Svettigt värre!

Var och tränade ikväll på Rosa Skrot igen. Fjärde gången på två veckor, vilket är betydligt oftare än vad jag är van vid. Annars så blir det mestadels power walks men det är skönt med lite nytt. 
 
Har börjat tycka att det är roligt att träna, kanske för att jag mår bättre nu och känner mig inte lika nere som tidigare. Det känns som att jag får mer energi och jag känner mig oftast piggare efteråt. Riktigt härligt! 
 
Träffade på den alltid lika snygga Lofsan på gymmet också. Länge sen vi sågs! Hon är ju personlig tränare på Rosa Skrot så hon hänger där en hel del men nu har hon ju haft semester några veckor.
 
Ha en underbar onsdagkväll nu!! Kan inte fatta att det är augusti imorgon!! Redan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Fröken M
2013-07-31 @ 20:45:56 Blogg: http://frokenmela.se

Härligt !!
Här blev det träningsfritt idag !
( ska jag vara ärlig hade jag ändå inte varit speiellt effektiv eftersom träningsvärken sedan gårdagens pass gör att jag knappt får upp armarna högt nog för att sätta håret i en svans )
men i morgon - då jäklar ;)

meh.blo.gg
2013-08-01 @ 10:01:12 Blogg: http://meh.blo.gg/

Fattar inte heller att det är augusti, sommarn bara susar iväg. Nu har jag iofs jobbat nästan hela sommaren (har första veckan semester nu) men det känns ändå som det gått för fort!

Camilla
2013-08-02 @ 09:36:40 Blogg: http://www.millimys.blogg.se

Härligt! Det är så skönt när man väl kommer igång med träningen, då är det svårt att hålla sig därifrån ;)

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet