bambi

Tävling: Vinn ett presentkort hos Zalando
Dags för en till tävling! Denna gång är det ni själva som kan välja vad ni vill ha i vinst då det gäller ett presentkort hos Zalando värde 500 kronor! Där finns allt från barnkläder, damkläder, herrkläder, accessoarer, skor, mm. Utbudet är verkligen stort!
 
 
Jag fick själv ett presentkort och jag var snäll och lät maken välja ut en ny väska. Han börjar på en ny avdelning på tingsrätten på måndag så det passar ju perfekt då! Det fick bli en skinnväska från Rebels & Legends.
 
Så, nu har även ni chansen att välja ut något fint till er själva eller till någon ni tycker om. Allt ni behöver göra är att anmäla er till Zalandos nyhetsbrev och sen lämna en kommentar till detta inlägg. Skriv gärna en kort motivering till varför just nu ska vinna! Den 14 oktober så utser jag en vinnare!
#1 - Dessie

Jag vill så gärna vinna eftersom jag vill kunna unna mig själv något mer än de väl behövda strumporna som åkte med hem från Netto sist. Har haft ett tufft år i familjen och jag har precis fått veta att jag har panikångest och social fobi som pricken över i:et i en redan jobbig vardag. Har två småttingar, en flicka på 3 och en pojke på 5 månader.. så det här behövs lixom massvis! :) Håller nu tummarna för mig själv!

#2 - ♥ ♥ MelissasPrinsar ♥ ♥ Tävling Pågår - Vinn MAM nappar!

jag är gärna med och tävlar! jag behöver en ny jacka inför vintern och är jätte dålig på att köpa saker/kläder till mig själv så detta hade vart ett ypperligt tillfälle att få köpa något till mig själv och 500kr är ett väldigt bra bidrag =)

jag har även klickat till mig på nyhetsbrevet nu

#3 - JessicaS

Barnen växer som ogräs :-) De behöver allt från strumpor till mössa och allt annat där emellan!

#4 - Nathalié - Äntligen gravid <3

Jag är me doch provar lyckan :).

skulle vara underbart att vinna så vi kan köpa babykläder. fick kläder i storlek 50/56 och 62/68 av svägerskan, men vi behöver ju såklart större än det sen hehe.

skulle i s f köpa: http://www.zalando.se/name-it-nikoline-body-lila-na823j00f-404.html
http://www.zalando.se/boboli-body-vitt-b6924k005-003.html

och denna söta snutte: http://www.zalando.se/boboli-babypresenter-vitt-b6953c005-003.html

anmält mig till nyhestbrevet: [email protected]
och gillat detta inlägg på bloglovin också..

hoppas på tur denna gång,
kram nathalié

#5 - Tracy Thudin

Jag vill verkligen vinna, och för en gångs skull tycker jag faktiskt jag är värd det! Jag har vart med om mycket jobbigt sista tiden med bland annat två nära vänner som plötsligt gått bort. Utöver det har jag gått ner en hel del kilon efter mycket slit och börjar nu känna mig nöjd i min kropp för första gången. Så ja, utan att dra någon tårdrypande snyfthistoria - jag är värd det!

#6 - Jenny - mammaliv i Nashville

Jag har anmält mig till nyhetsbrev & vill så gärna vinna presentkortet.
Jag skulle köpa mig själv ett par schyssta vinterskor som mamma får packa med i resväskan när dom kommer i November. Förra året var jag gravid & kunde bara ha samma foträta skor vareviga dag, så nu önskar jag mig nytt & fräsht. Och gärna från Sverige då, så ingen annan har lika som jag ;)

#7 - Anna

Jag vill gärna vinna för att kunna lägga de studiemedel som blir över varje månad på julklappar till mina nära och kära, men ändå kunna byta ut min handväska till en som inte börjar tappa färgflagor och som klarar både studentvardag och resor.

#8 - Matilda

Tjenare ! :)
Jag har under detta år gått ner 37 kg, känns riktigt toppen !
Efter att för några veckor sedan rensat bort alla för stora kläder så ekar nu garderoben tomt,
lika så gör plånboken,
Jag sa senast idag till min sambo att jag länge sett fram emot den dagen då jag kan handla från en "vanlig" butik och handla kläder som passar, som äntligen finns i min storlek.
För 1 år sedan kunde jag inte välja ett plagg utan plagget valde mig, man fick liksom köpa det som passade helt enkelt.
Nu när jag kan välja vad jag vill ha på mig så är jag en arbetslös fattiglapp som prioriterar att hellre lägga pengarna på nya kläder till mina två grabbar på 4 och 1 år istället för att unna mig själv något.
Jag lovar att jag skulle använda detta presentkort till mig själv, utan dåligt samvete faktiskt !

(Har anmält mig till nyhetsbrevet)

#9 - Ulle

Jag prenumererar på deras nyhetsbrev.

Om jag skulle vinna så skulle jag köpa skor till mig själv! Hurra, vad spännande, jag håller tummarna hårt!
Tycker Zalando är toppen som har fri frakt och retur. :)

#10 - Madelen

Om jag skulle vinna skulle jag köpa födelsedagskläder till dottern som fyller 4 år i höst

#11 - Denice Grefve

Kan väl prova min lycka.. man kanske vinner någon gång. :)

Om jag vann så skulle jag köpa något snyggt åt maken till när han ska på arbetsintervju. :) En snygg skjorta och kanske ett par snygga byxor..? :)

#12 - Veronica - mamma till Theo och Tim

Jag skulle köpa något fint till min man... troligen tröja eller skor! Det är han värd!!

Har skrivit in mig till nyhetsbrev...

#13 - Teresa

Åh min man behöver oxå en ny snygg väska !!
hoppas att jag vinner !!!!!!!!!

tack för en tipptopp blogg
Mvh Teresa

#14 - monica niemi

Jag behöver vinna, det är min födelsedag 14 oktober så min 33 års present vore det bästa att sen få välja själv nu när jag är hemma, fattig och föräldraledig med mitt tredje barn så prio ligger oftast inte på mig och min shopping :-D

#15 - Cecilia

Jag har varken gått ner i vikt eller överkommit svårigheter, men jag skulle gärna vilja fira mitt underbara liv som mamma med en liten ego-present från Zalando, trots att det kniper i plånboken.

#16 - Fanny

Jag vill vara med! Om jag vann något skulle jag nog köpa en fin present till en gravid vän.

#17 - Irina

Anmäld! Jo varför ska just JAG vinna? Med ett bröllop i sikte (16 november i Makedonien) så behövs det ju en fin klänning vilket jag redan spanat efter på deras hemsida. Så presentkortet kommer komma bra till hands =)
Ha en fin söndagskväll!

#18 - Michelle & GirlZen

Den senaste tiden har det prioriterats nya vinterkläder, skor mm åt barnen och själv har man inte unnat sig nånting alls och nu under hösten finns det så mycket fint om man så gärna önskat ha i garderoben. Så om jag vann skulle det få bli nåt fint åt mig själv :/
Kram

#19 - Sofia

Att rimma är inte riktigt min grej
fast till detta kan jag inte säga nej.
Hoppas att det är min tur denna gång
vintern är ju ganska lång!
Ett par skor till mig
och jag skulle ropa hej!
En väska skulle sitta toppen
eller kanske en mössa till huvdknoppen..

Givetvis har jag anmält mig till nyhetsbrevet.

Kram Sofia

#20 - Emilia Lindbom - 17 år & mamma till Tatum.

anmält mig med mailadressen som står ovan.
Vill vinna för det är snart jul (!!)

#21 - Aniika

Fin tävling, igen! Jag har varit inne på Zalando flera gånger av den här anledningen: http://www.zalando.se/viking-penguin-gtx-terraengskor-lila-vi143a01h-404.html
Lillan har börjat förskolan, och snart är det dags att byta ut de luggslitna gympaskorna till något varmare och rejälare!

#22 - Thina

Anledningen till att jag vill vinna är att jag tycker mer än gärna handlar på Zalando när ekonomin tillåter

#23 - emelie med Hugo&Vilma

Å, vilka toppentävlingar du har! Och jag slipper blogga om tävlingen/dela på FB/gilla på FB etc. TACK!

Sist jag handlade på Zalando var till en begravning. Deras sortiment är SUPER. Och skulle mer än gärna vinna detta presentkort och köpa något lite "skojigare" till mig denna gång.

Hälsningar,
Emelie

#24 - Emma

Hej!

