bambi

Vinn ett regnställ från Geggamoja!
Nu kommer en tävling med en vinst som passar perfekt till höstslasket, nämligen ett snyggt regnställ från Geggamoja!
 
 
Regnställ i galon som garanterat tål, just det, geggamoja. Och regn så klart. Detaljer i reflexprint. Turkosa eller cerisa zippers, knappar och sömmar. Reglerbar och avtagbar luva. Byxor med reglerbara hängslen och fothälla. Regnstället har limmade sömmar och YKK blixtlås. 5000 mm vattenpelare. Värde: 599 kr.
 
Om ni vill vara med och tävla om ett valfritt regnställ så är det bara att lämna en kommentar till detta inlägg med en kort motivering till varför just du ska vinna! Vinnaren utses nästa måndag den 8 oktober!
#1 - Emma Mamma till Eddie & bebis i Oktober 2012

Kanon tävling då jag just nu kört 2 mil xtra då jag tog hem sonens regnkläder över helgen och idag behövde han dom på dagis och givetvis glömde jag dom hemma så bara köra hem och hämta dom. Och ja bor man på landet blir det några mil xtra så därför skulle vi behöva ett regnställ till som han bara kan ha på dagis så denna tävling kom i rättans tid :0)

#2 - catti

Barnen har precis börjat på en ny förskola som är en uteförskola och sonen skulle behöva ett nytt regnställ. Kramkram

#3 - Karin

Ett sånt fint regnställ vore galant att ha till min son när han ska va med ute på gården när vi bygger vårat hus. Där är det geggamoja!
Han gillar att kleta och kladda, med ett sånt regnställ skulle han kunna sitta i alla lortiga pölar utan att bli blöt in på bara skinnet. Håller mina tummat och hoppas på vinst!

#4 - jasse

Med barn i förskolan skulle det vara bra med extra regnställ. Så man inte skulle behöva släpa den mellan hem och förskola.

#5 - Matilda

Jag vill vara med och tävla här också ! :)
Ett regnställ behövs, mina barn (allas barn?) vill vara ute och leka jämt, oavsett väder. Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Och här har ungarna vuxit som ogräs och behöver lite nytt i "utegarderoben" :) Detta ställ var riktigt snyggt också ! Alltid ett plus ! ;)

#6 - Carola Paro

Vi köpte nya regnställ till våra barn för ca 1½ månad sedan, det ena har redan gått sönder trots att det var av bra kvalitet. Så går det när man har barn som älskar att busa, leka, klättra och ha sig. Det är kanonbra att de är sådana men det är jobbigt för plånboken som inte är direkt stor när den ena föräldern har ett underbetalt jobb och den andra pluggar, därför skulle jag vilja vinna detta!

#7 - Emmelie- Mamma till Ebba och Hugo

Men vilken bra tävling i dessa regntider :P

Jag hade SÅ gärna velat vinna en till min minsting Hugo.
Har letat överallt efter ett passande ställ och har fastnat för geggamoja, dock gillar inte plånboken det lika mycket.
Så bara att hålla tummarna och hoppas på tur, så även lillebrorsan kan leka i höst och inte bara sitta i vagnen och titta på.

#8 - Emmelie- Mamma till Ebba och Hugo

Glömde helt min mail på förra =) Sååå!

#9 - Sandra Michelle

Jag skulle vilja vinna ett regnställ till min dotter som går i första klass. Vi bor på landet och går längs en trafikerad väg när vi ska till skolan. Det vore perfekt med Geggamojas regnställ som har reflexer! Men största plusset är ju att hon kommer att hålla sig torr på rasterna.

#10 - Michelle & GirlZen

Nu märker man verkligen att hösten är här och varje morgon släppar men alla regnkläder och stövlar till skolan och på eftermiddagen så ska allt hem igen ifall det blir utelek.
Så skönt det skulle vara att ha ett extra regnställ som alltid kunde hänga på skolan. Vilken time saver det skulle vara :)

#11 - madde

Här finns en tjej som längtar efter regnväder
En tjej som har paraply men inga regnkläder
Lek och bus i ur och skur är typiskt vår tjej
Så tänk om hon här fick vinna - vilken grej
Geggamoja från topp till tå och paraplyet i sin hand
Klart hon skulle rocka regnet BÄST i detta avlånga land!

#12 - Anonym

Kort och gott: sonen behöver nytt regnställ (snart 5 år) och vore kanon att få vinna ett (speciellt från underbara Geggamoja).

