bambi

Frukostevent med Gunilla Bergensten
 
Vab hela veckan. Så har det varit för oss och idag har jag varit hemma med Leah. Hon mår rätt så okej men hon hostar en del så hon blev hemskickad igår från förskolan då hon bara kunde sova 20 minuter (hon sover 45 minuter annars på förskolan). Jag hade tackat ja till ett frukostevent idag så jag tog med henne. Hon var pigg och glad och lekte med ett annat barn som var där. 
 
 
Det var Gunilla Bergensten (som bland annat har skrivit "Familjens projektledare säger upp sig") var på Hotell Hansson och pratade för oss. Det var jätteintressant att höra och det var hög igenkänningsfaktor! Hon är aktuell med en ny bok som heter "Att älska varandra i längden - och på bredden" som handlar om relationer. Hon har studerat vad par som har varit tillsammans länge gör och det var väldigt intressant och bra att få lite tips så där.
 
Barnkompetens som anordnade eventet hade dukat upp en underbar fruksotbuffé för oss! Underbart lyxigt (ojojoj, va man blir bortskämd som bloggare!).
 
#1 - Longevity - en blogg om hälsa

Vad intressant! Skall leta efter den!
Här blev det VAB igen, satt och kökade lunch så ringde de från dagis. Magsjuka denna gången. Det var det enda Milla inte haft i år tror jag :P

#2 - Heidi Larsson

Tyckte det här kändes som ett Bambirecept... ;)

http://www.passionforbaking.com/blog/2013/03/07/yummilicious-oreo-brownies/

Svar: Men jag har gjort Oreo-brownies förut! :)
http://bambi.alltforforaldrar.se/2012/december/ooooootroligt-goda-oreo-brownies.html
bambi

#3 - Sanna

Åh den första boken har jag läst - underbar !
Ska hålla utkik efter nya !

Kolla gärna in hos oss :-)

#4 - Hanna

Här har det också vabbats, jobbats hemifrån, tagits med barn och vabbats med nästa barn sedan förra fredagen. Ett frukostevent hade suttit fint idag :)

#5 - Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Vad mysigt och vilka fina bilder. Man skulle bo i Stockholm och få sådana fina inbjudningar (även fast jag nog behöver en större blogg för det också, hehe).

#6 - Beatrice, mamma till skrutten Robin och gravid igen :)

Men oj så gott det ser ut!

#7 - Heidi Larsson

Kära Bambi! Hur har jag kunnat missa att du gjort oreo-brownies förut?! Brukar ha superkoll på dina recept!! Haha! Kram till dig! <3