Det är sååå mycket nytt vi behöver till vår dotter när hon ska börja förskolan. Vinterskor, gummistövlar, fina dagiskläder m.m. Så ett presentkort på nätbutiken som har allt, Zalando skulle inte sitta fel.

Kram

#25 - alexandra

jag premunerar på deras nyhetsbrev:[email protected]

och om jag vann så skulle jag köpa mig ett set med barnkläder då min bästa vän äntligen blivit gravid efter många års inferlitet. Skulle vara så kul att kunna få plocka ihop en goodiebag till henne! :D

#26 - Erika A

Jag är gärna med och tävlar. Har anmält mig till nyhetsbrevet.

Jag skulle vilja vinna detta presentkort så jag kan köpa lite julklappar till min son. Min man fick precis sluta på sitt jobb och det här med julklappar ser inte speciellt lovande ut då jag själv är föräldraledig och gravid. Vore himla kul om jag fick vinna detta, så sonen åtminstone får några julklappar i jul :)

#27 - Natti

Hej!
Jag skulle bli så glad om jag vann för så dkulle jag köpa träningskläder.

#28 - Catharina

Jag har anmält mig till brevet!

Jag är arbetslös och lever sedan ett år på 3000 kr / månad från försäkringskassan. Det var länge sedan jag köpte något som inte var på minst 50 % rea och skulle verkligen behöva ett par höstskor. Så ett presentkort vore verkligen drömmen!

#29 - Lottiz

Jag har anmält mig.

Skulle gärna vilja vinna och även om det fanns hur mycket fint som helst till mig själv eller till barnen skulle jag denna gång vilja ge en ev. vinst till min man. Tror han skulle behöva få unna sig något till bara honom själv efter allt slit med jobb och garagebygge.

#30 - Sara C

Jag upptäckte Zalando av en slump förra veckan när jag desperat var ute efter ett par vinterstövlar. Och jag blev riktigt imponerad, vilket utbud! Och priser, frakt och leverans var kanon. Jag skulle därför gärna vilja vinna ett presentkort - och unna mig något fint som jag inte bara är i stort behov av.

#31 - EN MÖLNBOBOS LIV - TRE BLIR FYRA

Jag är gärna med och tävlar. Jag får redan deras nyhetsbrev på min mail nyhetsbrev@ anna karlsson . se

Jag har kikat runt lite och jag skulle vilja köpa mig ett par fina skinnstövlar. Är så glad att jag äntligen kan köpa sådana skor. Innan min viktminskning hade jag så tjocka vader att jag fick köpa skitfula skor...

Dessa gillade jag

http://www.zalando.se/kmb-amadeus-vinterstoevlar-svart-km111c004-802.html?size=40

Har även tipsat här

http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2012/10/03/zalando-1410/

#32 - chanette a

har anmält mig te nyhets brev.
min make behöver VERKLIGEN förnya sin garderob.han får dock aldrig tummarna ur rumpan att åka o handla. så vinner jag detta så ska banne mig jag tvinga han sätta sig vid datorn o handla nåt nytt. ha ha

#33 - Mathilda

Jag har anmält mig till nyhetsbrevet. Jag skulle verkligen vilja vinna så att jag kan ge något fint till min mamma. Jag uppskattar henne lite mer sedan jag själv fick veta att jag ska bli mamma. Och hon förtjänar verkligen en spontan present. /Mathilda ([email protected])

#34 - Spacegirl

Jag har anmält mig till nyhetsbrevet och jag vill vinna därför att jag tycker att jag är värd & behöver lite nytt i klädväg :-)

#35 - Dilan Dilir

Hejsan! Jag är gärna med :) Skulle gärna vilja vinna detta eftersom jag behlver lite nya höst och vinter kläder. Jag har aldrig beställt saker från zalando så detta skulle vara en bra möjlighet att få göra det! :)

#36 - Lina Eckerström

Jag är väldigt gärna med.
Är redan registrerad & får deras nyhetsbrev :)

Har fasat för att börja jobba efter mammaledigheten men nu är det gjort... och det är inte så farligt som jag trodde.
Ska sanningen fram så lääängtar jag efter lön & kunna unna mej själv nåt riktigt fint (ja man är ju inte direkt rik när man är mammaledig)
Men det gick inte som planerat... första månaden bestod av en VAB dag & en veckas sjukskrivning för mej.. vilket vi alla vet drar ner lönen ordentligt. Så nu hoppas vi på en sjuk & vab fri månad så att jag i november kan få unna mej nåt fint istället för första gången på jag vet inte hur länge...
Så länge shoppar jag gärna loss med presentkort på Zalando :) Finns mycket fint där !