Hälsningar,
Emelie

#13 - Monia - mamma till Tuvalie

Först tänkte jag att storlekarna endast fanns till större barn och att det inte var någon idé att tävla för mig. Men vilken tur att jag kikade in hos geggamojja och såg att den minsta storleken är ju den min dotter har nu :) Dock om jag vann skulle jag välja nån storlek större, typ (86/92) så att hon har till våren. Perfekt i det svenska härliga regniga väderlaget då hon troligen kommer vilja hoppa i varenda vattenpöl ;)

#14 - Lina

Nu var det dags att tävla igen. Var alldeles för länge sen då jag nästan gett upp hoppet om att någonsin vinna. Men nu är jag pepp. =)

#15 - Lina

Oj, glömde motiveringen. Men motivering är kort och gott; Jag vill verkligen vinna! Hoppas, hoppas. =)

#16 - Maria

Snyggt och stilrent! Kollat in deras hemsida och tycker kläderna är så fina, så deras regnställ vore jättekul att få prova!!

#17 - juli

Min dotter älskar att vara ute och leka, särskilt när det regnar och man får rulla sig i vattenpölarna. Skulle vara skoj att testa om geggamojas regnställ håller för dessa hårda lekar.


//Juli

#18 - storasyrran

Extra kul är det att i höstregnet leka och skoja.
Då vore det perfekt med outfit från Geggamoja!
Torra och glada barn vill alla ha!
Hoppas turen kommer till oss på månda`!

//Anna

#19 - Sofia

Då vi älskar att vara hos kossorna och titta på mjölkningen är barnets regnställ fullt av kobajs, lera och luktar ladugård. Det vore trevligt för alla på hans förskola om han fick ett nytt regnställ att ha där=)

#20 - Therese

Hade suttit fint på min pojke som snart börjar på fsk:) kort och gott:):)

#21 - Mia

Jag skulle gärna vilja vinna regnstället till min dotter Ebba som älskar att leka i regn, vattenpölar och gegga. :-)

Just nu ligger hela familjen hemma och är sjuka och detta skulle vara ett toppenpris för att muntra upp oss.

#22 - JessicaS

Ordentliga och praktiska regnställ är A och O för en son som är mer ute än inne. Han ska kunna leka, plaska, skvätta och ha skoj utan att vattnet kommer in på bara kroppen. Dom här verkar kanon och skulle passa perfekt nu när höstrusket sveper om oss med sin kyla och sitt regn...

#23 - Ulle

Åh, ett regnställ i 134/140! Min yngstas storlek och jag får panik på alla "vuxenkläder" de redan prackas på. De är ju barn ett bra tag till och de behöver således till exempel ett regnställ.

Är med i utlottningen. :)

#24 - Olivia

Jag vill vara med och tävla!
Skulle gärna ge dottern något nytt till hösten och i samband med förskolestarten. Med två studerande föräldrar har man ju oftast inte råd att unna barnen lite dyrare kläder ;) Har aldrig provat något från geggamojja heller, så det vore kul.
Kram

#25 - Emma

Hej!

Jag har precis köpt ett nytt regnställ till min dotter, men inser nu när det ska användas att det är alldeles för stort :( Så tyvärr så vill inte plånboken köpa ett nytt till så hon går i ett väldigt stort. Älskar geggamojas så hoppas på att vinna detta fina!

Ha en bra dag!

kram

#26 - Milla

Jag har ingen bättre anledning till att vinna än att jag älskar geggamojjas kläder! Tycker dom har så fina kläder i bra kvalitet så jag skulle bli jätteglad för att vinna :)

#27 - Tess

Jag skulle görna vilja vinna regnkläderna till min brorson. Dem har det lite tajt och skulle görna vilja hjälpa till. Den goungen skulle bli så glad och älska dem :) Kram!

#28 - Carola

Vill hemskt gärna vinna ett regnställ åt min rara dotter. Vi älskar att vara ute i regnet och plaska i alla vattenpölar vi hittar! Sambon studerar fjärde året och jag är hemma med skruttan ännu som fyllde 2 år i september. Det börjar alltså bli knaaaapert med pengar! Så att vinna ett nytt fint regnställ skulle verkligen vara guld värt!

