bambi

Hej vecka åtta!
 
God morgon vecka 8! Veckan innan sportlov!! Gud, så jag längtar till sportlovet för det innebär Barcelona!! Zack ska även på sitt första "riktiga" tandläkarbesök nästa vecka. Dom börjar bli så stora!! Jag blir förvånad och överraskad varje dag av vad dom kan och vad dom säger. Ofta saker som jag trodde att dom inte hade en aning om vad det var!
 
På jobbfronten så har vi MOCKS för våra IB-elever denna vecka. Vilket innebär att dom har "låtsas-exams" hela veckan. IB-elever får ju inga betyg av oss lärare utan har slutprov (exams) i alla ämnen. Detta sker i maj och för att dom ska vara förberedda så har vi dessa "fejk-prov" innan dom riktiga.
 
Hoppas att ni får en fin måndag! 
#1 - LILITH - Boktokig mamma med borderline

Vi har lov den här veckan. Det är lyx att få sova till klockan sju en hel vecka.

#2 - Sjölundskan

Härligt med Barcelona-resa. Vi har också sportlov nästa vecka. Själv är jag ju mammaledig, men sportlov innebär att de två större barnen är hemma hela dagarna. Ingen hämtning och lämning, vilket känns skönt!
Ha en bra dag!

#3 - Nena

Skönt att ha sportlov och resa att se fram emot! Här är just sportlovet avslutat! Vi har också mocks denna och nästa vecka. Ser fram emot 58 uppsatser att rätta, de skriver idag och imorgon! Alltid spännande att se hur det går för dem!

#4 - Helle / madebyhelle

Åh, ska ni åka till barcelona? Nu blir jag lite avis faktiskt. VI var där i oktober för första gången och det var helt underbart. Barcelona är allt man hört att det ska vara och lite till. Det kan inte bli fel eller tråkigt, förstår att du längtar. Jag hoppas ni får en kanonresa. Åker ni själva eller med barnen?