bambi

Devil's food
 
God morgon allihopa! Gårdagen tillbringandes storstädandes hela lägenheten! Jag och maken städade i över fyra timmar! Puh! Men det tar extra tid när man har två små barn att underhålla och utfodra emellanåt! Men det var så skönt när det var klart. 
 
Jag bakade en chokladtårta under helgen också (ni som följer mig på Instgram såg att den intogs i sängen i lördags! På instagram heter jag Bambiblogg). Jag testade nämligen pulvermixerna som jag köpte i London. Så detta är alltså en Betty Crocker Devil's Food tårta! Den blev mycket bättre än förväntad! Jag behöver bara tillsätta ägg, vatten och olja. Jag hade nog hellre använt smör men det stod olja så då lyssnade jag på instruktionerna.
 
Själva tårta blev väldigt mjuk och fluffig, men frostingen var ingen favorit. Den smakade lite konstgjort och lite för sött. Men verkligen en helt okej tårta med tanke på lite arbete jag la ner i den!!
 
Jag bakade ju Devil's food cupcakes för ett tag sen, så om ni är nyfikna på Devil's food så kika på dom!
#1 - Fråga Ugglan | Klok som en coffeetablebok

Tårta i sängen, det är grejer det!

#2 - Fröken M

Jag är egentligen inget jätte fan av maffiga chokladtårtor alls, men nu när jag går på "socker detox" - jösses va jag skulle vilja ha en bit :)
Hoppas ni får en skön start på veckan !!
Kram

#3 - Jennys Matblogg


Vilken tjusig chokladtårta. Och tårtfatet är riktigt fint det också :-)

Trevlig måndag

/Jenny

Svar: Tack :) Trevlig måndag :)
bambi

#4 - Kaffehörnan

Vad läcker tårta

#5 - Nadja Karademir

ser farligt gott ut :)

#6 - Sanna Andersson

mums va god den där såg ut !!
va sugen jag blev på choklad nu ;)

#7 - ninni

blev jävligt hungrig när jag såg den tårtan... <3