bambi

Chevre chaud med jordgubbssalsa
Denna förrätt åt vi till middagen på midsommarafton och det blev otroligt gott! Jag åt hela tre stycken (!!!) men jag kunde inte låta bli. Såååå gott och perfekta förrätten i sommar!
 
 
 
1 baguette
1 liten salladslök
120 g getost
½ ask jordgubbar (250 g)
1 kruka basilika
2 msk honung
2 msk balsamicovinäger
 
1. Sätt på ugnens grillelement på full värme. Skölj och snoppa jordgubbarna. Hacka dom fint och lägg i en skål.
2. Hacka även basilikabladen fint. Vänd försiktigt ner basilikahacket, honungen och vinäger bland jordgubbarna.
3. Skiva baguetten och osten. Lägg en skiva ost på varje baguette skiva och gratinera det i ugnen tills isten fått lite färg (ca 4-5 minuter).
4. Toppa sen med jordgubbssalsan och servera omgående!
#1 - cecce

Låter jättegott! Tack för receptet!

Kram cecce

#2 - Emma

Herregud vad mumsigt!!!!! Måste du läskas så... ;-) hehe!!

#3 - Mika

Insåg att jag hade alla ingredienser hemma (händer typ aldrig i ett studerande-singel-hushåll) så jag var bara tvungen att knåpa ihop några på en gång och äta till lunch på balkongen. Hur goda som helst! :)

Svar: Va roligt att höra!! :)
bambi

#4 - Soffy

Mums, det ser verkligen gott ut! Hittar ofta så bra recept hos dig, tack!