bambi

Nationaldagsfirande på Gröna Lund
 
Vi firade alltså nationaldagen på Gröna Lund igår. Det var strålande solsken så det var verkligen en perfekt dag att åka dit. Vi åker till Gröna Lund en gång om året ungefär men barnen kom inte ihåg att dom hade varit där förut, får hoppas att dom kommer ihåg det efter den här gången  :)
 
 
Gröna Lund imponerar rätt så mycket nu för tiden med sina häftiga åkattraktioner. Jag vågade inte åka nån igår, kände mig inte heller tipp topp (är fortfarande förkyld). Men annars så älskar jag att åka berg och dalbanor!
 
 
Vi hade alla åkband (från det där Ut och lek-paketet - som även ni kan vinna!!) så vi åkte flera saker hela familjen tillsammans vilket var väldigt mysigt. Vi åkte tuff tuff tåget, nyckelpigan, kärlekstunneln, mm. Zack och jag åkte till och med blå tåget (spöktåget). Han tyckte inte att den var så läskigt, men det var jobbigt med alla höga ljud sa han  :)
 
 
Lunch: pannkaksbuffé! Det fanns även lasagnebuffé att välja (och a la carte meny).
 
 
Sen försökter vi oss på lite godishjul och lotter. Zack älskar Super Mario så vi försökte vinna en åt honom, men det gick inte. Jag har faktiskt aldrig vunnit nåt stort på tivoli, men jag har ju tur i kärlek istället  ;)  Men vi såg en dam som gick runt med TRE stora vinster!
 
 
Pettsson och Findus hus var en favorit. Vi brukar läsa om dom här hemma så Zack hade stenkoll på alla grejer och figurer inuti huset.
 
 
"Mamma! Jag är Findus och klockan är 4 på morgonen!"
 
 
Sen blev det glasspaus. Kul att dom har Ben & Jerrys på Grönan! 
 
 
Sen så blev det piratföreställning. Barnen älskar ju pirater (Zack hade ju piratkalas när han fyllde 4 år) så dom satt storögda och tittade. Zack frågade mig ett par gånger om det var riktiga pirater  ;)
 
 
Ett stort plus till Grönan att piratkaptenen var en ung tjej som hette Knallröd. Föreställningen gick även ut på att om dom samarbetade så kunde dom lösa problemet (att nå styret som hängde upp i taket).
#1 - Lina

Vilken mysig dag ni verkar ha haft :) Längtar också till Gröna Lund :) Hoppas på vinst hos dig, kramar

#2 - Natali BLOGGAR om livet med 4 barn ♥♥♥

Ååååh mysigt. Håller tummarna om en vinst i din tävling. :)

#3 - Marie

Vad härligt det ser ut!

Skulle du kunna tänka dig ett tredje barn?