#29 - Tracy Thudin

Nu dröjer det nog inte många dagar innan Amy lärt sig gå själv, och då ska jag dra med henne ut och hoppa i vattenpölar! Det är så himla roligt, och jag önskade verkligen när jag var liten att mina föräldrar skulle hoppa med mig. Kort och gott; regnstället skulle komma VÄL till användning, jag ÄLSKAR regn!
Kram

#30 - Ida

Här hemma älskar vi vatten och regn är alltid välkommet. Roligaste är det att springa ut på gräset och slänga sig i pölarna. Min lille son på 5 år hade älskat detta fina regnställ, rosa som blått spelar ingen roll han gillar alla färgerna. =)

#31 - Maria

Hej!
Stora K har vuxit 10 centimeter på ett år. Tio centimeter!!! Alla byxor är för korta, alla overaller likaså och alla skor för små.
De två regnställen är precis på gränsen men hällorna går inte att trä på!
Ett nytt regnställ från Geggamoja är precis vad vi behöver!
Kram!

#32 - Karin

Ett nytt, bra regnställ skulle sitta alldeles utmärkt här. Båda min barn älskar att vara ute i regnet och plaska. Speciellt min minsta som gärna sitter i vattenpölar och hoppar i dom så fort hon får syn på en! Hon skulle verkligen behöva ett bra regnställ så hon kan sitta i sina pölar utan att bli blöt :)

#33 - Anna

Skulle bli överlycklig om jag vann ett regnställ:-) Passar dessutom bra att min pojke fyller 3 i veckan och älskat att plaska i vattenpölar!;-)

#34 - Anonym

Jag skulle jättegärna vinna det här! Är i behov av nytt regnställ till min lilla tjej. Dessutom har jag hört mycket bra om geggamoja, men har aldrig testat det. Skulle vara kul at få prova och se om kvaliten väger upp priset :)

#35 - Anonym

ojdå, nu glömde jag min mailadress! [email protected] :)

#36 - Mamma till Ivar

Åhh, vilken bra tävlig! Vill gärna ha chans att vinna ett Gegamojja regnställ till min lilla busunge som äääälskar regn, vattenpölar och gegga...! //Lena

#37 - Maria K

Den som inte behöver regnställ till sina barn bor nog inte i Sverige :) Vår familj bor i vad alla säger är Sveriges regnigaste stad, Borås. Jag brukar säga att det inte är så men just denna sommaren och hösten känner jag att min uppfattning ändrats :S Min killar älskar precis som alla andra barn att plaska och leka i vatten så ett regnställ är allt välkommet, speciellt ett så snyggt som dessa :)

#38 - jenny

jag vill vinna denna eftersom att jag bara har ett regnställ till min ettåring och förra veckan var det fortfarande blött sedan vattenlekarna dagen innan och jag fick lämna stackaren på dagis i spöregn utan regnjacka. (dom var ute och lekte när jag lämnade) :( Hade ont i magen hela dagen och kände mig som världens sämsta mamma som slarvade med torkningen och inte har råd att köpa ett extra ställ. Så min 1-åring skulle verkligen bli glad :)

#39 - Jenny - mammaliv i Nashville

August är med & tävlar om ett regnställ. Här i USA finns inte regnbyxor (!!) utan enbart långa regnkappor i obekväma, otympliga material. Vi vill vara ute & leka i ur & skur så vi hoppas på vinst! :)

#40 - Lotta

Kan inte komma på nåt som skiljer mig från alla andra mammor här som vill vinna regnstället =) Jag är en heltidsarbetande, sönderstressad två-barnsmamma som, självklart, vill ha det bästa till mina två små älsklingar! =) Vore helt enketl superkul att vinna! Har aldrig råd att lägga pengar på dyra märkeskläder..
Förresten, tack för underbara recept! =)

#41 - Marlene

Supersnyggt regnställ, skulle vara ännu snyggare om det satt på min son ;-)

#42 - Emma

Hej. Skulle bli jätteglad om jag van ett regnställ till min son, Han har växt ur sitt gamla och som det alltid är på hösten så kommer det massa saker som man behöver köpa inför vinter och så är jag föräldraledig med lillsyster. så skulle bli jätte jätte glad om vi vann det eftersom det är bra kvalitet och jag slipper köpa ett nytt =)

#43 - e-beth

Jag skulle gärna vilja vinna ett sånt regnställ till brorsans barn, som jag gärna tar med ut på äventyr i ur och skur, då behövs det rejäla regnkläder! :-)

#44 - Debbie- Mamma till 2 Prinsar ♥

För det första så var regnstället sjukt snyggt! Min son är typen som bara älskar när det regnar och vill absolut inte sitta inne då utan då ska han ut och hoppa i vattenplölar och plaska i vattnet! Ett bra regnställ hade varit perfekt nu i höstrusket när han tvingar ut sin stackars mamma i regnet ;)

#45 - Amanda

Jag vill självklart vara med och tävla om ett läckert och framförallt tätt regnställ till min fryslort. Ludwig föddes sjuk och har länge varit väldigt infektionskänslig. Så pass att vi inte kunde vistas ute. Nu klarar han det och ÄLSKAR det. Och självklart vill jag då också låta honom vara ute och busa och leka så mycket som möjligt men det kräver ju också bra kläder som tål alla väder. Detta vore perfekt!