Ha en bra dag !

#37 - liselotte

Är gärna med och tävlar. Är redan anmäld till deras nyhetsbrev. Skulle vara roligt att vinna för jag såg att där fanns många varma skor och ytterplagg, jag är så frusen av mig så då skulle jag kunna unna mig något riktigt varmt och skönt att ha på mig.

#38 - Malin

Nu när hösten har dragit igång på riktigt och jag fortfarande inte fått en ordentlig "nystart" som jag är van vid att hösten alltid erbjuder så skulle jag vilja ge mig själv något som kan agera som en nystart. Eftersom att jag inte jobbar heltid och dessutom la ut mycket pengar på studier utomlands under våren så kan jag tyvärr inte lägga ner en massa pengar på just detta och nästan inget är ju idag gratis... Därför skulle jag vilja vinna det här presentkortet, för att kunna skämma bort mig själv när jag som bäst behöver det! :)

#39 - Emily B

Hej å Hallå!

Jag skulle vilja vinna ett presentkort som min lillasyster kan få i julklapp :) Hon fyllde tonåring i år men för mig är hon fortfarande en liten plutt trots det nya intresset för smink,kläder å killar. Hon har under gångna året hamnat lite i skymundan då andra syrran hamnade på sjukhus, brorsan blev gluten, mamma är sjukskriven till å från och pappa står mellan två jobb. Själv pluggar jag på annan ort och har insett att jag inte kommer ha tid eller pengar för att åka hem till mina nära under jul...Hon förtjänar nåt litet extra!!!

#40 - Sandra - mamma till Molly

Jag är gärna med och tävlar! :)
Vill gärna vinna för att ge något extra fint till sambon som drabbats av hjärtmuskelinflammation och känner sig lite deprimerad på grund av det eftersom han inte får träna som han brukar. Hoppas på att få muntra upp honom lite! :) Har anmält mig till nyhetsbrevet!

#41 - Pia Li

Hejsan!
Tar gärna chansen och är med & tävlar! :)
Som sjukpensionerad mormor så skulle jag gärna få chansen att få överraska med något fint!
Den som ska få det är solen & hjärtat i mitt liv! Mitt ÄLSKADE BARNBARN!
Har anmält mig till nyhetsbrevet!

#42 - Caroline Andersson - Mamma till Elias

Jag är med och är redan anmäld till deras nyhetsbrev. Jag vill vinna så jag kan unna mig själv lite nytt, det är inte så mycket som passar sedan jag fick sonen och det är lätt hänt att man lägger alla pengar på honom fast han redan har mycket saker i stället för att köpa det man verkligen behöver själv! :)

#43 - Anna L

Har anmält mig till nyhetsbrevet. Vill vinna eftersom jag verkligen skulle behöva unna MIG SJÄLV något någongång. Tänker alltid på alla andra i första hand och glömmer liksom av mig själv.

#44 - Annika

Jag är med och har anmält mig till deras nyhetsbrev.


Jag vill vinna eftersom jag älskar att få presentkort som man kan shoppa loss med utan att slösas egna pengar på det :)

#45 - Caroline

Hej! Jag är med och tävlar och har anmält mig till Zalandos nyhetsbrev :)
Jag skulle vilja vinna just för att jag tycker att det är riktigt mysigt såhär på hösten att förnya garderoben lite. Även på hösten finns det speciellt mysiga plagg (stickade, varma tröjor etc.)! Håller tummarna! :D

#46 - jennifer

*har anmält mig till zalados nyhetsbrev.
* Jag skulle vilja vinna för att ge presentkortet till min mamma. Hon är alltid så snäll och köper kläder till mig. Men hon handlar aldrig till sig själv.
Hon håller på att gå ner i vikt just nu och då skulle det passa bra med nya kläder. Hon är värd detta! :)
hoppashoppashoppas.

#47 - Jenny

jag har anmält mig. Jag skulle vilja vinna för jag behöver nya höstkläder och har inte lika mycket pengar att spendera på shopping längre då jag börjat studera.

