bambi

Torsdag
Usch, den här influensan vill aldrig riktigt ge med sig. Jag ligger här hemma och tycker synd om mig själv. Det knäppa är att jag inte alls har samma skuldkänslor för att jag är hemma ifrån jobbet nu när jag ligger hemma med influensan som när jag är sjukskriven på grund av cancerrehabiliteringen. Det är så mycket enklare när det är tydliga kroppsliga symtom istället för lite diffusa psykiska symtom. Det är lite dumt att vi inte värdera det mentala lika mycket som det kroppsliga. 
 
Men nu ska jag ta och se på Mia på Grötö på tv4play för det missade jag igår! Och glöm inte att gå in och rösta på mig i Expedias tävling där även ni har chansen att vinna en resa värde 7500 kr! Desto fler gånger ni röstar desto större chans har ni att vinna! Och jag tycker det vore jätteroligt om en av mina läsare vann!
#1 - Longevity - en blogg om hälsa

Du är inte ensam om att känna så, jag tror det beror på att det är så tabu allting kring psykik ohälsa och det finns så mycket fördomar. "Är det inte fysiskt så simulerar man typ"

#2 - Petra

Inte ska du ha dåligt samvete! Men det är lätt att säga, jag vet. Jag känner igen det där, har också varit sjukskriven pga depression.
Men det finns bara en av dej och du går inte att ersätta. Du är skyldig dej själv och dina nära och kära att ta hand om dej själv så att du kan börja må bättre!
Och om det betyder att du inte jobbar 100% under en tid så vad spelar det för roll egentligen? Ingen roll alls.
Ta hand om dej och försöka att tränga bort dom där jobbiga dåligt samvete känslorna!
Kram

#3 - Hanna

Jag har röstat flera gånger och hoppas att du vinner. Det ser ju bra ut just nu i alla fall :)

#4 - Emelie med Hugo&Vilma

Shit, vad galet jämnt det är mellan dig och BARCELONA'S PULSE. Jag vill såklart att du ska vinna så röstar varje dag!

Hälsningar
Emelie

Svar: Tusen tack! :)
bambi