#46 - Erika A

Självklart vill jag vara med!
Mannen blev precis arbetslös och det kunde inte ha kommit olämpligare. Vi har nyss flyttat in i vår nya bostadsrätt, jag är föräldraledig och gravid i 7e månaden, - vilket alltså betyder att det är försent för mig att gå tillbaka till jobbet. Trots detta måste ju min lilla 1,5åring få hålla sig torr då han är ute och leker i höst. Vore guld om vi vann detta :)

#47 - Sarianne

Ursnygga regnställ, har själv bloggat om dem tidigare. Jag gillar den svarta med rosa detalj, helt i min smak. Har funderat på att köpa det settet men chansar på tur här först istället :)

#48 - Millan - två små och mamma mu

Jag skulle vilja tävla om ett regnställ från Geggamoja för att kunna hjälpa min syster. De har de lite knapert och skulle verkligen behöva ordentliga rengkläder såhär års. Bara jeans funkar ju inge vidare i lekparken när vi har "kusinträffar" och den är full av geggamoja efter regnet.

#49 - Sanna - Livet med Wilton

Hade så gärna velat få ge detta till min son som sitt allra första regnställ nu när han precis lärt sig gå, så att han också kan få vara ute och leka när det regnar och inte bara sitta fastspänd i vagnen! Hoppas!

#50 - Jonna Theresé

Geggamoja är roligt säger sonen och flinar. Jepp säger föräldern och tänker på att tvätta inte är lika roligt, så ett regnställ hade gjort både föräldrar och barn glada i detta hushåll. :)

#51 - Lina Eckerström

Åh vilken bra tävling.
Min lilla madam är nämligen överförtjust i just REGN. Varje gång vi ska gå ut tjuter hon leeeeegn och blir jättebesviken när det inte alls regnar.
Sitt regnställ & gummistövlar är favorit plaggen och jag kan lova att det lär inte dröja länge innan regnkläderna är utslitna. Ett nytt snyggt geggamoja regnställ då hade ju vart toppen :)

Ha en fin kväll.

#52 - The one and only Nettan

Min dotter fyller år idag och jag tycker det hade varit en väldigt fin "försenad"-present till henne.
/ Nettan

#53 - e

Jag hoppas att jag vinner detta till min stora kille som precis växt ur sitt regnställ. Lillebror fyller år den 8:e och det känns som en rolig överraskning till storebror bland alla paket till lillebror.
Vi skulle handlat nytt i helgen, men lillebror har vattkoppor eller impetigo (osäkra), och storebror har magsjuka ...

#54 - Karin

Jag hade inte riktigt räknat med att våran minsting skulle kunna krypa och vara sugen på att ner och lorta i geggan riktigt än, men det vill han ! Och inte har vi nå regnkläder efter storebror som passar. Så om vi vinner kan båda två få vara ute och röja :)

#55 - Caroline

Jag drömmer om ett hus men oj va pengar vi behöver spara innan drömmen kan bli sann! Trots spariver vill jag aldrig kompromissa med bra kläder till barnen! Mitt hjärta skulle dessutom ta ett glädjeskutt om sonen min fick ett så här fint sett!!! Geggamojja finns det dessutom gott om på förskola och hemma :)

#56 - Sara - Mamma till Max & bebis i magen

Jag skulle gärna vilja vinna regnställ till vår son så att han kan vara ute och hoppa i vattenpölarna nu i höst och njuta av att kunna göra det =)!

#57 - Malin

Motivering: Kort och gott =) Min son älskar att vara ute och göra Geggamoja ;o)

#58 - Frida

Jag vill otroligt gärna vara med!
Min tjej börjar på förskolan nu på onsdag och det skulle vara suveränt att ha ett extra regnställ som kan hänga där istället för att släpa på ett fram och tillbaka varje dag. Då min föräldraledighet har tagit slut och jag ännu inte hittat ett jobb är det svårt att köpa kläder av riktigt bra kvalitet på bara en lön. Om jag vann skulle jag gärna vilja ha ett i storlek 86 :)

#59 - EN MÖLNBOBOS LIV - TRE BLIR FYRA

Jag är gärna med och tävlar. Sonen är ute mycket på sin förskola och har nästan vuxit ur sina nuvarande regnkläder. Vore kanon att vinna detta.

