bambi

Lite barnshopping
Har ni hunnit klicka hem något på mellandagsrean då? Jag brukar alltid klicka hem ett par saker till barnen i nästa storlek. Zack växer så det knakar så det behövs verkligen! Han har övergått till att ha 104/110 nu så jag har fyllt på förrådet för storlek 116 så att när det han har nu börjar bli för litet så behöver man inte köpa en massa nytt på en och samma gång.
 
 
Nästan varje år så blir det en ny Molo-fleece och sen blev det även några Mini Rodini-plagg!
 
Men tror ni att man hittar några fina barnkläder i London nu när vi ska dit?? Vi ska i allafall besöka Hamley's som min vän Linda rekommenderade  :)
#1 - Johanna

Jag tyckte att Hamleys var överskattat. En leksaksaffär med massa våningar och hysterisk personal som vill sälja. Men visst, en upplevelse är det....

Next är en affär med fina kläder till barn. Sen finns det ju GAP lite överallt, oxå mycket fint. Tror säkert du hittar en hel del... Det finns ju massor med affärer om man säger så *hihi*

#2 - Emmelie- Mamma till Ebba och Hugo

Har du inga gamla molofleece på lager eller är allt sålt? Täntke man kunde komma lite billigare undan i stlk 86 ;)

#3 - Åsa

Du måste ju besöka Primark!
Marble Arch Tunnelbanestation, precis runt hörnet från uppgången. Som HM fast billigare. Och roligare eftersom ingen anna, nästan iaf, kommer att ha samma plagg.
Handlade t-shirts i mängder där t Bus. Ett pund styck.
Och In the Night Garden-pyjamas.

Och massor till mig själv också förstås.

#4 - Titti

Harrods har rea...där finns massor av märkeskläder.
Kram Titti

#5 - Hanna E

Jag har faktiskt inte köpt någonting alls på rean. När barnen blir äldre så är det svårare att köpa i förväg, annat än t-shirts och långbyxor och än så länge har vi massor att ta fram.
Man vet inte längre hur snabbt de kommer att växa i dem.
Jag trodde att 5-åringen skulle ha vuxit i 110 till förra sommaren, men det blev ca 8-9 mån senare. Så jag är lite mer försiktig nu för tiden för att slippa ha en massa i skåpen.
Sen får 2-åringen ärva det som går att ärva, jag har nog bara kompletterat några enstaka gånger när saker inte har hållit.

#6 - Världens bästa Maria

Jag försöker köpa saker på rean som A kan ha när hon blir större, men det är jättesvårt att veta storlekar när det gäller säsongkläder. Vilken storlek har hon nästa vinter, vilken storlek har hon till sommaren osv? Hon är snart 9 månader och drar 68-74 cl. Dessutom är storlekarna så olika hos alla. Hennes Cheap Monday-kläder är i stl 80 (lite stora nu alltså) och där står det 9-12 månader på lappen. Hennes kusin hade stl 74-80 tills hon var drygt 1 år till exempel.

Det är jättesvårt att veta vad man ska köpa, speciellt när det är första barnet! :-)

#7 - Ejkej

Håller med Åsa, besök Primark. Men varning för seriöst könade barnkläder. Och var där tidigt, räkna med lång kö om du vill prova nåt. Men en hel del fynd. Vill ni åka till nåt shoppingcenter kan jag rekomendera Westfields. Där finns alla affärer.

#8 - En pojkmammas vardag - blivande trebarnsmamma

Jag har fyndat massor till ungarna .. perfekt då båda plötsligt hoppat upp en storlek och garderoberna behövde fyllas på :)