bambi

Nyhet från Lego DUPLO
Idag var det studiedag på skolan som jag jobbar på, men jag tog dagen till att vara hemma och kurera mig. Jag är fortfarande inte helt frisk ifrån influensan. En av pedagogerna på förskolan sa att hon hade feber i tre veckor när hon fick influensan under jullovet! Hua! Men jag börjar känna mig lite bättre, hostar bara fortfarande och är SÅ TRÖTT!
 
 
Förra veckan fick barnen hem en nyhet från Lego DUPLO för att testa. Det nya setet innehåller en stor platta med hjul och dragsnöre så att barnet kan dra det dom har byggt efter sig. Perfekt för utvecklingen hos barn mellan 1,5-3 år gamla.
 
Zack och Leah tyckte även om att vissa av dom nya klossarna hade mönster på sig! Prickar, stjärnor och ränder! Mycket spännande tyckte dom  :)
 
 
Barnen leker fortfarande mycket med DUPLO och jag tycker att det är bra leksaker. Dom är färgglada och lätta att bygga allt möjligt med. Så jag tror att barnen kommer att få ha kvar sitt DUPLO i många år till!
#1 - michaela- med syskon i magen <3

åh. vilket fint! älskar färgerna :)

#2 - LILITH - Boktokig mamma med borderline

Ja infektioner kan man blir trött av en väldigt lång tid, och riktigt dålig. Som tur är så är influensa en väldigt kortvarig sjukdom även om tröttheten utan problem kan sitta i nån månad. Jag är riktigt glad att det nu finns medicin emot influensa eftersom att jag inte riktigt har den "lyxen" att kunna ligga och vara dålig i flera dagar om barnen är hemma.

#3 - Fröken svår- blivande tvåbarnsmamma

Härliga färger, förstår att de tycker det är roligt!
Hoppas du får krya på dig snart! Jag vet inte vad det är med sjukdomarna denna vinter, den 18 dec sjukskrev jag mig för magsjuka och jag har inte arbetat sen dess (förutom två tappra mellandagar då jag tvingade iväg mig själv med något som visade sig vara öroninflammation)! En halsinfektion, stämbandskatarr, ögoninflammation och tre öroninflammationer senare funderar jag på om jag någonsin kommer bli frisk igen. Min plan var att gå hem och "boa"- inte ligga utslagen på soffan!

Svar: Nej men fy va tråkigt! Det känns som om jag har knappt jobbat alls efter jullovet heller.... Krya på dig!
bambi

#4 - Longevity - en blogg om hälsa

Superfint! Ja duplo kan de ha länge!

#5 - Tess

Kul med nya mönster! Här är Duplo också en favorit :-)

#6 - dianasdrömmar

Här är det också sjukstuga sen några veckor tillbaka...stor kram Diana

#7 - Veronica

Vilka härliga färger det är på duplot. Här hemma leker barnen mycket med både duplo och vanligt lego och de är allt från 1,5 år upp till 11 år.

Krya på dig!