Har tipsat här

http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2012/10/01/regnstall-810/

#60 - upstartcamilla

Bra att ha till busiga barn som inte sitter stilla, utan som gömmer sig i buskar, skuttar och gör geggsmoja!

#61 - Thina

Förrutom att Geggamoja har bra kläder? Skulle vara helt underbart att slippa denna kostnaden också

#62 - Sanna W

Vilket superfint regnställ! Min sjuårige son är lite kräsen när det gäller regnkläder, med de där skulle han gilla. Han har en (hyper)aktiv kropp och gör superhopp och skutt. Kläder och skor slits fort. I skolan är kläderna inte alltid där de ska.

På hans regnklädskrok hänger just nu ett fult och för litet ställ, så när överdragsbyxorna är "borta" ... tar han inte på sig det där fula, lilla. Det skulle han ju om han hade det där supersnygga från Geggamoja. Haha, han skulle gilla att det heter Geggamoja också!

#63 - Jessica Hellström

Har en son som älskar regn, men billiga regnkläder håller oftast inte tätt, har hört så mycket gott om Geggamoja och det skulle vara toppen och få chansen att testa och se om Geggamojas regnkläder är lika bra som jag tror, min son skulle bli så glad över nya regnkläder!!

#64 - Marlene

Skulle verkligen behövas till sonen som är otroligt frusen av sig men älskar att leka ute i regnet och slaska runt i vattenpölar! Just nu har vi bara ett vanligt regnställ (fungerar ju även det) men har kikat på ett fodrat och tror det skulle vara toppen. Har tyvärr inte råd denna höst med alla dessa vinterkläder som ska köpas till barnen. Hade varit underbart att få vinna det här fina setet från Geggamojja! :)

#65 - Mathilda

Det har regnat konstant här i två veckor nu och såhär är det nästan jämt. Men kläder efter väder säger man ju ;) Klart jag vill vinna! /Mathilda ([email protected])

#66 - Alexandra

Jag skulle vilja vinna detta då vår dotter älskar att springa ute i regnet, detta skulle vara så bra att ha då oftast de billiga går sänder fort och inte håller borta allt vatten!

#67 - Josefine

Jag skulle gärna vilja överraska min systerson med ett fint regnställ!

#68 - bitskemma

jag e med=)
dottern behöver verkligen ett riktigt regnställ på dagis, thats it liksom;)

#69 - Veronica

Åh, min lilla Molly hade älskat att få ett fint regnställ från Geggamoja! Som det är nu så får hon ärva från storebror eller äldre kompisar. Vi tycker det är jättesmidigt eftersom ekonomin inte är den bästa och det blir dyrt att köpa nya ytterkläder flera gånger per säsong och barn (vi har tre barn). Tyvärr betyder det ofta att kläderna är rätt slitna och att hon inte känner att det är hennes kläder :(

#70 - Annica Nilsson

Jag vill vinna för min dotter är väldigt ofta ute i skolan och hon vill ha allting i svart nu och vi har bara rosa men den lånar hon ut på skolan. för att slippa henne blöt så vill jag vinna detta! :D

#71 - Moa

Åh, vilken toppentävling!
Jag skulle hemskt gärna vilja vinna regnstället. Min femåring kommer hem med trasiga knän på byxorna väldigt ofta och nu har det även börjat gå hål på galonisarna. Det vore toppen med ett par nya när regnrusket kommer.

#72 - Emma Andersson

Oj vad rolig tävling! Regnkläder är bland det tråkigaste som finns att köpa! Så vinna ett set hade varit jätteskoj!

#73 - Emma Andersson

Oj vad rolig tävling! Regnkläder är bland det tråkigaste som finns att köpa! Så vinna ett set hade varit jätteskoj!

#74 - Emelie

Dagis har precis lyckats bli av med dotterns regnjacka, som vi lånat av en väninna dessutom! Så tråkigt, men vinner vi ett regnställ så blir jag lite gladare och kan dessutom ge det till väninnan så småningom då hon nu väntar barn igen. Håller tummarna!

