bambi

Vad jag köpte på me&i partyt
Är ni nyfikna på vad jag köpte på me&i partyt som jag hade i lördags? Jag ville handla mycket mer, men jag behärskade mig.... lite...  ;)
 
Till barnen så blev det dessa plagg. Egentligen så borde jag inte köpa kläder till Leah då hon har så mycket redan och det känns mer motiverat att köpa till Zack då två barn kan ha dom kläderna. Men jag kunde inte motstå pandan! Den är för söt! Byxorna går upp till storlek 98/104 och Leah har just nu 104 så det var ju preciiiiis så att hon kunde ha dom. Sen så älskar hon blått så då fick det bli tunikan också.
 
Till Zack blev det ett par canvasbyxor. När hon berättade att byxorna är gjorda av samma tyg som tält och pressenningar och att hennes döttrar hade åkt "kana" nerför berget i dessa så kände jag att ett par såna måste han ha! För lite titt som tätt kommer han hem med byxor som har hål på knäna.
 
 
Till mig då, blev det först och främst denna rosa blus. Den hade så fin färg och var väldigt smickrande. Sen så blev det den svarta klänningen med knyt under bysten, tror att den var storsäljaren på partyt faktiskt! Men den är så fin! Sen köpte jag även en svart knytcardigan, som känns väldigt väldigt användbar. En sån kofta som man kan ha i hur många år som helst.
 
 
Sen så fick ju jag en värdinnegåva eftersom jag höll i partyt och då valde jag ett par svarta slim sweatjeans (hon sa att dom var mer som leggings). Man fick även ett extra plagg när man handlade för minst 1300 kr (erbjudandet gäller fram till 7 maj!) och då valde jag en svart baströja.
#1 - Matilda

Så mycket fint!!

Tipsar om en tävling i min blogg där vinsten är ett fint födelsedagståg.

http://matildasusanna.blogg.se/2013/april/tavling-i-samarbete-med-bla-elefant.html#comment

Kram Matilda

#2 - Rita

Härliga kläder! Min mellandotter valde också pandatunikan. Hon älskar alla Me&I-kläder med ett djur i fickan, men tyvärr är hon för stor för byxorna, annars hade hon nog velat ha dem också. :)

#3 - Mia - träning och småbarnsliv

Älskar modellen på byxorna med djur i fickan! Här hemma finns pandabyxorna och de gröna med grodan från årets kollektion.

#4 - Lina

Jag har den svarta klänningen och älskar den verkligen, samt den turkosa tunikan. me & i kläder är ju sååå mjuka o sköna. Blir det en 3 års tårta med en 3a i år??? ;) Jag inspireras ju av diana bakverk... O fyller ju 3 år om2 mån. kraaaaam

#5 - Helena

Jättefina kläder! Gillar verkligen me and i-kläderna, upptäckte dem på allvar i höstas. Köpte två tröjor till Eskil som verkligen hållt sig fina trots mååånga tvättar.
Nu har jag sedan i söndags också en väldigt fin anledning att titta lite extra på flickavdelningen också :-) har spanat på deras klänningar tidigare men inte velat köpa nån förrän jag vetat hundra att det var en tjej i magen men nu vet jag ju :-)

#6 - Marie Ström

Älskar meandi´s kläder, barnen har massor (eg en underdrift - nästan bara deras kläder)
Canvasbyxorna är helt underbara, å visst det händer att det går hål på knäna här med - speciellt om man glider på knäna när man spelar fotboll et nåt annat skoj ;-) - men bara i yttertyget. Dessutom har både vår pojke o flicka haft dem + att lillebror kommer kunna ha dem sen när han blir tillräckligt stor. =)