#48 - Celine - Tävla i min blogg

Jomen vist, underbar tävling och jag är med. Vinner jag så skall en väska till mannen köpas för jag är så innerligt trött på hans trogna kärlek till ICA-påsar... *suckar*

Har tipsat här: http://phantazia.blogg.se/2012/october/zalando-14-oktober.html

Lägger till dig på bloglovin också.

#49 - LILITH - boktokig mamma med Borderline

Anmäld till nyhetsbrevet!
Jag skulle vilja vinna för nu börjar det bli kallt och pengarna försvinner fort när man ska se till att alla i familjen håller sig varma.

#50 - Anette

Jag är gärna med och tävlar :-)!
En ny väska skulle jag behöva. Jag fyller 50 år denna månad och maken är rådvill vad han ska ge mig i present. Den här skulle jag då kunna tänka mig att få från honom (med lite hjälp av en presentkortsvinst
;-)): http://www.zalando.se/mischa-barton-dillman-axelremsvaeska-brunt-m1851a01e-708.html

#51 - JoHaNNa - Alltid Nya Tävlingar På Måndagar

vilken toppen tävling för en fattig student :)
har anmält mej till nyhetsbrevet med samma email som ovan.
jag skulle vilja vinna så jag kan unna mej något fint... nämligen en snygg kofta. äger nämligen ingen snygg, varje gång jag ska gå ut och vara fin, så har jag samma problem. vet aldrig vad jag ska ha på mej över partyoutfiten ? nu när det blir kallare ute, så är en kofta ännu mera viktig.

#52 - Emma öberg

Vilken otroligt underbar blogg du har! Känner ett stort lugn när jag tittar i din blogg. En jag garanterat kommer att fortsätta följa :)

Har valt att få nyhetsbrev!

Jag och min pojkvän sparar till ett kommande hus tillsammans. Det är ett evigt sparande och får vi får aldrig pengar över till att unna oss själva. Skulle jag vinna presentkortet skulle jag köpa något till mig men också till min underbara pojkvän som också sliter för att få vårt hus i framtiden <3

Allt blir så mycket bättre när man får dela nått tillsammans <3

#53 - Linnea

Jag vill vinna för att jag behöver ett par nya skor men har inte pengar till att köpa ett par skor nu och om jag vinner presentkortet så får jag en väldigt stor hjälp med pengar till ett par nya skor.

#54 - johanna med tyra o otto

Åh vilken bra tävling, jag har sedan länge varit prenumerant på nyhetsbrevet och jag älskar zalando för att man kan handla till hela familjen samtidigt. Just därför vill jag vinna:)

#55 - Sofia

Nu har jag också anmält mig till nyhetsbrevet!

Vill vinna för jag är väldigt nyfiken på zalando. Sen behöver jag verkligen lite kläder nu när det börjar bli kallare, verkar som att alla mina koftor börjar trilla isär!

#56 - Lotta

Hej hej!

Vill gärna också vara med här! =) Har en sambo som fyller år nästa vecka, vore roligt att överraska honom med lite nya kläder. Han prioriterar alltid alla andra och säger inget när jag spenderar pengar på kläder till barnen och mig själv! Nu är HAN värd det här!
Tack för en super-blogg! Har testat både dina dumlemuffins och kolapecanpajen senaste veckan och de är gudomliga!!! =)

#57 - sandra beifeldt

När nu kylan hit har kommit och mina trasiga skor har stigit fram och fått vandra i både kyla och vått skulle de vara riktigt skönt att kunna få köpa något varmt och torrt då all min kassa går till barnens värme skulle de vara skönt om även jag fick värme utan ångest då kassan är för kort .

#58 - sandra beifeldt

har självklart anmält mig till nyhetsbreven från zalando :)

#59 - Anna - Med Alvora i famnen, en framtid av spänning

Hejsan!
Jag har anmält mig för nyhetsbrev, tack för tipset!

Har insett nu att jag måste köpa ordentliga vinterskor till dottern. Hon kommer att gå i vinter och har precis insett att då behöver hon även ett par ordentliga skor. Så det skulle jag använda vinsten till om jag hade turen!
kram

#60 - johanna

en ny väska till alla mina skolböcker skulle vara så himla bra, så ett presentkort skulle hjälpa till mycket :)

#61 - erika

Jag har anmält mig

#62 - Jessika

Åååå tänk om jag vann....vad underbart att få köpa något fint till mig (det brukar vara till barnen)!
Kanske något som värmer i vinter, både för kropp och själ....något lyxigt och vacker vore underbart.

