bambi

Dagens tips: istället för målarböcker!
 
Istället för att köpa dyra målarböcker så kan man enkelt skriva ut bilder som går att färglägga. Det finns massvis lite överallt, t.ex. så har Astrid Lindgrens hemsida en målarbok med Pippi-bilder som man kan skriva ut helt gratis.
 
Sen så har Disney Juniors hemsida massvis med bilder med Jake och piraterna, Nalle Puh, Musse Pigg, Bilar, mm.
#1 - Beatrice, mamma till skrutten Robin och gravid igen :)

Ohh! Tack för tipset :)

#2 - Cissi - mamma till Emma och Alice

Vilket bra tips! ;)

#3 - Josefine

Vi brukar skriva ut från Disney Junios hemsida. Jättesmidigt! Men att det fanns på Astrid Lindgrens hemsida visste jag inte. Tack för tipset!

Ha en bra dag! Kram :-)

#4 - Tracy

Om man vill ha någon speciell bild finns det miljoner på Google, bara lägga till målarbild i sökningen och klicka på bilder :)

#5 - Kattis

När jag var liten jobbade min mamma på "morgonfritids", eller vad det nu kan tänkas heta, där man lämnar in barnen tidigt på morgonen så dom kan äta frukost o så innan skolan om föräldrarna börjar tidigt. Där fanns det pyssel och pennor och mappar med såna bilder.. en del tagna från internet men då fanns ingen jättemarknad med sånt där så mamma brukade måla själv och kopiera upp så fick vi och de andra barnen måla.. kul :)

#6 - Miasmil - mamma, träning, shopping, husplaner

Åh, toppenbra tips! Vår lilla tjej älskar att måla.

#7 - Elin

Tittar ni in på förskollärares bloggar (t.ex. forskoleburken.com) så hittar ni många tips på sidor som har bilder man kan färglägga. Använder alltid detta då jag jobbar på förskola och där går det åt mååånga teckningar per vecka :)

#8 - Lina

Eller kör så köper man någon målarbok eller om man fått någon så kopierar man ur den så behöver barnen inte måla i målarböckerna (bra när barnen är små så de inte lär sig att måla i böcker, kan vara svårt att förstå skillnaden) men då är vi ju lite bortskämda med en skrivare med tre funktioner, scanning, kopiering och utskrifter :)

#9 - Sandra

Ett tips är också att söka på engelska, då hittar man massor. Exempelvis den här sidan där det finns tusentals bilder varav mängder med Disneybilder!

http://www.coloring-book.info/coloring/