bambi

Favoriter just nu
 
 
Några favoriter här hemma just nu är: 
 
L'Occitanes handkräm som jag köpte i London, älskar känslan och doften av den och händerna är verkligen silkesmjuka resten av dagen!
 
Några av er tipsade om att d-vitamin kanske skulle hjälpa mig att bli lite piggare och då hittade jag denna lilla flaska med D-vitamindroppar som hela familjen nu tar! Den är med fruktsmak så det är inga problem alls att få i barnen det! Den finns bland annat att köpa på Soma Nordics hemsida och i vissa hälsokostbutiker.
 
Jag färgar ju mitt hår och färgen kan lätt bli tråkig så därför blev jag så glad när jag fick hem Moisturizing Color Mask från WaterClouds för att testa och recensera. Innehåller UV-skydd, E-vitamin, Omega-7 och en massa bra för håret. 
 
 
 
P.S. Igår testade jag fram ett nytt recept - en ny version av brownies. Men dom behövde stå i kylen över natten (som dom flesta browniesarna och kladdkakorna mår bäst utav) så det receptet dyker nog upp ikväll!
#1 - Beatrice, mamma till skrutten Robin och gravid igen :)

Åhh, ser fram emot receptet :)

#2 - Jannice

Tack för tipset! Skulle nog behöva lite D-vitamintillskott så man kanske kan få känna sig vid liv igen... :) Ser fram emot receptet, jag behöver verkligen mer sånt för jag är ju så mager... =P
Men det är ju så gott! =)

#3 - Longevity - en blogg om hälsa

Åh vilken häftig tub till handkrämen, ser ut som oljefärgstub :-)