bambi

Lite London-shopping
Igår blev det mycket shopping. Vi gick mestadels runt inne i Covent Garden Market som har en massa mysiga småbutiker. Allt från Chanel till Muminbutik!
 
 
Jag var såååå sugen på att köpa med mig denna uggle-kudde (som kostade £15) men vi hade inte riktigt plats i bagaget för den.
 
 
Det var rea på julpynt och det fanns så mycket fint julpynt! Som dessa cupcakes att hänga i julgranen!
 
 
Dessa tårtspadar som ser ut som vackra små hundar kunde jag inte låta bli! Så en av dom fick följa med oss hem  :)
 
 
Världens sötaste rivjärn!
 
 
Häftiga häftapparater  ;)
 
 
Sötaste nappen med fejk-mustach på. Jag var såååå nära att köpa den till Leah, men £10 för en napp var kanske i dyraste laget.
 
 
Jag visste inte att det var olagligt att sälja saxar till barn under 18 år?!?! Dessa magnetiska fågel-saxar var fina i allafall!
 
 
Världens sötaste lins-behållare!
#1 - En pojkmammas vardag - blivande trebarnsmamma

Men vilka underbara saker!! Kanske måste övertala sambon till en london tripp ;)

#2 - Fröken svår- blivande tvåbarnsmamma

Det finns så mycket att shoppa i London! Min favorit är Camden där det finns hur mycket kul som helst. Sist vi var i London var vi tvungna att köpa en till resväska innan hemfärd för att få plats med allt (tur att Primark finns;-)) trots att alla blöjor samt bebismat tagit slut och lämnat plats..!
Ni ser ut att ha haft en trevlig vistelse och det får mig helt klart att längta tills nästa gång jag får besöka staden igen!

#3 - Luxxie - Kreativt kaos

Åh, vilka härliga saker! Förstår verkligen varför du ville ha Ugglekudden, så himla söt :) Ett par sånna där linsfack skulle jag vilja ha, så mycket roligare att ha linserna i dom :)

#4 - Jessica Sundberg

Oj, vad mycket fint och roliga saker! VIll också åka till London. Kram!

#5 - Anna - mamma till två prinsessor och en prins

Oj vilken tur att jag inte är i London, jag hade nog länsat den butiken! Älskar ugglor och de hade ju massor av fina.
Det är härligt att få läsa om era äventyr i London!

#6 - Tess

Åh, känner igen den känslan när man gärna vill köpa något, men att det inte får plats i bagaget :-S När jag varit i Skottland så har jag velat köpa med mig myyyyycket... Värst var nog den gången när jag och sambon åkte dit för att förlova oss och vi skulle ha förlovningsbjudning när vi kommit hem igen. Självklart skulle vi bjuda på haggis så köpte med sisådär 8 förpackningar haggis. Det var första och hittills enda gången som de klippt av låset på min resväska på flygplatsen för att kolla vad tusan jag hade i den...hahaha :-D

#7 - mathilda

Om du gillar ugglor tycker jag att du ska spana in retrougglan!
www.retrougglan.blogg.se
Så fina ugglor till bra priser!