bambi

Vardagslyx
Jag brukar nästan alltid välja pastelliga färger när jag köper tulpaner men denna gång fick det bli en mörkare färg med vita tulpaner som kontrast. 
 
Jag älskar tulpaner, det känns så vårigt och dom senaste dagarna har solen verkligen skinit här i Stockholm. Känns underbart! Och det ska bli underbart att få uppleva våren i Barcelona!
 
 
Jag fick ett trevligt bud från Lindt igår. Jag kände mig så bortskämd, men jag älskar verkligen choklad! Deras karamellchoklad med lite havssalt låter gudomligt gott! Sen så har deras Lindt-kulor kommit i en citrussmak. Jag har testat alla andra Lindt-kulorna så det ska bli spännande att smaka på denna nya smak! Och påskharen kan barnen få sen framåt påsk!
#1 - Longevity - en blogg om hälsa

Jag älskar verkligen med choklad, hellre några kilon extra och njuta än spinkig och ingen choklad. Brottas med mig själv i tankarna ;)

#2 - Rita

Åh, Lindt är min absoluta favoritchoklad! Njuuut!

#3 - Tess

För tillfället har jag smak för att ha tulpaner på köksbordet. Det blir så uppiggat på nåt vis och jag blir så glad när jag ser dem. De håller rätt länge också, så det är ingen dyr vardagslyx :-)

#4 - Beatrice, mamma till skrutten Robin och gravid igen :)

Vilket härligt chokladbud :)