Barcelona Tapas Walking Tour

 
Igår eftermiddag var vi på Barcelona Tapas Walking Tour som anordnades av  Expedia. Vi mötte upp vår guide kl. 17 och sen gick vi och besökte tre stycken trevliga tapas restauranger. Dom hade lite olika sorters tapas, typiska katalanska tapas eller traditionella spanska tapas och det var jätteroligt att få prova på dom olika sorterna.
 
 
Mina favoriter var dom baskiska tapasen (som alltså kommer från norra Spanien) som har en pinne i sig, dessa kallas för pintxo. Guiden berättade att dom hade dessa pinnar i sig för att man fick då plocka på sig tapas som man själv ville och sen räknade servitören hur många pinnar man hade på tallriken så fick man betala där efter.
 
Det som var extra roligt var att det bara var jag och Linda på den guidade turen så vi fick verkligen en privat tur. Hon som var guide var sååååååå trevlig, hon var ensamstående mamma här i Barcelona och hon berättade en hel del om hur det var att vara mamma här i Spanien. Hon gav även oss hennes privata nummer och mailadress och sa att vi kunde höra av oss när som helst. Så underbar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
MammaLola
2013-03-01 @ 21:09:34

Åh vad härligt med sådant kontakt-knytande!

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet