bambi

Loka med smak av chokladmilkshake och promenad i ett soligt Stockholm
 
Jag och Natali tog en härlig promenad i solen nu på förmiddagen. Jag promenerade i mina barfotaskor från Merell och nu fick jag inga skavsår! Dom är verkligen hur sköna som helst!
 
I tisdags så var det en kollega som prisade Loka med smak av chokladmilkshake. Jag har hela tiden tyckt att det låter nästan lite äckligt... men sen när även Natali prisade den så tänkte jag att jag får väl testa den. Har ju sett den lite överallt och vad jag har förstått så är det väldigt delade meningar om denna! Jag tyckte den var okej, den hade väldigt god eftersmak av god choklad men jag tror inte att jag kommer att köpa den igen. Har ni testat den?
#1 - Petra

Jag har provat den med smak av jordgubbe och den var vidrig! Den smakade liksom gräddglass och det är ju gott men det blev så fel på vatten. Hua, riktigt äcklig var den!

#2 - Natali BLOGGAR om livet ♥♥♥

Hihi, ja det är kanske inte så många som älskar den. Ses nästa vecka sötis ! Ha en bra helg.

#3 - Ulf

Jag och sambon köpte hem den med smak av jordgubbsglass och den med smak av chokladmilkshake. Vi ger den förstnämnda 4 av 5 båda två och sambon ger den sistnämnda 1 av 5 i betyg medan jag kan sträcka mig till 2 av 5, inte mer. Jordgubbssmaken kommer vi definitivt att köpa igen, den andra får dom gärna byta ut fortare än kvickt från sortimentet!

#4 - Julia

Jordgubb är godast, sedan citron och chokladen är inte riktigt min grej :)