bambi

Ultramix Pro från Electrolux
 
Som ni kanske vet så har jag haft flera samarbeten med Electrolux förut och det är verkligen ett märke som jag tycker om och har varit sååååå nöjd med! Jag kan inte leva utan min Electrolux UltraPower till exempel!
 
Så jag blev så så så glad när jag fick chansen att prova deras 3-i-1 köksmaskin Ultramix Pro och slängde ut vår gamla elvisp, hackare och mixer (helt sant!) för denna ersätter alla tre produkter!
 
 
En sak som är rätt så otrolig med denna är att den har en motor på 700 watt, vilket kan jämföras med min vanliga Kitchen Aid som har en motor på 300 watt!!! Men så var denna maskin inspirerad av professionella kockar och jag kan lova att det går sjukt snabbt att vispa grädde med den.
 
Det som gjorde mig såld när det gäller denna är att den klarar av att hacka is. Jag var inne på min tredje mixer sen jag flyttade hemifrån då alla har gått sönder när jag har mixat is för att göra smoothies och drinkar. Så det var när jag hörde detta som jag kände "ut med den gamla mixern" direkt!  :)
 
Detta är verkligen den perfekta köksmaskinen med extra lång sladd på två meter, att man kan använda den direkt i pannor och kastruller utan att repa dom och en hackare som klarar en liter! Så, jag kan verkligen helt ärligt rekommendera denna för jag är redan kär i min   :)
#1 - Fröken M

TOPPEN !! En sån skulle vara drömmen i köket :)

#2 - Cecilia

...och verkligen fin top från me&i (har likadan!). Kunde ha köpt allt från vårens kollektion - länge sedan den var så fin! Får hålla utkik när deras rea sätter igång så att man kan knipa det sista :).

Trevlig Valborg!

#3 - Britta Högström

Förstår verkligen att du älskar den :D
Gläder mig med dig.

#4 - johanna

åh men tjena.. Det hade jag gladeligen velat ha hemma.. Hacka is!!! Bäst