bambi

Över en mil!
 
Idag mötte jag upp Natali och vi tog en långpromenad på Djurgården. Och då menar jag en LÅNG promenad!  Över en mil gick vi! Men tiden gick så fort när vi gick där och pratade och pratade. Vi upptäckte att vi hade en hel del gemensamt på olika plan. 
 
Det känns jättebra nu efteråt (har bara lite ont i fötterna) och jag gör gärna detta till en tradition. Just promenader tror jag att den motionsformen som passar mig bäst. Jag har svårt att komma iväg på gym och det måste vara något "enkelt".
 
Sen efter promenaden så gick vi och shoppade lite inne på Polarn o. Pyret  ;) Och snart kommer mina fina svärföräldrar hit!  En perfekt dag alltså!
#1 - Dad4Life

Oj vad du är hurtig. Jag blir väldigt sugen på att göra detsamma, men inser snabbt att det är betydligt charmigare att promenera på Djurgår´n än att göra det i urskog i Västernorrlandd :)

#2 - LILITH - Boktokig mamma med borderline

Jag som alltid har hatat powerwalks chockade mig själv med att i morse faktiskt se fram emot att komma iväg på mina dryga 5 km.

#3 - En pojkmammas vardag - blivande trebarnsmamma

Åh vad jag längtar efter långpromenader! Nu med min gravida kropp blir det inte ens korta ... men snatr kommer "bönan" och då jäklar blir det LÅNGA barnvagnspromenader igen :)

#4 - Beatrice, mamma till skrutten Robin och gravid igen :)

Underbart med långpromenad! :)

#5 - Susanne

Kikar in och önskar dig en fantastisk fredag.
Kramar

#6 - Mamalivingit - Blivande fembarnsmamma

Härligt med en lång promenad men ännu härligare att avsluta med lite shopping ;)

#7 - Sara - Hold on be strong

Härligt!

#8 - Petra

Ja ääääntligen börjar underlaget göra det möjligt för långpromenader! :)

Bra jobbat -pepp pepp!