bambi

Teenage mutant ninja turtles are back!
 
Igår fick jag hem ett överraskningspaket och det innehöll en massa Teenage mutant ninja turtles grejer! Åååh, jag vet inte om jag eller barnen blev gladast för det är verkligen nostalgi för mig! Ett av mina absoluta favoritspel till min Gameboy var nämligen Teenage mutant ninja turtles:
 
 
Jag blev så nostalgisk så jag var tvungen att ta fram det gamla spelet, men tyvärr var batterierna i min gamla Gameboy slut så jag får fixa nya! Men jag minns att jag även tittade på tv-serien och jag tyckte dom var så coola som åt pizza hela tiden.
 
 
Kul att dom gamla sköldpaddorna är tillbaka. Jag kände först lite tveksamhet till leksakssvärden men Zack har sen tidigare ett leksakssvärd till sin Jake-dräkt (från Jake och piraterna från ingenstans). Jag har varit väldigt emot leksakssvärd förut, maken har inte varit det lika mycket så vi har komprimissat lite och barnen får ha leksakssvärd när det tillhör en utklädnad. När barnen klär ut sig och låtsas vara någon annan så känns det lite mer okej. 
 
Några av Turtles-dockorna är samlarfigurer med nummer på baksidan och allt! Men det finns även vanliga dockor.
 
#1 - Anna

Ett helt annat ämne: Jag har letat lite på din blogg men hittar inte det jag söker. Jag har för mig att du varit på ett (dag)spa eller något likande här i Stockholm som verkade himla mysigt och rogivande. Vad hette det?

Svar: Jag tror du menar Grand Hotels spa? http://bambi.alltforforaldrar.se/2012/june/nordic-beauty.html
bambi

#2 - Rebecka

Tufft :-D

#3 - ♥ Sojka ♥

haha vilka minnen man har till det! :)
Kram!

#4 - Johanna

haha, jaa jag minns att jag var "kär" i Donatello. <3

#5 - Tess

Åh vad roligt! Jag fick hem ett sådant paket igår och har börjat jobba på ett litet inlägg om dem :-) Ska bara hitta mina gamla leksaker först :-D

#6 - Tess

Raphael var min favorit förresten så lite avis att ni fick den utklädnaden ;-) Vi fick Mikey.

#7 - Lisa

Å vilken nostalgi. :D
Det enda jag önskade mej när jag fyllde fem var en tutles-tröja, jag fick en, på barnkalaset för mamma å pappa vägrade köpa den. :D
Den var vit, långarmad å hade den blåa(vem? :P) på framsidan. :D

#8 - Longevity - en blogg om hälsa

Älskar Ninja turtles!!