Dagens tips: Julpyssla med leksakskataloger

Vi har ju en sån där "Ingen reklam, tack"-skylt på dörren så Zack och Leah är inte vana vid att få hem leksakskataloger. När vi var hemma hos Linda på glöggmingel förut så satt hennes dotter Annie och klippte i leksakskataloger och Linda berättade om hur barnen brukar pyssla med sånt. Så jag gick förbi leksaksaffären och plocka upp varsin leksakskatalog till barnen.
 
 
Sen så har barnen suttit och klippt och klistrat fast saker dom önskar sig på papper. Dom satt väldigt länge och pysslade med detta. Dom blev helt förtrollade av dessa leksakskataloger eftersom dom inte är vana vid såna!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Sarianne - Lifestyle med glimtar från förskolan
2013-12-08 @ 11:55:56 Blogg: http://blogg.loppi.se/sarianne

Årets höjdpunkt varje år, när leksakskatalogerna kommer. Trots att mina är vana så sitter de hur länge som helst och klipper och klistrar.

Emma
2013-12-08 @ 14:11:44

Jag har länge funderat på hur ni uttalar Zack's namn.. Uttalar ni det på ett svenskt sätt (typ Sakk) eller på ett mer amerikanskt vis?

Vad har barnen för namn, mer än Zack och Leah? Vad var det som fick er att välja just dom namnen?

Malin - Mamma till Alice, Lowe & Stella
2013-12-08 @ 18:48:30 Blogg: http://alicesmamma.blogg.se

Vad roligt för dem :) Speciellt roligt när det inte är till en vana!

Elin - Livat på torpet
2013-12-09 @ 08:55:51 Blogg: http://www.elinteg

Här hemma får vi sällan leksakskataloger. Är så när man bor i "skogen" långt till närmsta leksakskedja. Men däremot så beställer jag ofta från klossbutiken och får då en legokatalog. Dom brukar inte vara långlivad utan gansna snabbt tar ungarna dom och klipper dom i småbitar ;)

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet