju perfekt!
 
Jag har alltid problemet att jag inte vet hur jag ska frakta eller förvara cupcakes när jag har bakat dom men då kan man ju förvara dom med locket direkt i formen! Jag tyckte det var så bra så jag klickade faktiskt hem TVÅ stycken!
 
 
När jag ändå shoppade lite på Campadre så klickade jag även hem denna väska (från Classe Regina). Dom har kampanj på en massa väskor just nu och denna uppfyllde alla mina krav. Jag måste kunna få ner ett A4 block (jobb) och/eller min systemkamera så jag kollar alltid måtten innan jag köper en väska.
#1 - Heidi

Den såg inte dum ut! :) Jag önskar mig en Cupcakebehållare av min gubbe i julklapp. Finns en cool på kakburken.se men den är lite dyrare, typ 500. Men då får det plats 24 cupcakes eller en stor och hög tårta, och så finns det handtag på! Bra att frakta i tror jag. Det här inlägget är inte sponsrat!! :) Kram

#2 - Kristin @ The Chocolate Box

Smart! Jag brukar alltid ha cupcakesen i själva formen när jag transporterar dem, men ofta blir det ju lite svårt om man vill plasta in dem osv.

Tack för tipset :)

#3 - Anonym

Tupperware har smidiga boxar till tårtor mm .
Med handtag också om man ska ta det med sig :)

Svar: Jag har en tårtbox från Tupperware och den är verkligen toppen!
bambi