bambi

Jag hittade ett Visa-kort (igen)
 
Efter att ha lämnat barnen på förskolan, på vägen hem, så hittade jag ett Visa-kort på marken. Jag har ju inte så bra erfarenhet av att hitta Visa-kort, jag hittade ett förra året och fick inte ens ett tack efter att ha sökt upp innehavaren och lämnat det på hans jobb. Så, nu orkar jag inte hålla på och leta efter den rätta ägaren. Det står på baksidan att man ska klippa itu den och skicka den till OKQ8 så får man nån liten hittelön. Så denna gång får det bli det....
 
Men jag vet inte vad det är med mig och att jag hittar Visa-kort. Har även hittat Visa-kort på kryssning och inne på en toalett en gång. 
 
Nu ska jag iväg till läkaren!
#1 - Fru Filosofi (Jess)

Kanske dom redan har stängt det och fått in ett nytt, oavsett så är det ju oförskämt att inte säga tack.
Du har inte hittat några hundra haha.


Sv: SD ligger rätt bra till, dock har vi alla olika sätt att se på politikerna. Jag skulle ju aldrig i mitt liv rösta ex på verken Mod eller Soc... då finns det typ Miljöpartiet kvar om inte SD haha.

#2 - Annica

Åh, det där är rätt typiskt känner jag. Jag har en gång tappat ett kort i SOFFAN hemma. Trodde jag slarvat bort det utomhus så jag spärrade det och ja, en timme senare hittade jag kortet i soffan. Lite sur jag blev då. *skratt*

#3 - Cissi - mamma till 2 prinsessor

Ett tack tycker man ju iaf att man kan kosta på sig.

lycka till hos doktorn

#4 - Isabel

Du ska nog ta bort den där bilden, alternativt blurra ännu mer, för jag har inga problem att se vilka siffror kortet har. Någon kan ju faktiskt försöka sig på att handla i någon webshop med det där kortet nu :S Hade du fotat o lagt ut ditt eget kort på det där viset?

Svar: Jag som tyckte att jag hade blurrat den bra... nåja, nu har jag klippt ut delar istället.
bambi

#5 - Marie-Louise

vissa är bra konstiga, vad "kostar" ett tack... Klart man tackar om någon hittar ens VISA-kort och sen kommer och lämnar in det.
Kram

#6 - Therese

Visst kan man tacka,hör till tycker jag. Men att förvänta sig en hittelön tycker jag är fel det med

#7 - Magdalena.

Hej, gör denna gången som du skriver. Hittade en gång plånbok på Maxi och gick och lämnade den till personalen vid Scaninng och i samma stund se en gråtande kvinna... Personalen ge plånbok till henne; hon tittar poäng mig och krama om personalen... Jag fick inte ens TACK! Kramar behövde inte :)) Prata om tacksamma människor :) Kram, Magdalena

#8 - Annelie

Jag hittade också en plånbok en gång, var snäll och letade upp människan på hennes jobb, i plånboken fanns kontanter på 600 kr, körkort, Visa, busskort, massa fotografier och annat men jag fick heller knappt ett tack!!! Då blir man så irriterad för att man ägnat över 2 timmar att hitta människan! En oärlig människa hade lätt kunnat sno pengarna och busskortet!

Nyfiken om vad du fick för "hittelön" av Q8?

#9 - Millan - två små och mamma mu

Men oj, de flesta skulle nog bli otroligt tacksamma. Det är min egna erfarenhet i alla fall. Jag har inte direkt fått någon hittelön, förutom en vinflaska av en pappa vars dotters telefon jag hittat, men det räcker gott och väl med ett varmt tack tycker jag. :)