bambi

Gorgonia Beach, Marsa Alam
 
Under vår semester så kommer vi att bo på Gorgonia Beach i Marsa Alam. Ett all-inclusive hotell precis vid stranden. 
 
 
Marsa Alam är ett relativt ny turistort och det finns inte direkt någon shopping eller så mycket att göra. Vi har ändå bara tänkt att sola och bada och ta det lugnt. Men också snorkla och kanske dyka. Marsa Alam ligger nämligen i ett naturreservat. Om man bild-googlar Marsa Alam så får man fram en massa bilder på sjökor och andra fina fiskar.
#1 - Julia

Åh, vad det ser härligt ut! Längtar till sommaren! :)

#2 - ♥ Sojka ♥

Sv: Ja men gud vad nervöst om man inte hittade blöjor på plats. Kanske dem kunde leverera där nere! ;) Det hade ju varit lyx!
Det blir en hel del blöjor för 14 dagar. :)
Jasså Egypten, är det okej att resa dit? Man har ju blivit lite skeptisk när man hör att det händer så mycket!
kram

#3 - Helene

Vi var där i februari och var jättenöjda. Kommer åka tillbaka till jul. Hoppas ni får det trevligt!

#4 - Helena - mamma till Eskil och gravid med lillasyster

Kommer inte ihåg om jag skrivit det men jag har varit i Marsa Alam, var där i januari 2010 med min mamma, syster och systerson och det var himmelskt fint! Det var ännu nyare då förstås så det var verkligen bara hotell där (vi tog en dagsresa till Konungarnas dal dock, förstår att ni inte gör det med tanke på att era barn är så små. Min systerson var 6 år då och var superpeppad på att titta på mumier :-) )

Vi var och snorklade vid en strand där det var naturreservat (kanske där ni ska bo? vi bodde 10 min med buss därifrån) och det var så VACKERT! Har total hajskräck men glömde bort det när vi snorklade här..

Ha det så jättebra på resan nu :-)
Kram