#75 - Lottiz

Vilken toppen tävling. Jag vill gärna vara med och skulle vilja vinna till min 5åriga son som är tredje barnet i skaran och fått ärva allt från sina syskon. Det hade varit roligt att få ge honom något som bara är till honom.
Ps. Trevlig blogg som jag gärna fortsätter följa. Lagt till dig på bloglovin nu :-D

#76 - angelica

jag vill vinna ett regnställ till dottern, då hon älskar att vara ute och hoppa i vattenpölar är en favorit sysselsättning. och smutsiga barn är friska barn, så detta vore perfekt så hon kan hoppa med kvalité ;)

#77 - Diman Dilir

Jag är självklart med!:)
Motivering: Om jag vinner kommer min lillasyster få den. Hon går i dagis och varje gång hon kommer hem med smutsiga kläder måste man höra på mammas tjat om hur ofta hon måste gå ner till tvättstugan och tvätta kläder! Om jag vinner det här så gör du både mig, min lillasyster och mamma en tjänst!:) Håller tummarna. kram:)

#78 - Katarina

Vill jättegärna vinna ett regnställ till min son - han växer så det knakar och snart är det dags att köpa nytt igen. :)

#79 - Veronica - mamma till Theo och Tim

Åh, håller tummarna att vi har turen med oss!

Barnen växer så de knakar, speciellt Tim så de vore toppen att vinna ett nytt ställ till honom. Vi är mycket ute då vi är hemma, men även på förskolan behöver dem bra utekläder för LEK!

#80 - Linda m 3

Regnkläder är ju nödvändiga för en femåring men dyrt för en studerande mamma så därför vill jag gärna vinna:). Dessutom vad kan vara bättre att leka med ute i geggamojan än Geggamojakläder:).

#81 - chanette a

Min son har precis börjat skolan.nollan..och de e ute väldans mycket så detta hade varit en toppen vinst..dessutom e den snygg och vill ju att min lille gosse ska känna sig fin med, även om det regnar.

#82 - Liselotte Bergstedt

Hade varit super med ett extra galonställ då våran son gärna
Tror att han är en fisk och oftast lyckas få vatten innanför galonisarna!

#83 - Veronica

Oj, klart man vill vara med och tävla för att se om det blir någon vinst :) Spännande!
Som studerande 5 barns mor smed renoveringar här hemma långt upp över halsen så hoppas jag på vinst. :) Barnen sliter regnkläder till höger och vänster vilket bara är positivt - de är ju ute och leker och är barn. :) Ett i blått eller rosa kvittar här använder vi alla färger :P

#84 - liselotte

Jag är verkligen med och tävlar om ett regnställ, hoppas att det är min tur att vinna nu. Detta väder håller på att göra mig knäpp, regnar ju varenda dag, i alla fall här på västkusten. Hugo älskar att hoppa i vattenpölar, och känner mig så elak när jag säger nej, pga att han inte har regnkläder eller stövlar på sig. Vinner vi detta ska han få hoppa och skutta hur mycket som helst, kan inte skylla på att vi inte har några regnkläder. Hoppas, hoppas!

#85 - Sofi

Här vill jag vara med och tävla. Vill vinna detta till min minsta son som precis börjat inskolningen till dagis. Han kommer inte ha något regnställ sen då två fulla regnställ har blivit stula på dagis som mina andra grabbar har haft. Och då ekonomin är extra tjajt just nu pga upptäcka mögelskador i huset så skulle det va extra kul med en sådan här vinst.

#86 - Dessie

Jag är med! Hade varit underbart att slippa lägga pengar på ännu ett regnställ till dottern som börjar dagis i november. Med csn är man ju inte rik precis ;)

Länkat i min tävlingsblogg! :)
http://dessie-tavlingsblogg.blogspot.se/2012/10/regnstall.html

#87 - Amy

Åh, detta är verkligen en tävling jag vill vinna!!
Sonen började på förskola i augusti och dem är ute ganska mkt (som sig bör) oavsett väder. Han älskar allt som vatten heter och lyckas blöta ner sig även i minsta lilla pöl. Men han har ju så roligt så varför inte. ;-)
Det hade varit skönt med ett regnset som höll honom torr en del av tiden han är ute iaf. ;-)

#88 - Emilia Lindbom - 17 år & mamma till Tatum.

Är helt klart med :)
Behövs ju inte riktigt än men eftersom att jag nästa höst kommer ha ännu dåligare ekonomi än jag har nu för föräldrapenningen tar ju slut så skulle det sitta bra. Sonen börjar på dagis då & jag börjar skolan så skulle vara jättekul att vinna :)

#89 - Melissa Gaete

Jag vill vara med och tävla!!
Min dotter har alltid tagit över storebrorsans regnkläder, men
Har nu sagt att hon inte vill det längre. Så det skulle passa perfekt att vinna och hon skulle bli så glad.