Har såklart börjat få nyhetsbrevet!

#63 - SoffiZ- Oliwer och Towas mamma :)

Jag har anmält mig till nyhetsbrevet.

Om jag vann skulle jag köpa något till min underbara man. Vi firar årsdag om några veckor och det vore underbart att köpa något fint till honom :)

#64 - Alice Hugosson

Åh vilken bra tävling! Har anmält mig till nyhetsbrevet.
Såhär i höst skulle jag verkligen verkligen verkligen behöva en ny skolväska, men då jag och min familj har en tight budget, och mycket annat som måste köpas innan skylan helt slår tilll, måste det tyvärr bortprioriteras. Jag håller alla tummar jag har!

#65 - Johanna

att få 500 kr att handla kläder till sig själv låter som en härlig dröm såhär nära jul & min födelsedag. Jag är en studerande mamma med en studerande sambo och konstigt nog ett barn som växer som ogräs. Mycket pengar till hennes garderob med andra ord. Därför skulle jag bli så lycklig om jag fick unna mig själv nåt!

har anmält mig till nyhetsbrevet.

#66 - Mirre Syr

Jag skulle behöva ta ett större lån,
För att bli lik dig Bambi - min stilikon,
Till sådana investeringar är dock banken obenägen Men Zalandos presentkort vore stor hjälp på vägen

Har anmält mig till nyhetsbrevet

#67 - care69

Jag är gärna med!
Vill gärna precis som din man ha en ny väska. Såg en snygg grå Mexx-väska som jag mer än gärna skulle äga.

Har länkat.
http://care69.blogspot.se/2012/10/14-okt-vinn-ett-presentkort-hos-zalando.html

#68 - Annika - drömmen om 11 barn

Jag skulle vilja vinna för att köpa mig en ny handväska. Idag använder jag skötväskan vart jag än ska - vilket känns lite "B" när jag faktiskt inte har med barnen... liksom, varför går man med SKÖTVÄSKA då??
Har lånat en handväska av min syster sålänge, men den vill hon ju snart ha tillbaka - vad ska jag ha då liksom - jag som aldrig unnar mig något ;)
Jo, en väska från Zalando såklart ;)

Kram Annika
[email protected]

#69 - Annika - drömmen om 11 barn

Jag skulle vilja vinna för att köpa mig en ny handväska. Idag använder jag skötväskan vart jag än ska - vilket känns lite "B" när jag faktiskt inte har med barnen... liksom, varför går man med SKÖTVÄSKA då??
Har lånat en handväska av min syster sålänge, men den vill hon ju snart ha tillbaka - vad ska jag ha då liksom - jag som aldrig unnar mig något ;)
Jo, en väska från Zalando såklart ;)

Har reggat mig för nyhetsbrev kvinna :)

Kram Annika
[email protected]

#70 - Helena Lindgren

Har anmält mig till nyhetsbrevet med hotmail adressen [email protected]

Har kikat in på sidan och det är den perfekta sidan att klicka hem julklappar på. Detta presentkort skulle verkligen komma till användning. Kommer att få snåla med julkappar i år eftersom har saker att betala mycket till min lägenhet. Men vill ju såklart inte komma till familjen utan julkappar. Så hoppas på denna vinst nu

Kram

#71 - Jenny Alexandersson

Jag är med!
Har anmält mig till nyhetsbrevet med mailen: [email protected]
Jag vill vinna för att jag har tappat mycket vikt & vill ha nya fina kläder att använda i skolan. För just nu har jag 4 tröjor som jag använder hela tiden. Ganska så jobbigt att inte ha olika kläder att välja mellan. Just därför så har mitt självförtroende sjunkit hur mycket som helst.
Har tipsat om tävlingen på min blogg: http://jennystavlingsblogg.blogg.se/2012/october/zalando.html

#72 - Jessica Hellström

Har anmält mig till nyhetsbrevet

Behöver piggas upp i höst - denna färgglada tröja gör mig så glad:
http://www.zalando.se/little-marcel-deluge-sweatshirt-flerfaergad-l2921j001-402.html i storlek S!

#73 - Carro L

Jag är deppig och vill gärna tröstshoppa något fint till mig själv. Det brukar funka!
Har anmält mig för nyhetsbrev.