bambi

Vårjacka - check!
 
Vårjackan är inhandlad och som vanligt så blir det från Polarn och Pyret. Jag fastnade för denna skaljacka som ser ut som denim men som är helt vind- och vattentät! Den är till Zack men Leah får ärva den och ha den nästa år, precis som vanligt. Jag köper alltid jackor från Polarn och Pyret (förut så köpte jag alltid deras softshelljacka) för att dom håller så bra och jag vill att Leah ska kunna ärva jackan av Zack senare. Sen så har dom ett bra andrahandsvärde också!
 
 
Det finns även ett par överdragsbyxor i samma denim-liknande tyg. Helt vind- och vattentät också men det som verkar mest praktiskt med dessa är att det finns dragkedjor längs med hela benen, så om barnet är väldigt lerig så kan man ta av dom utan att behöva dra dom över stövlar/skor.
 
Andra vårfavoriter är:
 
 
 
Dessa fina kortärmade tröjor för bara 199 kr/st. Även om jag älskar cupcakes så tyckte jag nog att tröjan med glassarna var liiite finare. Tyckte om den fina blåa bakgrundsfärgen på den.  
#1 - Mia - träning och småbarnsliv

Vi kör också på skaljacka från Polarn. De är otroligt bra!

#2 - Helena

Precis den jackan köpte vi till vår pojk också och tanken är att lillasyster ska ärva den så småningom. Vi köpte till en grön fleece och så hittade jag en mössa på Kappahl sim matchade så bra, randig i grönt gult och blått! Han kommer bli så fin :-) kul med dragkedjor i olika färger så man kan matcha med mycket.
Första gången vi köper en pop jacka men har hört så mycket bra om dem.
Lillasyster fick en mörklila med rosa dragkedjor. Också den jättefin :-)

#3 - Emmelie- Mamma till Ebba och Hugo

Åh va mycket fint, är lite förälskad i glasströjan!

#4 - Hanna E

Årets vårjacka köpte vi redan förra året då på Outlet för endast 299:- och det är den vita med färglada ränder.
Visst kan det vara att utmana ödet att ha ljusa kläder till barnen, men jag tycker att den är så snygg och de brukar bli tillräckligt rena för att ärvas både av lillebror (om 3 år ungefär) och av kusinbarnen efter det.
Jag räknar med att åtminstone ett eller tom kanske två av kusinbarnen kan ha jackan innan den är slut.
Det är toppen med bra kvalité.

#5 - EN MÖLNBOBOS LIV - MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX

Den där jackan är supersnygg. Blev glatt överraskad av hela POP´s nya kollektion som vi fick se i fredags. Jag har aldrig varit ett fan av dem (inte babykläderna i alla fall).

#6 - jenny - mammaliv i nashville

Vilken tur jag har! Jag har länge kikat på en skaljacka rån POP men har inte kunnat känna på den då vi inte har en butik här i Nashville. Och mina vänner vet ju inte mycket om deras kvalittet så jag har inte beställt en än. Men nu ska jag göra slag i saken. Regnbyxor till hösten & en skaljacka får det bli.
Och jag älskar de där glass& & muffin-tishorna. Så glada & härliga!

#7 - michaela- nybliven tvåbarnsmamma ♥

åh. så fin jackan var. och glasströjan måste jag spana in till sommargarderoben!

#8 - Paula´s Blogg

Fin jacka :)
Borde börja se ifall att tonåringarnas vårjackor går på dem i år. Men då man ser ut så är det fortfarande snöö.....börjar räcka nu! Hörde faktiskt fåglarna kvittra som dom brukar på våren! Då jag tog in mattorna :) Städat klart till påsken har jag också. Så härligt då äldsta dottern är hemma!
Ha en fin påsk!

Kram

#9 - Sofia - Neurovetare med Hjärnan full av Barnkläder & Inredning

Pops ytterkläder är verkligen oslagbara!

Sonen ska få både glass- och muffins t-shirten i födelsedsagspresent, och eftersom att han älskar att baka muffins tror jag att jag vet vilken han kommer använda mest! :)

#10 - Anonym

Det är bra kvalité på kläderna men andrahandsvärdet tycker jag inte är bra. Sålde skaljackan och byxorna på Traderafakturor och det gav bara 200 kr...

Svar: Oj, så lite? Det borde du kunna få för bara jackan, tycker jag!
bambi

#11 - Linda

Precis två likadana jackor inhandlade vi till våra tjejer. Otroligt fina. Polarn's skaljackor äger verkligen. Sen matchade jag med två lila gröna och blå mössor fr Maxi för 20 kr/st. Nu väntar vi bara på att få lägga undan vinterkläderna så de kan invigas..
Kram

#12 - Heléna Kämpe

Precis den jackan har jag köpt till ena tvillingen, roligt att man dessutom kan matcha med så många olika mössor!
Lillebror får ärva sedan, jackorna från Po.P är outstanding tycker jag!
Stor kram

#13 - Rita

Köpte glass t-shirten till yngsta barnet för nån dag sen. Såå härlig!