#90 - Spacegirl

Ett regnställ vore en perfekt höstpresent till min kompis barn :-)

#91 - Johanna-mamma till en prins och en prinsessa

Ååh vilken super tävling!Har kikat på regnställ från geggamoja flera gånger då dottern skulle behöva ett set till..Ett på dagis och ett hemma!!Men känner tyvärr inte att ekonomin tillåter att lägga dom pengarna på ett från geggamoja!Så nu håller jag alla tummar och tår att jag vinner det till prinsessan!!/Johanna

#92 - Linda

Jag vill gärna vara med!! Min dotter har bara fått ärva av storebrorsan då ekonomin inte riktigt säger att hon kan få nytt. Så det skulle vara kul om hon fick ett nytt regnställ för en gångsskull :)

#93 - Ingrid - Mamma till Zelda

Som de flesta barnen så älskar vår dotter att vara ute och leka, och regn är det bästa hon vet! Det vore skönt att veta att hon kan leka i det, sätta sig i det och ändå vara torr :) Kram, Ingrid

#94 - Sandra Åkerström

Åh skulle verkligen vilja vinna den här tävlingen! Min sons regnställ börjar bli för litet så han behöver verkligen ett nytt då det roligaste han vet är att hoppa i varje vattenpöl han ser, ju större pölar desto roligare!:) Med vänlig hälsning, Sandra Åkerström ([email protected])

#95 - KarinM

Jag vill gärna vara med och tävla! Lillebrors galonisar gick sönder nyligen och jag måste köpa nytt. Älskar Geggamojas fina design så jag/vi skulle bli väldigt glada för detta!

#96 - Anna

Vilka fina regnställ! Det skulle vara jättekul att vinna ett för det var en så lagom färgställning för en kille som gillar och vill ha rosa men som tycker att det är lite jobbigt med kompisar (och även en del vuxna, korkat nog) som håller på och kommenterar klädsel och färgval.

#97 - Sofie

Ohh ett regnställ skulle verkligen min lille skatt behöva! hösten kom så tidigt i år att vi inte hunnit införskaffa något ännu =/ *håller tummar och tår*

#98 - Natali BLOGGAR om livet ♥♥♥

Dottern får alltid ärva regnkläder av sina bröder - det är sånt som man snålar på. Hon skulle behöva ett nytt regnsett, det gamla är lite på gränsen till förlitet.

#99 - Carolin

Jag vill vinna ett Geggamoja-set till ungen min som älskar geggamoja!

#100 - fröken K | vill bli amatörfotograf

Självklart vill jag vinna detta. Sonens dagis praktiserar utedag varje dag oavsett väder. Vi har hittat en vinteroverall som vi köpte till honom för våra sista pengar, men har inga regnkläder ännu. Kanske vi borde köpt det först. Sambon har startat eget företag och vi ligger lågt med inköp just nu, så detta skulle passa ypperligt i vår regnställslösa garderob.

#101 - Lindah

åh så fina! skulle vilja vinna eftersom vi tyvärr är mitt uppe i en separation och jag har börjat räka på hur mycket saker vi behöver till dottern. regnkläder och stövlar blir det alltså 3!!! uppsättningar av, en hos mamma, en hos pappa och en på dagis. och så fort som barnaväxer kommer jag bli ruinerad!!!

hoppas hoppas på tur!

#102 - Sandra - mamma till Molly

Jag är gärna med och tävlar!

Dottern som växer så det knakar är verkligen i behov av ett nytt regnställ efter vi är ute väldigt mycket i den här familjen. Dels är hon ute både förmiddagar och eftermiddagarna på förskolan men så är även vi ute direkt vi hämtat hem henne och är ute tills kvällsmaten är klar och det är vi oavsett väder ute så du kan ju tänka dig hur blött det kan bli vissa dagar. Skulle underlätta en hel del i hushållskassan om vi har turen med oss att vinna detta snygga regnställ, vad glada vi skulle bli! :D

Håller tummarna!
/Sandra

#103 - Pia Li

Hejsan!
Jag är en sjukpensionerad mormor som gärna vill vara med och tävla! :)

Mitt ÄLSKADE barnbarn växer så det knakar! Så det skulle få vara kul att få överraska! Hon växer ju så det knakar! Dessutom så skulle det hjälpa, då dottern pluggar, så ekonomin är ansträngd! Inte lätt att ha två uppsättningar, då barnbarnet är på förskolan om dagarna. Som familj är de ute väldigt mycket om dagarna och helgerna, i alla väder!

