bambi

Träningsevent på Rosa Skrot
 
I fredags, på Internationella Kvinnodagen, bjöd Reddville (fd. Tampons for free) på ett trevligt event på Rosa Skrot. Vi fick börja med att byta om till fina träningskläder från Röhnisch. Sen bjöds det på supergoda smoothies från Berries by Astrid, lax-wraps och nyttiga chokladbars. 
 
 
Sedan så var det dags för träning! Jag och Linda valde att träna cirkelträning med bland annat Lovisa. Ojojoj, va tufft det var! Jag höll på att kräkas efteråt och nu dagarna efter så har jag sån träningsvärk!! Ajajaj! Men det känns bra att jag tog i ordentligt och inte körde halvdant (som jag gärna gör annars) men Lovisa var så bra på att sporra oss! Det var inte ens att tänka på att ge upp!
 
 
Bildbevis - med mig på löpbandet (snodd från Lovisa)
 
 
Bästa goodiebagen på länge! Vi fick bland annat boken Bodylicious och innan träningen så var Julia Fors där och berättade lite om wellness. Jag har ju tidigare sågat boken men när jag hörde Julia prata så tyckte jag att hon var riktigt riktigt vettig! Jag hade fått intrycket att boken var väldigt kroppsfixerat men på henne lät det inte alls så... men på namnet låter det så. Men jag ska i allafall läsa lite i den och skapa mig en egen uppfattning.
 
Sen fick vi lite smink från Make Up Store, strössel från Dr. Oetker, choklad från Anthon Berg och tre gratis pass på Rosa Skrot.
#1 - Hanna

Åh, vad roligt det låter. Att träna i grupp, i ny miljö är ju himla motiverande :)

#2 - Cissi - mamma till 2 prinsessor

Vad roligt det låter som alla haft! Hade jättegärna velat gå, men blev sjuka barn istället! Inte alls lika kul, och inte får man goodiebag heller ;)

#3 - Longevity - en blogg om hälsa

Kul :-) Alltid lättare att komma igång när man är fler :-)

#4 - dianasdrömmar

Roligt var det och inspirerande, ska fördjupa mig i boken någon ikväll :) stor kram och ses snart igen/Diana

#5 - fröken K | vill bli amatörfotograf

Så roligt event. Vi hade ju ett i Oslo också, fast utan träning. Där drack vi Cava och åt choklad istället. Kolla: http://facutvivas1.com/2013/03/09/tampons-for-free-event-i-oslo/

#6 - Erica

Jag gillar cirkelträning, det är det roligaste passen som finns, tycker jag. Plus att man hinner andas lite mellan passen. Bra innehåll i googiebagen!

#7 - Jennie

Det var ett roligt event tycker jag! Valde iofs Zumba som kan få vem som helst att garva läppen av sig! haha

Vad fina ni blev på bilden jag tog :)

Ha en fin tisdag!

Tjoo

Svar: Tack för att du tog den fina bilden på oss :)
bambi