bambi

Breakfast @ McDonald's
 
Med allt vabbande denna vecka så kändes det extra bra när McDonald's kom förbi på morgonen med frukost till oss. Det är från deras nya breda frukostsortiment. Nu har dom t.ex. pannkakor, äggröra med bacon, croissant, havregrynsgröt med sylt och yoghurt i sin meny. Lyxigt värre!  :)
 
 
Jag har alltid haft svårt för att hoppa över frukost. Jag vet att det finns många som säger att dom "inte är frukostmänniskor" eller känner att dom inte kan äta något direkt på morgonen men sån har jag aldrig varit. Jag tycker att det är underbart att få duka upp med en massa gott till frukost, gärna en liten buffé  :)
 
Croissanter är jag svag för, så dom var nog min favorit. Sen var vaniljyoghurten riktigt smaskig med mycket smak av vanilj!
#1 - dianasdrömmar

Ser mumsigt ut,imorgon kommer dom till mig kram Diana

#2 - Hanna

Jag har följt din blogg i fem år och läst varje dag. Känns tråkigt att den mer och mer bara handlar om saker du fått hem. Älskar att läsa om dina tankar kring barnen och föräldraskapet och jag inspireras av din bakning. Önskar mer av sånt och mindre reklam!

#3 - isabel

Låter lyxigt =) Men precis som Hanna skriver så är det väldigt mycket "reklam" i bloggen nu för tiden :/ Tycker att tankar om föräldraskap/genus/bakning/resor är väldigt roligt däremot =)

#4 - Maria

Håller med om att det är många inlägg om samarbete och "fått hem" nu. Jag tycker dock det är KANONbra att du är tydlig med sponsring, det är inte många bloggare som är det idag tyvärr...

Men angående detta inlägg blir jag fundersam. Du skriver ett helt reklaminlägg om McDonalds, för... en frukost?! Eller har du något annat samarbete med dem? Annars får jag säga att det var billig reklam för McDonalds, ett par hundralappar för att få ett inlägg med bilder och länk i en stor blogg!

Svar: Jag har även fått några presentkort hos dom och vi äter ju där ibland. Sen så tyckte jag att det var en rolig nyhet... NÄSTAN så att jag hade kunnat blogga om det ändå "gratis".
bambi