Håller nu tummar och tår, för allt vad det går!
MVH
Pia

#104 - Caroline Andersson - Mamma till Elias

Jag är gärna med och tävlar. Just nu har vi inget regnställ till sonen, men nu när han ska börja på dagis är det en av alla saker som står på inköpslistan, för nu kommer vi även att behöva köpa skor, stövlar, vinterskor och en bra vinteroverall, halskrage, en varmare mössa, man kan ju nästan undra vad han brukar ha på sig nu när vi är ut, men eftersom han precis börjat gå lite inomhus så har vi inte köpt några andra skor än sandalerna han hade i somras, när vi är ute sitter han mest i vagnen och då har han tossar och sen har han bara haft en jacka eftersom han har åkpåsen och en filt över benen. Så nu har vi lite att köpa, jag som annars planerar alla inköp så det inte ska bli för mycket att köpa på en gång, men man kan inte tänka på allt alla gånger! ;)

#105 - Ida

Har precis börjat kolla in geggamojjas kläder och de verkar vara både fina och tåliga. Vilka härliga färger! Skulle verkligen va kul att prova deras regnkläder på barnen.

#106 - Ida G

Jag hoppas Geggamojas regset vinner,
Så vi kan vara ute och stoja när vattnet rinner,
Perfekt för höstens busväder,
Och ett välkommet tillskott till dotterns ytterkläder.

#107 - care69

Jag är gärna med!
Gillar verkligen Geggamojas kläder och det här var ju inte sämre det.
Gillar snygga och funktionella kläder och gärna lite annorlunda så att sonen inte ser ut precis som alla andra på gården på förskolan.
Har länkat.
http://care69.blogspot.se/2012/10/8-okt-vinn-ett-regnstall-fran-geggamoja.html

#108 - Caroline

Vi har några riktigt trevliga vänner som hjälper oss otroligt mycket. De har en son som går på dagis och på hösten bli det rätt så blött! Ett regnställ hade kännts fint att ge dem :)

#109 - Celine - Tävla i min blogg

Givetvis vill jag vara med och tävla om regnkläder något av mina barn. =) Har tipsat om tävlingen här: http://phantazia.blogg.se/2012/october/regnklader-8-oktober.html

#110 - Pernilla W

Säg den unge som hoppar över en vattenpöl...tänkte väl det ;) Rätt i Prick på ett litet Kick. För att inte genomblöt bli hoppas jag i höst detta regnkit på min kille få ta På, sen kan han i vattenpölar traska o Gå!

#111 - Anna-Carin W

Eftersom kassan som vanligt är skral
så vore lyckan total
om lillan i detta fina set i regnet kunde vara ute och stoja
och så är vi stora fans av Geggamoja!

#112 - Fröken svår

Jag är gärna med. Jag älskar svarta ytterkläder då de lätt kan matchas med diverse färgglada mössor och vantar! Att alla tror att vår tjej är en kille bara för att hon har svarta kläder struntar vi i :) Geggamoja är ett av få märken som tillochmed sambon fallit för just pga namnet som är störtskönt och säger allt! Hade varit kul att ge tjejen i födelsedagspresent nu i oktober.

#113 - JoHaNNa - Alltid Nya Tävlingar På Måndagar

jag vill vinna så att jag kan ge detta snygga regnställ till min älskade guddotter. delad glädje, dubbel glädje.. speciellt med mina underbara gudbarn :)

#114 - emma

Om jag skulle vinna skulle jag helt klart detta supersnygga set till min systers son! För mig är det viktigt att folk i min omgivning har det bra, och jag vet att min syster har det dåligt ställt med pengar. Så att få ge något som hon inte behöver köpa in utan spara till något annat skulle kännas så bra i hjärtat. Med tre pojkar och ensamstående är inte alltid vardan så lätt.

#115 - jessamy

Hej.

Jag vill vara med. http://www.geggamoja.com/webshop/ytterklader/regnstall-1.html det turkosa regnstället skulle jag vilja vinna till min dotter. Att leka ute i regn och rusk är hennes favoritsysselsättning och hennes regnkläder börjar bli väldigt små nu så ett regnset i 110/116 som kom hem på posten vore lyx då vi kunde ta en tur i skogen i regn och rusk. Vad gör man inte för sina små?